Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI ja się witam. :*
całą noc nie przespałam prawie. Po 3 jakoś usnęłam , o 6 budzi temp. potem przysnęłam i przed 7 obudziłam się zrobiłam dla A . herbatkę i teraz leże bo Mój zaraz do pracy wstaje. Jestem taka śpiąca że masakra. Ostatnio mam takie bezsenne noce nie wiem czemu. Nie mogę usnąć a jak usnę to albo się przebudzam albo sny mam dziwaczne
Miłego dnia. :* -
Cześć dziewczyny.
Ja wczoraj to spałam cały dzień. Nie wiem jak go przeżyłam ale byłam taka zmęczona że o jeju.
Ja mam problemy z zasypianiem od listopada. W pracy się zmęczę, wrócę do domu energia we wmnie wstępuję i mogę się nie kłaść spać. Piję zawsze przed snem melisę albo biorę jakieś ziołowe tabletki na sen.
Wstaąłm dzisiaj i nie zmierzyłam tempki. No ale dzisiaj to akurat nie jest takie ważne. Jutro się już wezmę za siebie -
nick nieaktualnyhej
kama ja mam tak że np. w ciągu dnia spać właśnie a przychodzi pora snu to leżę i myślę o sprzątaniu itp. Że to bym zrobiła tamto . Czego w ciągu dnia mi się nie chce .
KASIKK to kolejny cykl przed tobą więc głowa do góry i walcz ...
Werka najgorsze jest to że w nocy nie można usnąć a rano jak się uśnie to się śpi do południa
miłego dnia :*
edit:
KASIKK przecież ty 19dc masz dopiero to co panikujesz ? Dopiero teraz zobaczyłam. Wyluzuj kobieto w 5dpo zawsze są spadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:16
KASIKK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć,
Ja właśnie wróciłam z 'nudnej' pracy. Przeczytałam 150 stron książki i została mi jeszcze połowa, pewnie w poniedziałek skończę. Teraz szykuję się na urodziny, pewnie jak to na urodzinach napije się alkoholu ale co tam:) Czekam też na mojego A. bo nadal nie skończył egzaminu i siedzi w szkole, mam nadzieję że zaraz będzie bo niedługo wychodzić trzeba.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIKK wrote:a co tam macie dziś w planach? ja chyba lampka winka i jakis film lub książka
Miłego wieczoru! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytzn że dzisiaj mógł się zagnieździć zarodek Widziałam już na kilku wykresach u dziewczyn, że jak im temperatura spadała poniżej linii poziomej którą wyznaczyło ovu przez jeden dzień, a potem szła do góry to kończyły się one zieloną kropką.
W każdym razie trzymam kciuki, aby u Ciebie też tak było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny