Wózek QUINNY MOODD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Owszem, nikt nikomu nie moze zabronić, toteż nie zabraniam, a apeluje o odrobine wyczucia, po to jest podforum belly, aby tam rozmawiać o takich sprawach (tam tematy wózków są chyba ze trzy).
A ja podanych tematów nie założę, bo i tak już teraz nic znaleźć nie można, co skutkuje tym, ze pózniej jest kilka wątków o tym samym, bo nikomu nie chce sie szukać na ntej stronie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Taki temat masz na belly... a swoją drogą po co się dziewczyny tak spinacie? Nie prościej po prostu olać temat który umrze śmiercią naturalną? A tak się nakręcacie, lepiej Wam jak komuś pociśniecie? Forum nie jest Waszą własnością i jak widać po raz kolejny (i myślę że to się będzie powtarzać co krok) że znajdzie się osoba co podobny temat założy.
W takim razie po co komentujesz??
Ok, koniec, wyraziłam swoje zdanie - spadam;)
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Taki temat masz na belly... a swoją drogą po co się dziewczyny tak spinacie? Nie prościej po prostu olać temat który umrze śmiercią naturalną? A tak się nakręcacie, lepiej Wam jak komuś pociśniecie? Forum nie jest Waszą własnością i jak widać po raz kolejny (i myślę że to się będzie powtarzać co krok) że znajdzie się osoba co podobny temat założy.
Właśnie odnoszę wrażenie że niektóre dziewczyny na forum lepiej się czują gdy komuś 'przysrają'
A teraz wracam do tematu wózka bo o tym jest ten post:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:07
Natka88, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Mam takie samo prawo do komentarza jak Ty.
Wiem,ale to Ty pierwsza napisałaś, ze bez sensu komentować - lepiej olać, a komentujesz co napisałam, wiec sama sobie przeczysz. Ale peace, nie mam zamiaru sie kłócić..wyraziłam tylko swoje zdanie..
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Skomentowałam to co między innymi sama wcześniej napisałaś.. po co się nakręcać skoro temat kolejny raz się powtarza, przykro że nie zrozumiałaś mojej pierwszej wypowiedzi.
Wyraziłam swoje zdanie
Dobra, koniec, nie warto zadzierać z ciezarowkami:) pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się nie dziwie ze dziewczyna dla zabicia czasu ogłada wózki...
Ja tak długo się starałam ze nim zaszłam w ciąże miałam wszystko wybrane, wózek, łóżeczko, kolor ścian w pokoju itd pozwalało mi to nie wpadać w doły...i pozwalało wierzyć ze przecież na marne tego nie wybierałam bo przecież się kiedyś uda
Inaprawde kobiety jak Was nie interesuje jakiś wątek to po co na niego wchodzicie...
Tyle stresu co widzę na niektórych wątkach nie pomaga w tych ciężkich chwilach starań o dzidziusia im mniej stresujmy się tym Wasze hormony są w lepszej formie
Wiec kobiety więcej luzu, więcej spacerów na świeżym powietrzu i mnie forum
Zycze wszystkim powodzenia byście wszystkie mogły wybierać wózeczkiEvaa, polkosia, Cigaretta, agnes175, Agnesia, hipisiątko, Biedroneczka29, Marronek, gas lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Piękny!!! Też mi się ten dokładnie podoba Ale ja wózki na razie oglądałam tylko w sieci, całkiem niedawno Podobno wózek najlepiej na koniec ciąży kupić, więc mam jeszcze czas. Temat może tu nie pasuje, ale pomarzyć można. Trochę dystansu
Cigaretta, Biedroneczka29, Fedra lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
to chyba nie chodziło o to czy może oglądać czy nie// tylko, że powstaje po raz enty powielony wątek nt wózków, który był już wałkowany na belly
i że w tym pierdolniku na forum, żeby znaleźć ważne informacje trzeba się nakopać
ja tak to zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:16
-
nick nieaktualnyReni wrote:to chyba nie chodziło o to czy może oglądać czy nie// tylko, że powstaje po raz enty powielony wątek nt wózków, który był już wałkowany na belly
i że w tym pierdolniku na forum, żeby znaleźć ważne informacje trzeba się nakopać
ja tak to zrozumiałam
Fedra ja tez sobie wybieram co i jak ot tak dla zabicia czasu i zeby pozniej wiedziec co jest dobre:)
hipisiątko, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ojojojjj co tu sie narobilo.Jezeli ktoras z Was temat wozka urazil to przepraszam.Ale ,ale co chce napisac jestem tutaj dopiero trzeci dzien i nie ogarniam jeszcze tego wszystkiego jak powinnam.Bedac tutaj na forum bylam pewna,ze rozmawia sie tutaj o wszystkich rzeczach począwszy od staran konczac np na projekcie pokoiku dla dziecka.Przeciez jak kogos nie interesuje dany temat to po prostu sie go omija i tyle.Troche dziwne podejscie,poniewaz jest tutaj na forum watek dotyczacy imion i jakos nie ma tam jakiegos szumu.To,ze sie staramy o dziecko to chyba nie mozna dac sie temu zwariowac i wychodzic z zalozenia,ze jezeli nie jestem w ciazy to nie moge ogladac wozkow,myslec nad imieniem czy pokoikiem a bron boze zobaczyc kobiete z brzuchem.Proponuje zmienic nastawienie,a wtedy moze sie uda konczac dodam,ze ja rowniez staram sie o dziecko.
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:04
Fedra, hipisiątko, gas lubią tę wiadomość
-