Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Powiem Wam, że ciesze się ogromnie że ten tydzień pracy się skończył bo pracowałam po 10 - 12 godz dziennie i jestem mega mega zmęczona. Ostatnio to wracałam do domu, kąpałam się i szłam spać.
Już u mnie cykl na wykończeniu, bo dzisiaj zaczyna mnie boleć brzuch jak na @. Wg mnie powinna się zjawić w niedziele/ poniedziałek i od przyszłego tyg jeżeli to możliwe muszę wyluzować w pracy i skupić się na mężu i naszym przyszłym potomku Albo raczej jego tworzeniu.
A jeszcze się muszę pochwalić, że jutro rano jedziemy podpisać przedwstępną umowę kupna działki i będziemy właścicielami swojego własnego kawałka pola.
aszka, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Alinka to miałaś męczący tydz nie powiem . Co do twojego cyklu ty masz taką krótką f. lutealną ? Kochajcie się na luzie bez stresu i rozmyślania o dziecku a w najmniej oczekiwanym momencie się pojawi bobas zobaczysz
o to super że bd mieć kawałek ziemi własnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Agata wyślę ci mój nowy nr bo musiałam zmienić oj to będzie będzie się działo %%%%
Agnesia a tam mąż nie mąż łatwiej mówić heh i wiadomo o kogo chodzi hehe no tak w doz się czeka ale jak w każdej aptece czyli możliwe że czeka was rozłąka i co wtedy , wyjeżdżasz z nim czy zostajesz -
nick nieaktualnyA ja właśnie rozpoczynam urlop w jednej pracy, ale będę pracowała w innej przez 8 dni tyle że praca na luzie:) Może ktoś mi jakąś książkę fajną poleci bo będę miała 8 godzin dziennie na czytanie a niestety komputera tam nie ma:( a internet w telefonie się wyczerpał
Mój A. już wrócił z wyprawy tylko siedzi i się uczy do egzaminu bo ma jutro. A ja korzystam z okazji i weszłam do was zobaczyć co się dzieje.
Zdecydowałam pić siemię lniane 2x dziennie:) rano do śniadania i po kolacji
Lubię wiadomości gdy komuś się udaje zajść w ciąże są całkiem motywujące:) Gratulacje:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny