WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane, miałam dziś sikać na patola i to też uczyniłam i ... Tam tara ram tam tam ujrzałam dwie kreski
Normalnie nie wierze. Jeśli mi się uda to dziś i poniedziałek robię betę.Morwa, żabka04, Broszka, bar, kasia_k, aleala, Agata25, kattalinna, emaj, przyszła mama 2, bizona, Ania-nowa, pepsunieczka, Blair, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
A ja proszę o usunięcie z listy. Nie testuje. Koniec czekania na cud.
Kibicuje Wam wszystkim :*bar lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
JoHanna wrote:Kochane, miałam dziś sikać na patola i to też uczyniłam i ... Tam tara ram tam tam ujrzałam dwie kreski
Normalnie nie wierze. Jeśli mi się uda to dziś i poniedziałek robię betę.
Johanna gratuluję! I czekam na wiadomości o becie, dbaj o siebie teraz!
Yousee wrote:A ja proszę o usunięcie z listy. Nie testuje. Koniec czekania na cud.
Kibicuje Wam wszystkim :*
Ja też nie lubię bardzo, bardzo, ale to zrozumiałe, że po takim czasie może brakować nadziei. Wiem, że nie jestem odpowiednią osobą żeby prawić tu morały ale jeżeli czujesz, że brakuje Ci teraz sił to odpocznij od tego miesiąc, dwa. A potem wróć tu i walcz, walcz z nami czy bez nas, bo warto. Ty wiesz czego Ci życzę, jak my wszystkie tutaj:*JoHanna, Bratek lubią tę wiadomość
-
Johanna świetne nowiny
Yousee wrote:A ja proszę o usunięcie z listy. Nie testuje. Koniec czekania na cud.
Kibicuje Wam wszystkim :*
Przepraszam za lubię. Chciałam zacytować, a przypadkiem polubiłam.
Podobno cud zdarza się wtedy, gdy się na niego nie czeka i właśnie tego chciałam Ci serdecznie życzyć
JoHanna lubi tę wiadomość
-
JoHanna wrote:Kochane, miałam dziś sikać na patola i to też uczyniłam i ... Tam tara ram tam tam ujrzałam dwie kreski
Yousee, kryzys normalna rzecz, nie lubię ale rozumiem. Mam nadzieję, że szybko się podniesiesz z dołka i ze zdwojoną siłą powrócisz pamiętaj, że wiara góry przenosiJoHanna lubi tę wiadomość
-
Gratuluje!!JoHanna lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja nie robiłam dzisiaj przyrostu :p byłam wczoraj u gineko i dzidzia jest w macicy dostałam luteinę pod język i duphaston ze względu na wcZesniejsze poronienie (zatrzymane) w poniedziałek znowu usg więc stwierdził ze nie potrzebna mu beta bo będzie wszystko widział na usg
emaj, Bratek lubią tę wiadomość