Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilejdi wrote:Landryneczka, ja tez testy kupilam zupelnie impulsywnie.
Agnesia, twoj tez widze lubi tytan. Moj to samo, dlatego poszlismy na kompromis i mamy obraczki tytanowe ze zlotem. zamawialismy na ak-bizuteria. Maja ladne obraczki i niedrogie.
Mój i tak nosić raczej obrączki nie będzie bo jest elektrykiem:) ale niech odświętnie ma
U mnie trzeba się omówić dostać skierowanie od lekarz rodzinnej i pójść do laboratorium na 1 piętro
Dziewczyny jak wstawić zdjęcie tutaj? jest jakiś sposób? bo chciałam wam coś pięknego pokazać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Agnesia a bo ty na fundusz tak nie prywatnie ?
możesz z fotosik.pl
Zakochałam się w tej sukience. Muszę znaleźć odpowiednią krawcową by mi uszyła taką w innym kolorze na ślub i trochę dłuższą tak do połowy kolana:)
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyładna
http://szafa.pl/c5379906-sukienka-biala-xs-sherri-hill.html a mi ta się podoba jeżeli chodzi o cywilny lub https://www.lejdi-sklep.pl/p3581,tiulowa-sukienka-zdobiona-kamieniami-ag1-bialo-rozowa.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:06
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:ładna
http://szafa.pl/c5379906-sukienka-biala-xs-sherri-hill.html a mi ta się podoba jeżeli chodzi o cywilny lub https://www.lejdi-sklep.pl/p3581,tiulowa-sukienka-zdobiona-kamieniami-ag1-bialo-rozowa.html
też ładna ale ja mam duże piersi i źle się czuje bez ramiączek ale widziałam ją już kiedyś i bardzo mi się podobała:)
Kurcze dziewczyny, za jakieś 10dni mam ovu i sie doczekać nie mogę. Wy też tak miałyście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:my mamy obrączki palladowe I moja też jest z brylancikami. A robiliśmy z własnego złota na wzór tych z Apartu i chyba wyniosło nas to koło 400 zł
A sukienka śliczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze jestem taka głodna że nie wiem co ze sobą zrobić spać się nie chce a w brzuchu burczy! codziennie sobie obiecuje że nie będę jadła na noc i codziennie ide coś zjeść muszę jakoś opanować mój głód i rozplanować w miare posiłki. Chociaż przez prace jest to trudne bo pracuje na 3 zmiany o roznych godzinach do 9godzin dziennie. I jak zaplanować posiłki w takiej sytuacji?
-
Hejka sliczne obraczki i sukienki. Też muszę popatrzec w necie na sukienki. Ja jak robilam dwa lata temu morfologie i mocz to najpierw do lekarza rodzinnego pozakreslal co mam zrobic pozniej do drugiego pokoju na klucie a o 17 wynik tego samego dnia.
-
nick nieaktualnyCześć Właśnie niedawno wstałam i się zastanawiam co zrobić na sniadanie. Mam dziś ochotę na zieleninke:) Za ok godzinkę idę do pracy, znów czeka mnie dzień czytania książek muszę sobie też jakieś filmy pozgrywać to będę tam oglądała:)
Miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Agniesia a co robisz jeśli można wiedzieć? ja to wczoraj szybko usnelam kolo 9. Dziś mnie od rana wszystko boli, a najbardziej łopatki i biodra.
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Tyle że ja chce z diamencikiem wiec juz nie tak latwo sie znajdzie. Jeszcze pochodzimy i poszukamy. Wszystko w czerwcu zrobimy:)
Ja biore Vitamin plus mama farmaceuta mi polecił Ma wszystko co potrzebne i kosztuje ok 25zł a na promocji w doz 15zł też powinnam iść na morfologie ale urlop jest a czasu brak, jutro postaram się dodzwonić do mojej lekarz i się umówić
tak zaoszczędziliśmy prawie 2tyski komplet wybrany za ok. 3700 dalismy 1800zł, wiec naprawdę się opłaca a jest to samo, bo jest zamawiane z tej samej fabryki -
nick nieaktualnyHelen wrote:jak szukasz ładnego piersionka, to pochodz po znanych markach, wybierzcie model i pote, proponuje pójść do złotnika, zrobi wam te same za 60%ceny w salonie.
tak zaoszczędziliśmy prawie 2tyski komplet wybrany za ok. 3700 dalismy 1800zł, wiec naprawdę się opłaca a jest to samo, bo jest zamawiane z tej samej fabryki
Co dziś tutaj tak cicho? Ja prawie przeczytałam całą książkę do końca. Przyszły mi też testy owulacyjne jutro pójdę odebrać na pocztę. Miałam też małą sprzeczkę z moim A. wystraszył się tego że już niedługo owu i zastanawiał się czy na pewno to dobry moment. Ale już się otrząsnąłHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny