Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja też myślę, że ja to będę tą złą a mój mąż najukochańszym tatusiem. Niestety u mnie charakter ciężki w sumie przykład idzie z góry i mnie też tak wychowano
Ile razy ja po głowie dostałam książką od mamy
A teraz idę włączyć jakiś serialik i spać Jeszcze tylko dwa dni pracy! A jutro mam angielski i niestety w domu dopiero o 19 będę A wychodzę z niego rano o 6.30Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja znowu jestem z tych ktore maja pewne zasady .. i wiem ze nasze dziecko bedzie je mialo wpajane
typ: najpierw lekcje pozniej zabawa
najpier posprzataj pozniej wyjdziesz itp itd
a moj maz..noo coz.. juz w tym momencie mowi ooo taki samochod kupie i bedziemy z Antkiem jezdzic..a jak mowie a jakbedzie dziewczyna..luzz zrobie z niej kobiete ktora od malego ma jazde we krwi
Boniu.. bede miala dwojke dzieci jak nic..albo trojke jesli uda sie miec dwoje dzieci malych i jedno duzewerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka to zabiegany dzień jutro dobranoc
Ania tak zasady muszą być , ale ja np. nigdy nie zbije dziecka NIGDY i będę robiła wszystko zeby miało we mnie zaufanie i ze wszystkim do mnie przychodziło i do mojego A. żeby nam ufało w 100%
Mój też już zapowiedział że czy córa czy syn to bd z nim samochodem na wyścigi jeździć albo motorem hahha o co to to nie -
nie no to nie o bicie tu chodzi
tylko wiesz tatus corci powie tak kochanie kupie ci tablecika a mamusia powie nieeee nie kupimy teraz tablecika bo corra przynosi same paly do domu itp itd -
nick nieaktualny
-
KASIKK wrote:dziewczynki ile razy dziennie można pic to siemie??
-
nick nieaktualny
-
wiesz moj niby mowi ze nie on nie bedzie na wszytsko pozwalal.. ale.. znam go troche i jak takie slepia popatrza na nego jak ja patrze kiedy czegos miodmawia..to od razu mieknie heheh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Za mną pracowity dzień, ale na szczęście mogłam już wrócić do domu i odpoczywać. Niestety jutro i w piątek też praca. A od soboty laba:) urlop na wyluzowanie i przygotowanie się psychicznie do owulacji:)
Mam do was pytanie chodzi mi po głowie cały dzień, czy któraś z was używa lubrykantów? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja heh mojego zbalamucilam rozmawialismy z moim na temat badan jego itd. Powiedzialam ze jest polski ginekolog w Mannheim to mój powiedział żebym dala nr to zadz. Umowi się na wizyte a szefowi powi ze jest umówiony do lekarza. Moj ma kilka pytań do gin. Napisze mu tez na kartce co ma jeszcze się spytac co do badań plemników i posiewu gdzie można zrobić. Mój nie chce zebym z nim szła. Wooow u nas burza pada i się błyska
-
Kiedyś uzywalismy żeli ale jak przeczytalam ze one szkodzą plemnikom to teraz nie używamy. U nas tez będą zasady, chce nauczyć życzliwości grzeczności tolerancyjnosci szacunku oszczędności itd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Kiedyś uzywalismy żeli ale jak przeczytalam ze one szkodzą plemnikom to teraz nie używamy. U nas tez będą zasady, chce nauczyć życzliwości grzeczności tolerancyjnosci szacunku oszczędności itd.
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:A są jakieś szczególnie polecane? Dziś patrzyłam że np. Durex jest bez środka plemnikobójczego :)Ale może są jakieś lepsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:42