Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
Odpowiedz

Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milejdi wrote:
    Landryneczka, ja tez testy kupilam zupelnie impulsywnie. :D

Agnesia, twoj tez widze lubi tytan. Moj to samo, dlatego poszlismy na kompromis i mamy obraczki tytanowe ze zlotem. :) zamawialismy na ak-bizuteria. Maja ladne obraczki i niedrogie.

Mój i tak nosić raczej obrączki nie będzie bo jest elektrykiem:) ale niech odświętnie ma :)
    U mnie trzeba się omówić dostać skierowanie od lekarz rodzinnej i pójść do laboratorium na 1 piętro :)

Dziewczyny jak wstawić zdjęcie tutaj? jest jakiś sposób? bo chciałam wam coś pięknego pokazać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia a bo ty na fundusz tak nie prywatnie ?
    możesz z fotosik.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Agnesia a bo ty na fundusz tak nie prywatnie ?
    możesz z fotosik.pl
    Tak na razie robię badania na fundusz nie spieszy mi się:)

Zakochałam się w tej sukience. Muszę znaleźć odpowiednią krawcową by mi uszyła taką w innym kolorze na ślub i trochę dłuższą tak do połowy kolana:)

ae2e3dfd6257a999med.jpg

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładna ;)

http://szafa.pl/c5379906-sukienka-biala-xs-sherri-hill.html a mi ta się podoba jeżeli chodzi o cywilny lub https://www.lejdi-sklep.pl/p3581,tiulowa-sukienka-zdobiona-kamieniami-ag1-bialo-rozowa.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ładna ;)

http://szafa.pl/c5379906-sukienka-biala-xs-sherri-hill.html a mi ta się podoba jeżeli chodzi o cywilny lub https://www.lejdi-sklep.pl/p3581,tiulowa-sukienka-zdobiona-kamieniami-ag1-bialo-rozowa.html

też ładna ale ja mam duże piersi i źle się czuje bez ramiączek :) ale widziałam ją już kiedyś i bardzo mi się podobała:)

Kurcze dziewczyny, za jakieś 10dni mam ovu i sie doczekać nie mogę. Wy też tak miałyście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy obrączki palladowe :) I moja też jest z brylancikami. A robiliśmy z własnego złota na wzór tych z Apartu i chyba wyniosło nas to koło 400 zł
    29ygr28.jpg

A sukienka śliczna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:13

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    my mamy obrączki palladowe :) I moja też jest z brylancikami. A robiliśmy z własnego złota na wzór tych z Apartu i chyba wyniosło nas to koło 400 zł
    29ygr28.jpg

A sukienka śliczna :)
    świetne te obrączki! :) kurcze myślałam o jednym brylanciku ale kilka też fajnie wygląda:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładne obraczki podobaja mi sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jestem taka głodna że nie wiem co ze sobą zrobić:/ spać się nie chce a w brzuchu burczy! :/ codziennie sobie obiecuje że nie będę jadła na noc i codziennie ide coś zjeść:/ muszę jakoś opanować mój głód i rozplanować w miare posiłki. Chociaż przez prace jest to trudne bo pracuje na 3 zmiany o roznych godzinach do 9godzin dziennie. I jak zaplanować posiłki w takiej sytuacji?:(

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka sliczne obraczki i sukienki. Też muszę popatrzec w necie na sukienki. Ja jak robilam dwa lata temu morfologie i mocz to najpierw do lekarza rodzinnego pozakreslal co mam zrobic pozniej do drugiego pokoju na klucie a o 17 wynik tego samego dnia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) Właśnie niedawno wstałam i się zastanawiam co zrobić na sniadanie. Mam dziś ochotę na zieleninke:) Za ok godzinkę idę do pracy, znów czeka mnie dzień czytania książek :) muszę sobie też jakieś filmy pozgrywać to będę tam oglądała:)
    Miłego dnia dziewczyny!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Agnesia no fakt ciężko jeść systematycznie jak się ma takie godz pracy . Ale cóż zrobić .
    Ja dziś mam lenia i dziwnie się czuje , a tu sprzątanie mnie czeka grrr.
    Miłego dnia

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia a co robisz jeśli można wiedzieć? :) ja to wczoraj szybko usnelam kolo 9. Dziś mnie od rana wszystko boli, a najbardziej łopatki i biodra.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje w znanej drogerii:) a teraz obecnie u siebie w pracy mam urlop i pomagam cioci w jej pracy:)

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super masz :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Helen Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Tyle że ja chce z diamencikiem :) wiec juz nie tak latwo sie znajdzie. Jeszcze pochodzimy i poszukamy. Wszystko w czerwcu zrobimy:)

Ja biore Vitamin plus mama farmaceuta mi polecił :) Ma wszystko co potrzebne i kosztuje ok 25zł a na promocji w doz 15zł:) też powinnam iść na morfologie ale urlop jest a czasu brak, jutro postaram się dodzwonić do mojej lekarz i się umówić:)
    jak szukasz ładnego piersionka, to pochodz po znanych markach, wybierzcie model i pote, proponuje pójść do złotnika, zrobi wam te same za 60%ceny w salonie.
    tak zaoszczędziliśmy prawie 2tyski :) komplet wybrany za ok. 3700 dalismy 1800zł, wiec naprawdę się opłaca :) a jest to samo, bo jest zamawiane z tej samej fabryki :)

feegu6l.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bralam vitamin plus mama :) za jakiś czas tez trzeba będzie pomyśleć o obraczkach :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    jak szukasz ładnego piersionka, to pochodz po znanych markach, wybierzcie model i pote, proponuje pójść do złotnika, zrobi wam te same za 60%ceny w salonie.
    tak zaoszczędziliśmy prawie 2tyski :) komplet wybrany za ok. 3700 dalismy 1800zł, wiec naprawdę się opłaca :) a jest to samo, bo jest zamawiane z tej samej fabryki :)
    No my też będziemy oglądać i ja przetopie złoto :)na wzór takiej jak mi się podobają :)

Co dziś tutaj tak cicho? Ja prawie przeczytałam całą książkę do końca. Przyszły mi też testy owulacyjne jutro pójdę odebrać na pocztę. Miałam też małą sprzeczkę z moim A. wystraszył się tego że już niedługo owu i zastanawiał się czy na pewno to dobry moment. Ale już się otrząsnął:)

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;)
    A cio Agnesia twój narzeczony nie chce dzidzi teraz ?

• werni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dość wszystkiego.

KASIKK lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ