WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny
bedzie co ma byc jak przez weekend nie dostane @ to znaczy ze bedzi ok .. w sobote powtorze i tyle lekarz kazał zwiekszyc duphaston
emaj juz lookam kochana na wyniki bo dopeiro weszłam do domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:22
Bratek, emaj lubią tę wiadomość
-
Aniu, beta powyżej 5, to już coś!!! Prog niski, ale nadgonisz szybciutko!!!! Wal więcej Duphastonu i dołóż Luteinę. Masz w domu dopochwową??? (albo masz możliwość skołowania na szybko recepty?). Bo ona też działa lokalnie, że tak powiem. Dobra rzecz.
Będzie dobrze!!!!!!!!!!!! -
Jutro bede miała luteine dzis juz nie miałamjak skołowac
póki co plamien nie ma . max do niedzieli mam temin @ wiec pozostaje czekac dupek zwiekszony jutro luteina .. i tyle w sobote powtórka
póki co podchodze do tego dosyc chłodno ..
dziwi mnie tylko ze mam tak wysoka temp a prog tak niskiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:07
-
Ania_84 wrote:dziwi mnie tylko ze mam tak wysoka temp a prog tak niski
Na razie na siebie uważaj, popraw dupkiem, jutro Lutka. Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:22
-
Aniu czuję że wszystko będzie dobrze nie martw się tylko niepotrzebnie! :*
Ja z kolei od wczoraj jestem "zamyślona". Nawet w pracy mnie pytają o czym tak myślę i żebym się nie martwiła i jakoś tak przycichłam przez ostatnie dni. Pewnie przez to że nie chcę się nakręcać na zewnątrz, ale w środku i tak jest inaczej
no i niemiła jestem zazwyczaj przy PMS w pracy jakoś panowałam nad sobą, ale w tym cyklu nie umiem - albo nie chce
Niech wam bety pięknie rosną! i brzuchylistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
emaj wrote:I zdrowie wszystkich moich wnucząt!
U nas dalszy przyrost w dobrym tempie (podwaja się w 36h), więc najwyraźniej dobrze Ci to picie na zdrowie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:34
emaj, JoHanna, żabka04, bar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmaj hahaha:-) Oj babciu babciu.
Nie śpię od 5 rano hmmmmmm wysłałam sie
Dziś lecę na drugą betę i progesteron
Wyniki podam po 14 odbiorę jak będę szła po dziecko do przedszkola:-)
Wczoraj się wieczorem wykapala ja ale to był mój błąd w sensie dobrze ze się wykapalam co ma wpływ na higienę ale na na moje cycki:-)
W biustonoszu jakoś nie czułam bólu a jak się rozebralam uuuuuuuciekam cycki gorące jak lawa a sutki piekly,swedziały,szczypały wrrrr
Ale to chyba dobry znak????
Do potem
Miłego dnia:-)
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka wrote:odebrałam wreszcie swoje wyniki z wczoraj, czyli wg ovu 14dpo
Beta 265
Progesteron 52 ng/ml - czy to nie za dużo?
I drugi wynik po 48h to 759,1. Przyrost o 188% ) chyba wszystko będzie dobrze
Marta.83, bar, Morwa, kattalinna, Broszka, JoHanna, emaj, pepsunieczka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny