Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, Ja swojego wyprawiam właśnie tyle że na 2 dni i sama niedługo muszę się szykować do pracy a po pracy do przyjaciółki na herbatkę Mam bóle @ chyba dziś się pojawi
Miłego dnia!
P.S
Pojawiła się @ ostatnia wyczekiwana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:04
-
Witajcie laseczki:) jak tam u Was samopoczucie?? u mnie dobrze ovulacja wyznaczona przez ovu na 26 .01. tak ze teraz czekac tylko na efEkty hehe
szkoda tylko ze nadzieji i wiary w to ze moze sie udać brakkk
Aleee bez dołowaniaaaa bedzie dobrze i wszystkim nam sie uda!!!!
Pozdrawiam i zycze Wszystkim miłgo dnia!!! :* -
Dzień doberek .
Ja właśnie popijam zieloną herbatke i zaraz kąpiel , wstawie zupke i na 12 do pracy .
ada meeega śnieg u nas , super . Kocham śnieg !!!
Dziś brakuje mi sił totalnie na cokolwiek ...;( jutro wizyta o 17:20 u gienkologa z wynikami moimi , zobaczymy co mi powie ... co zaleci nowego
Miłego dnia -
nick nieaktualnyAle tutaj dziś cicho było:) Ja właśnie wróciłam do domu i gotuję zupkę dla A. na jutro żeby sobie zjadł jak wróci do domu wieczorem:) Nie lubię gdy nie ma go na noc, ale czas się przyzwyczajać niedługo pewnie wyjedzie na dłużej za pracą. Zrobiłam sobie też len i zaraz sobie wypiję
Ja też jestem nastawiona pozytywnie chociaż obawiam się tylko, że mi płodność mogła jeszcze nie wrócić -
nick nieaktualnyDobry wieczór drogie panie
mało do nadrabiania dziś , co z wami ????
Agnesia no to zaczynajcie po @ działać a twój mąż w delegacji pracuje ?
KASIKK daj na luz , po co się stresować . Co ma być to będzie ...
kama powodzenia na ten cykl
Zakręcona czekam na wieści z wizyty jutro
U nas też dziś śnieg , biało za oknem mój sen znasz hahah masakra ale może to jakieś znaki dla nas na kolejne cykle zobaczymy -
Landryneczka wrote:Dobry wieczór drogie panie
mało do nadrabiania dziś , co z wami ????
Agnesia no to zaczynajcie po @ działać a twój mąż w delegacji pracuje ?
KASIKK daj na luz , po co się stresować . Co ma być to będzie ...
kama powodzenia na ten cykl
Zakręcona czekam na wieści z wizyty jutro
U nas też dziś śnieg , biało za oknem mój sen znasz hahah masakra ale może to jakieś znaki dla nas na kolejne cykle zobaczymy
Dam jutro po wizycie Ci smsem znać bo nie wiem jak z wejsciem na neta bo jutro z dziewczynami już zaczynam mega imprezowy weekend -
nick nieaktualnyLandryneczka- Nie pracuje w delegacjach, akurat pojechał pomóc koledze. Ale liczę się że gdy skończy studia to wyjedzie do pracy za granicę A dla sprostowania to nie jest mój mąż jeszcze A już się doczekać nie mogę aż zaczniemy działać zaopatrzyłam się we wszystko co potrzebne jeszcze tylko lubrykant muszę zamówić ale w doz to jest do 48godzin oczekiwania na zamówienie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:33
-
nick nieaktualnyAgata wyślę ci mój nowy nr bo musiałam zmienić oj to będzie będzie się działo %%%%
Agnesia a tam mąż nie mąż łatwiej mówić heh i wiadomo o kogo chodzi hehe no tak w doz się czeka ale jak w każdej aptece czyli możliwe że czeka was rozłąka i co wtedy , wyjeżdżasz z nim czy zostajesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny