X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
Odpowiedz

Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam. :*
    całą noc nie przespałam prawie. Po 3 jakoś usnęłam , o 6 budzi temp. potem przysnęłam i przed 7 obudziłam się zrobiłam dla A . herbatkę i teraz leże bo Mój zaraz do pracy wstaje. Jestem taka śpiąca że masakra. Ostatnio mam takie bezsenne noce nie wiem czemu. Nie mogę usnąć a jak usnę to albo się przebudzam albo sny mam dziwaczne :/
    Miłego dnia. :*

• kama005 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Ja wczoraj to spałam cały dzień. Nie wiem jak go przeżyłam ale byłam taka zmęczona że o jeju.

Ja mam problemy z zasypianiem od listopada. W pracy się zmęczę, wrócę do domu energia we wmnie wstępuję i mogę się nie kłaść spać. Piję zawsze przed snem melisę albo biorę jakieś ziołowe tabletki na sen.

Wstaąłm dzisiaj i nie zmierzyłam tempki. No ale dzisiaj to akurat nie jest takie ważne. Jutro się już wezmę za siebie :D

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-) moze za duzo rozmyslacie dziewczynki..choc przyznam sie ze ja raz na kiedys tez tak mam niestety . U mnie dzis tempka w dol cykl spisany na straty ..trudnoo a ogolnie pije kawke i lece do pracy milego dnia :*

c176900d96ca5acc9fc01211f7895690.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu tez miałam tak ze trzy noce ze malo co spalam.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    kama ja mam tak że np. w ciągu dnia spać właśnie a przychodzi pora snu to leżę i myślę o sprzątaniu itp. Że to bym zrobiła tamto . Czego w ciągu dnia mi się nie chce .
    KASIKK to kolejny cykl przed tobą ;) więc głowa do góry i walcz ...
    Werka najgorsze jest to że w nocy nie można usnąć a rano jak się uśnie to się śpi do południa ;D
    miłego dnia :*

edit:
    KASIKK przecież ty 19dc masz dopiero to co panikujesz ? Dopiero teraz zobaczyłam. Wyluzuj kobieto :) w 5dpo zawsze są spadki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:16

KASIKK lubi tę wiadomość

• Helen Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIKK co to za panika? jak pisze Landryneczka, dokładnie coś tu za szybko wystąpiła rezygnacja

KASIKK, Landryneczka lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ja właśnie wróciłam z 'nudnej' pracy. Przeczytałam 150 stron książki i została mi jeszcze połowa, pewnie w poniedziałek skończę. Teraz szykuję się na urodziny, pewnie jak to na urodzinach napije się alkoholu ale co tam:) Czekam też na mojego A. bo nadal nie skończył egzaminu i siedzi w szkole, mam nadzieję że zaraz będzie bo niedługo wychodzić trzeba.

Landryneczka lubi tę wiadomość

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej juz sie poprawiam dziewczyny moje kochane macie racje !! za wczesniej na sianie paniki a nawet jak cos to mam kolejne cykle przed sobą :-)

werni lubi tę wiadomość

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tam macie dziś w planach?:-) ja chyba lampka winka i jakis film lub książka ;-)

• katrina Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalanie robaka to by było coś po dzisiejszych nowinach ..

dcae13a5509b8cae8e188be4a916a659.png

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIKK wrote:
    a co tam macie dziś w planach?:-) ja chyba lampka winka i jakis film lub książka ;-)
    Ja jak mowiłam też się napije dziś wieczorkiem, ale z umiarem dużym. Jutro jedziemy do "teściów" jeszcze nie zdecydowaliśmy czy im mówić. Ale wiem że będą się dziwić że nie palę:) Zajrzę do was późnym wieczorkiem bo właśnie wychodze na urodziny :)
    Miłego wieczoru! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po obiedzie, spacerze itd, teraz czas na relaks :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wróciliśmy właśnie z teatru i czas chyba wreszcie odpocząć po tym tygodniu :)

KASIKK u Ciebie dzisiejszy spadek wygląda na implementację, więc nie zdziwię się jak za tydzień będzie + na teście :)

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to znaczy Alinka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn że dzisiaj mógł się zagnieździć zarodek :) Widziałam już na kilku wykresach u dziewczyn, że jak im temperatura spadała poniżej linii poziomej którą wyznaczyło ovu przez jeden dzień, a potem szła do góry to kończyły się one zieloną kropką.

W każdym razie trzymam kciuki, aby u Ciebie też tak było :)

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę :-) to mnie na koniec na dnia pocieszyłas he he
    zobaczymy czas pokaze obys miała racje!!
    a jak u ciebie sytacja wyglada?

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z niecierpliwością czekam na nowy cykl :) nawet mąż dopytuje się kiedy teraz możemy od nowa się starać, więc są postępy :)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce psuć humoru ale ja miałam w 1cs spadek i niestety się nie udało więc to wcale nie musi być zagnieżdżenie ale bądźmy dobrej myśli , KASIKK tylko się nie nastawiaj :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka ty też masz ładny wykres :)

• KASIKK Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie coś ty Landryneczko ja nie z tych u mnie na odwrot brak wiary i nadzieji i szczerze wam powiem ze jak bym zaszła teraz w ciaze to chyba bym zawałau dostala z tego szoku ze mi sie udało he he

werni lubi tę wiadomość

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ