Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:aszka to w takim razie mocno zaciskam za was kciuki
widzę że marzec dla wielu jest bardzo ważny , my powtarzamy badania więc też czekamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u nas milej nocy nie bylo bo bylam zagrypiona jak cholera i ledwo dalam sie pocalowac padana na kolana nie bylo heheh roz tesz nic
pudelko po srobkach a w srodku pierscionek.. w sumie nie kupiony tylko sygnecik ktory M dostal od babci i powiedziala mu zeby go przekazal kobiecie ktora pokocha wygrwerowal na nim nasze inicjaly i oto jest -
nick nieaktualny
-
Witajcie!tak cos wczoraj cisza cały dzien tutaj była..
a ja dzis mam to co ostatnio gdzies tam o tym pisałąysmy ze po owoulce w drugiej czesci cyklu łapie sie doły ze znowu będzię to samo..
ale nie chce Was zarażać moim nastrojem smetnym ,lece do pracy
trzymajcie sie !!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:aszka wierzę że będzie u was dobrze zobaczysz :******* trzymam kciuki i zaglądaj do nas częściej
a co do mojego wyników mam nadzieję że będzie dobrze bo tragedii nie było ale myślę że przez obniżone parametry się nie udaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIKK wrote:Witajcie!tak cos wczoraj cisza cały dzien tutaj była..
a ja dzis mam to co ostatnio gdzies tam o tym pisałąysmy ze po owoulce w drugiej czesci cyklu łapie sie doły ze znowu będzię to samo..
ale nie chce Was zarażać moim nastrojem smetnym ,lece do pracy
trzymajcie sie !! -
nick nieaktualnyaszka wrote:tez musze testy kupic bo nie mam zadnych tzn owulacyjne.
No dziś napisałam i były wysłane 28,01. Raczej będą na poniedziałek
Pierwszy raz będę je stosowała. Jeszcze nie wiem jak do końca działają czytałam w internecie jeszcze trochę poszukam później. Chyba że odpowiecie mi na pytanie czy jeżeli 2ga kreska jest blada to znaczy ze owulacja za kilka dni przyjdzie, a gdy nie ma kreski to owulacja się nie zbliża? Bo nie chce testować cały miesiąc myślę o 8 dniach bo pierwszy raz będę to robiła:) -
nick nieaktualnyHej laski
KASIKK chcesz kopa w tyłek ? Nie wolno myśleć negatywnie , głowa do góry pierś do przodu i czekamy razem z Tobą
kama i Agnesia trzymam kciuki za was podwójnie
u nas dziś nie sypie na szczęście bo ileż można ale śnieg nadal jest jednak już mniej .
aszka my pewnie też od marca bo tak cykl podejrzewam że zacznę , tzn teraz też się normalnie kochamy jednak no Mój bierze witaminki i nie spodziewam się wcześniej cudu , więc czekam z mega wielką nadzieją do marca i kochana zaczynamy staranka we dwie razem raźniej
co do testów też już mam mało ale postanowiłam robić 5 na cykl więc na 3 powinno starczyć a jak coś to dokupię .
Żeby owulacyjny test wykazał owulację muszą być dwie takie same mocne krechy lub kreska testowa ciemniejsza . Jeżeli testowa jest bladsza od kontrolnej to negatyw.36 godz. Po osiągnięciu górnej granicy LH występuje owulacja .
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:46
-
nick nieaktualnyAktualizacja :
Nasze postanowienie noworoczne na 2015 rok : luzujemy ze staraniami o dzidziusia
CO MA BYĆ TO BĘDZIE , DZIDZIA NASZA BĘDZIE
Staraczki ...
1. Landryneczka
2. Milejdi
3. perelka89
4. kama005
5. Lianna
6. Ania_84
7. potforzasta
8. KASIKK
9. alinka
10. Fatim