Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Dziś z moim A postanowiliśmy jednak się pobrać w tym roku:) Weźmiemy w tym roku ślub cywilny tylko dla najbliższej rodziny. Rodzice i rodzeństwo + dziadkowie. I chyba obiad w domu nie w restauracji bo dużo nas nie będzie:) Ale jeszcze to przekalkuluje:) Postanowiliśmy to z powodu żeby dziecko nie miało innego nazwiska niż ja Ślub kościelny weźmiemy w przyszłym roku jakoś Zdziwiło mnie że A. przystał na moją propozycje bo jest bardzo religijny i dla niego slub w usc to nie slub:) do dziecka tez go trochę przekonywałamwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIKK wrote:witajcie!
Ja tez własnie pije kawkę Alinko i tez niedlugo bede sie brac za jakis obiadek. a z tym ślubem to racja , ja tez nie chcialam wlasnie by dziecko miało inne nazwisko niż ja ale każdy robi tak jak uważa
pozdrawiam !!!
Jednak większe prawa się ma po podpisaniu papierów w urzędzie. Więc nie pozostaje mi nic innego jak zacząć planować żeby w czerwcu albo sierpniu ślubować Najdroższe to obrączki bo kupujemy dla mnie złotą a dla niego tytanową będzie jak nic 1400zł no ale czego się nie robi
Myślałam też o grillu na działce zamiast obiadu, ale to chyba wykwintnie nie wygląda:D
Edit:
Właśnie rodzice się zdeklarowali że oddadzą swoje obrączki (są rozwiedzeni) i mogę przetopić na swoją a że z 2ch to 8g złota nie będę miała dużo do dopłacenia:) wiec tylko musimy dokupić tytanową dla A.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:00
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Ja rowniez mialam slub cywilny ciut przyspieszony bo chcialam aby w papierach sie zgadzalo. Bralam slub w 4mc. bylismy tylko my i swiadkowie, a pozniej maly poczestunek u nas w mieszkaniu. Moze kiedys dorobimy sie slubu koscielnego i wesela
Maz dzisiaj wyjechal, juz jest w Szwecji. Wraca 15 lutego. Znowu 2tyg osobno
Weszlam sobie dzisiaj na gemini i zamowilam femibion natal i 3 testy ciazowe. Zlamalam postanowienie bo mialam nie kupowac testow wczesniej niz nie zacznie sie spozniac @, nie wytrwalam
W piatek bylam u dentysty, na kanalowym, cholera te moje zeby! Babka wyczyscila mi dwa kanaly i trzeciego nie dala rady bo jest zakrzywiony i da sie to zrobic pod mikroskopem. Wiecie ile za kanalowe pod mikroskopem musialabym zaplacic? Za tego jednego zeba 600zl! Chyba go wyrwe, taniej mnie wyjdzie...
Milej niedzieli! -
nick nieaktualnyMilejdi wrote:Czesc dziewczyny
Ja rowniez mialam slub cywilny ciut przyspieszony bo chcialam aby w papierach sie zgadzalo. Bralam slub w 4mc. bylismy tylko my i swiadkowie, a pozniej maly poczestunek u nas w mieszkaniu. Moze kiedys dorobimy sie slubu koscielnego i wesela
Maz dzisiaj wyjechal, juz jest w Szwecji. Wraca 15 lutego. Znowu 2tyg osobno
Weszlam sobie dzisiaj na gemini i zamowilam femibion natal i 3 testy ciazowe. Zlamalam postanowienie bo mialam nie kupowac testow wczesniej niz nie zacznie sie spozniac @, nie wytrwalam
W piatek bylam u dentysty, na kanalowym, cholera te moje zeby! Babka wyczyscila mi dwa kanaly i trzeciego nie dala rady bo jest zakrzywiony i da sie to zrobic pod mikroskopem. Wiecie ile za kanalowe pod mikroskopem musialabym zaplacic? Za tego jednego zeba 600zl! Chyba go wyrwe, taniej mnie wyjdzie...
Milej niedzieli!
Milego dnia -
hej kochane
co do wykresow.. to ja juz chyba wszystkie przerobilam gory doliny , spadki w 9pdo . .. wyzyny z tepka 37,2
dlatego tez przestalam mieryc ..bo denerwowlao mnie to .. mialam ksiazkowe wykresy a u dupa
Milejdi.. tak jak Aszka mowi jesli zaczelas juz leczyc to lecz zeba.. nie ma sensu go wyrywac skoro jest do odratowania
umnie pracowit kilkanascie dni bedzie jak zwykle do 10 tego
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia trochę masz rację z tym ślubem bo fakt jak rodzice nie mają ślubu to trochę komplikacji jest u nas póki co nie wiem jak będzie ale to się przedyskutuje jeszcze czy jest sens robić cywilny a potem kościelny czy nie ... co do obrączek to chociaż tyle że rodzice wam pomogą my kiedyś znaleźliśmy za 700zł bardzo ładne obrączki ale myślę że do tysiąca kupi się ładne złote .
alinka ja poluję na karpatkę już hohoho i nadal nie zrobiłam brak weny twórczej nie ma mi kto kopniaka dać hahah my dziś przed 11 bo po moją prababcię pojechaliśmy .
KASIKK dlatego nie ma co nigdy robić teściora przed @ i nakręcać się wykresem . Już dwa razy miałam piękny książkowy i ch...a więc teraz luz luz luzik
Milejdi ślub kościelny i wesele to fakt wydatek no ale jedyny taki dzień w życiu no ale niestety nie każdego stać , ważne żeby się kochać a ślub ten czy ten nie ma znaczenia
co do ząbka oj tragedia są te ceny powalają z nóg ale może warto jednak wyleczyć go ? Zrób jak uważasz tak zeby dla ciebie było dobrze .
aszka kochana jak tam u cb ?
ania hahah mam to samo jednak mierzenie już mnie uzależniło i nie mogłabym przestać przestanę jak ujrzę II kreski ahhahahah jak tam u ciebie w ogóle jak z mężem ?
kama racja jak dentysta dobry to bólu nie będzie albo jakiś malutki a jak się pójdzie do rzeźnika to nie ma co się spodziewać . Mojemu A. kiedyś rozwaliła tak zęba bez znieczulenia i wgl że jeszcze gorzej było dodam że na NFZ więc różni lekarze .
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do witamin ja kupowałam Femibion Natal Classic i dawałam ponad 30 zł za 60 tabl a kupiłam teraz Falvit prawie taki sam skład i 60 tabl 23zł niecałe . Do tego biorę jeszcze kwas foliowy i potas i wsio
Dziś mija nam kolejny miesiąc związku leci ten czas ... -
nick nieaktualny