Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:No to faktycznie nie fajne wspomnienia ja mysle, ze po tym filmie niezle bzykansko bedzie
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
Ja nie nadrabiam czytać wiadomości wieczorami Niestety w ciągu dnia jak jestem w pracy nie mam takiej możliwości, bo u mnie firma kontroluje strony internetowe na które się zagląda A że nikt o staraniach nie wie, no to ...
My też na Walentynki idziemy na Greya. Wybrałam przez internet miejsca w kinie i podsunęłam małżonkowi żeby zapłacił Szczęśliwy z wyboru repertuaru nie był, ale nie ma wyjścia
A co do zaręczyn to u nas odbyły się w 5 naszą rocznicę. Mój wtedy jeszcze chłopak kupił mieszkanie i powiedziałam, że nie zamieszkam z nim póki nie będziemy narzeczonymi. No i już po tej nocy zaręczynowej zostałam z nim i nie wróciłam już do domu.
Potem było spotkanie naszych rodziców - najpierw jedni organizowali, potem drudzy i za ok 1,5 roku wesele I muszę Wam powiedzieć, że była to najlepsza impreza w moim życiu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim dobrze że mi przypomniałaś ja muszę zarezerwować też bo wylądujemy przy samym ekranie hahahah i tak na 23 dopiero seans jest bo wcześniej są ch... miejsca niestety . A co do filmu też tak myślę co do bzykanka hahah ale powiem ci że niby nie ma być jakoś mega erotyczny. Pewnie ze względu że film od 17 lat a pewnie i 15 latki będa na nim więc co się dziwić . Jak już robią erotykę to powinna być od 18 lat z dowodem przede wszystkim i jakaś erotyka taka mega a nie duperele heh ale moze wyobraźnię pobudzi
Ania no to faktycznie szkoda że taką inf. usłyszeliście . My też ogólnie nie obdarowujemy się prezentami liczy się miły wieczór ja planuje zrobić torcika walentynkowego jakąś kolacyjkę , deserek , na noc kino i
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIKK ty już wyluzuj z tym wykresem bo sfiksujesz spokojnie heh
alinka mój też nie zachwycony mówi że nie idzie , po czym ja włączyłam stronę heliosa i kupuje bilety a on zostaw to bo nie idziemy a ja wybieram miejsca nadal a on a nie te weź te nagle mu się odmieniło że miejsca sam wybrał
super z tymi zaręczynami u was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Ania no no no mąż będzie w siódmym niebie hahah
poki dieci nie ma trzeba korzystac i latac po domku na golasa -
nick nieaktualny
-
noooto ostatnie walentynki tylko we dwoje hihih dokonca roku mamy zamiar miec groszka przynajmneij w brzuszku
-
nick nieaktualny
-
jak sam nie przyjdzie to go tam wepcham
gówniarz od poczatku kaze na siebie czekac..jak to jest z ta mlodzieza
zebym ja stara baba musiala czekac az laskawie sie zdecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 21:17
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:haha no widzisz ale wyczekane to bedzie oczkiem w głowie dla was
-
nick nieaktualny