Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie to moj wkurza. Dziś obiecal ze nie będzie pil piwa, zobaczymy, mam dosc jego obiecywanek. Ciekawe ile jeszcze będę miała siły na to wszystko.
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hejka
A cio Agnesia twój narzeczony nie chce dzidzi teraz ?
edit:
Zapisałam się do lekarza na badania. Mam wizytę w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:12
-
nick nieaktualnyHej ale nawaliło śniegu ja cię nie mogę jak będę szła do sklepu to do A. mówię że jak wpadnę w zaspę to mnie zasypie hahha i że jak bd wracał z pracy to zobaczy po drodze mnie jako sopla buahhahaha
Werka znasz moje zdanie na ten temat nie daj się pamiętaj ! :*
Agnesia ach te chłopy heheh . Mój A. dziś jak uda mu się zrobić na fundusz to robi hormony a jak nie to w przyszłym tygodniu . Ja już chyba wszystkie możliwe zrobiłam a za Twoje trzymam kciuki żeby były dobre
Miłego dniawerni, Helen lubią tę wiadomość
-
Witajcie mnie wczoraj jakas dolina złapała ze i tak w zyciu mi sie nie udaa a napewno nie tym razem popłakałam sobie troche w poduszke
a wczorj byłam na tych badaniach wyczytałam ze 21 dn cyklu mozna zrobic prolaktne progesteron i testosteron wyniki w czwartek i do tego morfologia i takie tam.
a moj tez czasami pije piwo i niestety pali papierosy;/
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIKK każdy ma czasem takie dni , ja często przed zaśnięciem rozmyślam i nie raz łzy polecą ale takie życie . Musimy czekać na swoją kolej i już . Ja coraz częściej myślę że przede mną i A. długa droga do tego by zostać rodzicami . I prędką się to nie zdarzy . Co do badań , tak morfologia nie ma znaczenia kiedy zapomniałam o niej całkowicie no i mocz też możesz zrobić . I prg. prl. testosteron i tarczyca
-
nick nieaktualny
-
Od trzech dni dziwnie się czuje, szczególnie lewy jajnik odczuwam. Chyba wkoncu pracuja bo w poprzednich dwóch cyklach w ogóle nie czulam.
-
nick nieaktualnyKASIKK no to czekamy na wynik
Werka możliwe że na owulkę ale różnie bywa mnie napierniczają a testy owulacyjne negatywne
Ja też Mojemu A. muszę jakieś ubrania robocze kupić bo aż wstyd spodnie to na pół nogi rozerwał ja nie wiem jak on chodzi że wszystkie porozrywane ... ech te chłopy -
nick nieaktualnyA ja nie skończyłam dziś książki bo odwiedziła mnie bardzo dawna znajoma i rozmawiałyśmy z 2godziny Bede z nią chodziła na aerobik w koncu trzeba się ruszyć gdy staramy się o dziecko postaram się wyjść z nadwagi i trochę może zmniejsze rozmiar do ślubu
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak mam za 2 dni morfologie to powinnam przez 2 dni nie brać witamin żeby nie sfałszować wyników? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja niedawno wróciłam do domu i powiem Wam, że już mi tak ciśnienie skoczyło, że nie wiem czy dzisiaj zasnę.
Zaparkowałam sobie auto na parkingu pod blokiem w sumie na końcu w takiej zatoczce i wchodzę do domu, patrzę a przede mną stoi jakieś inne auto już i całkowicie mi zablokowało drogę wyjazdu. Stoi tak już od godziny i ani rusz, a ja rano o 6 muszę jechać do pracy!
Chyba rano jak nadal będzie tam gdzie jest będę tak trąbić że wszystkie bloki w koło obudzę... No ale wściekła jestem jak nie wiem. Czy ludzie nie potrafią normalnie parkować? -
nick nieaktualny