Wózek QUINNY MOODD
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy Wy juz macie upatrzone wózki dla swoich pociech?ja jestem zakochana bezgranicznie w Quinny Moodd strasznie podoba mi sie ten kolorek :
http://static.pokazywarka.pl/i/5648986/395337/quinny-mood-mit-tragewanne-2015-grey-gravel-1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 22:15
polkosia lubi tę wiadomość
-
Jak zajde w ciążę to może juz nie będzie wózków tylko takie latające roboty- nosidełka.
Emma80, livia30, Maczek, momo1009, zwei_kresken, lauda., Ewa99, Basik122, Katarzyna87, mana, marzenka, Marribell, Bluberry, KMK, Ballerina, vanessa, Izoleccc, Idgie, domiszka lubią tę wiadomość
-
Myślę, że kwestię wózków powinnaś rozważać na fioletowej stronie, tutaj to nie jest odpowiednie miejsce. Dziewczyny starają się zajść w ciążę i wątpię żeby o wózkach chciały dyskutować Przynajmniej jak ja byłam na etapie starań to wkur... mnie takie tematy bo nigdy nie wiedziałam czy akurat kiedyś będzie mi dane wybierać np wózek...
Trochę wyczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 23:36
momo1009, zizia_a, Mona_M, Emma80, Reni, Katarzyna87, anja83, Summerka, aisa, monika_89, Marribell, Fedra, vanessa lubią tę wiadomość
-
W sumie ładny. I pojemny. Można w nim wozić całe wielkie zapasy testów ciążowych, leków i suplementów z apteki. Albo zakupy z Lidla.
Tylko że może się całkiem zużyć, zanim to dziecię się w końcu pocznie i urodzi, więc może to być mało praktyczne...
Tak serio - zbyt wcześnie na wybór wózka, kiedy dziecka jeszcze nie ma na świecie nawet w formie świeżo poczętej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 00:06
momo1009, zizia_a, mar, zwei_kresken, lauda., Ewa99, Emma80, Katarzyna87, Fatim, anja83, Marribell, Fedra, vanessa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie jestem zwolenniczką trzykołowców, są dość nie stabilne. Zdążyłam przetestować starszy model tego wózka i nie byłam zadowolona, a cena za ten wózek powala. Jak dla mnie wózek z czterema kółkami był lepszy a druga sprawa spacerówka jest bardzo płytka i to jak dla mnie był to drugi minus dla tego wózka.
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Cóż, może faktycznie temat nie na tę stronę, ale.. czasem warto oderwać się od tematów staraniowych i pomarzyć sobie jakby to były, gdyby ciąża/dziecko już było
Co do tego wózka - zgadzam się z Baski, trójkołowce są niezbyt stabilne.
A ogólnie przy wyborze wózka, zdaje się na doświadczenie mojej ciotki. Przy pierwszym dziecku kupiła śliczny wózek - strasznie jej się podobał. Ale... miał nietypowy rozmiar kół - na żadnym podjeździe się nie mieścił. Musiała nie raz latać na około i nadkładać sporo drogi bo po schodach nie mogła wjechać (za mały rozstaw kół).
Przy drugim dziecku, jak szła wózek kupować to z centymetrem i mierzyła dokładnie rozstawy kół, aby więcej tego problemu nie byłoMona_M, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
ja pierwszy wózek kupiłam Coneco Mustang ze skrętną całą przednią osią, boziu co to był za nie wypał sprzedałam go po 5 miesiącach. A w reklamacji miałam go za ten czas 3 razy. Ten Quinny miałam od szwagierki na czas kiedy mój był w reklamacji i też nie przypadł mi do gustu. Na kolejną reklamacje pożyczyłam sobie Espiro zwykły wózek i z tego byłam zadowolona. Także przy kolejnym dziecku ( jeśli się uda ) kupię zwykły wózek typu Maxi-Cosi albo X-landery z dużymi skrętnymi czterema kółkami.
-
nick nieaktualny
-
Ech i znowu będę tą najgorszą, ale trudno...
Dziewczyno, jak już ktoś tu napisał...trochę wyczucia. Takie tematy to na belly, a jak któraś będzie chciała się oderwać, to może zajrzeć sama na fioletową stronę.
Tutaj są dziewczyny, które starają się zajść w ciążę...niektóre latami i nie wiem czy chciałyby dywagować na temat zalet i wad danych wózków, nie mówiąc o tym, że takie tematy zaśmiecjaą to forum.
Skoro ja mam już dziecko, to założę tematy - kolejno: jaki pierwszy stały pokarm, jakie krzesełko do karmienia, jakie buciki na pierwsze kroki, a wreszcie jaki nocnik!! litości...
A teraz proszę...możecie mnie linczować...I don't care...
EDIT: to mój 666 post (cha cha), tak samo jak OZM (o 3:33).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 11:10
baby1991, Reni, kapturnica, vanessa, vincaminor, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Temat na fioletowa strone
A co do samego wozka, to designerko fajny, ALE (z doswiadczenia) ma malenka gondole, plytka i waska spacerowke (zima czy przy wiekszym dziecku bedzie ciasno), podnozek jest malo mobilny i w pewnym momencie bedzie przeszkadzal dziecku (bedzie trzeba go pozniej odczepic, a nozki beda wisial), i co najwazniejsze, MALY i niedostepny kosz, a w koszu wozi sie WSZYSTKO O cenie nie wspomne, bo to juz indywidualna ocena;)
Trojkolowce wcale nie sa niestabilne, maja wywazone ramy- przynajmniej te drozsze, a kazde skretne kola maja mozliwosc blokady na sztywno. -
nick nieaktualny
-
Summerka - nie zamierzam Cię linczować.
Ale... nikt nie każde tutaj komukolwiek dywagować na tematy zalet i wad wózków. Jak kogoś nie interesuje dany temat to niech go ominie i przejdzie do takiego jaki mu się podoba.
Na forum można się swobodnie wypowiadać. Można też zakładać ile się chce tematów - jak masz taką ochotę to załóż te które wymieniłaś. Nikt Ci nie ma prawa tego zabronić. Tak samo jak nikt nie ma prawa zabronić komukolwiek innemu pisania na dowolny temat.
I nie wiem czemu, ale ostatnio coraz więcej jadu się na tym forum pojawia. Tylko nie wiem po co i dlaczego. Chyba, żadna z nas nie chce celowo innych urazić. Czasem, przez przypadek tak się zdarzy - a to emocje wezmą górę, a to ktoś nie pomyśli czy taki a nie inny temat może inne dziewczyny urazić. Moim zdaniem nie powinnyśmy się dać zwariować.
Zresztą każda z nas była kiedyś na samym początku starań. I każdej pewnie nie w głowie były porażki, pomiary temperatur, obserwacje śluzów, badania, leczenia itp. Tylko właśnie rozmyślanie co to będzie, jak już zajdę i przeglądanie wózków/ubranek itp. Nie można dać się zwariować i tylko w kółko o problemach gadać.
pleasure, Natka88, Fedra, agnes175, miszkaaa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Owszem, nikt nikomu nie moze zabronić, toteż nie zabraniam, a apeluje o odrobine wyczucia, po to jest podforum belly, aby tam rozmawiać o takich sprawach (tam tematy wózków są chyba ze trzy).
A ja podanych tematów nie założę, bo i tak już teraz nic znaleźć nie można, co skutkuje tym, ze pózniej jest kilka wątków o tym samym, bo nikomu nie chce sie szukać na ntej stronie.kapturnica, Reni, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Mi się podoba ten wózek:D narazie tylko na obrazku gdy już będę w stanie błogosławionym wybiorę sie do hurtowni:D
Ma dużą gondole co jest bardzo wygodne. Prowadziłam różne wózki, kiedyś byłam zakochana w x-landerach ale wcale nie są to wygodne wózki prowadziłam wiele razy wózki koleżanek:D quinny 3kołowy mało stabilny jak koleżanka kupowała x-landera to facet pokazywał stabilność wózka który po eksperymencie przewrócił się na bok. -
To ja jako MAma prawie 4 tyg Dzidziusia i posiadaczka wózka powiem tak Dziewczyny wózki 3 kołowe to porażka ja mam problem z zejściem po schodach wózkiem 4 kołowym niestety stan dróg i chodników w Polsce to porażka...
Mój wózek nie ma skrętnych kół jest duży i ciężki ale bardzo go lubię
A jeśli chodzi o temat wózków na belly jest cały wątek o tymReni lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi