Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoo jeszcze Aniusia napisała
Kochana my też o cywilnym myśleliśmy ale no tak jak napisałam wcale to taniej nie wyjdzie . A my tak zespół po znajomości bo kolega z pracy mojego ma zespół więc pytał już kiedy ma grać haha salę też od A. kolegi ( kolegi A. czyli mojego mężnego szefa żona z córką mają salę ) więc też po znajomości . Kamerzysta - fotograf nasz kolega więc jak to mój mówi zawsze będzie taniej i z kim się napić hahha
u nas niedługo 2 lata od zaręczynAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Sandra jego duma nie pozwala na to heh mam podobnie teraz jak u Ani ze myślimy o ślubie przed zareczynami, mój obiecał ze będą
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Dokładnie Sandra jego duma nie pozwala na to heh mam podobnie teraz jak u Ani ze myślimy o ślubie przed zareczynami, mój obiecał ze będą
uwaga
kupil pierscionek ale zapomnial opakowania znalazl w pracy pudelko po śrubkach i nim dal mi pierscionek hehehe
dobrze ze te oswiadczyny nie byly przy tlumie ludzi tylko miedzy nami
a zareczynyoficjalne bardziej polegaly na tym ze rodzice wreszcie sie spotkaliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:14
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas nie było oficjalnych i teściowa bardzo to przeżyła ale cóż życie
Ania liczy się gest ja bym się cieszyła jakby mi w taki sposób dał tak oryginalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:17
Ania_84, werni lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:U nas nie było oficjalnych i teściowa bardzo to przeżyła ale cóż życie
Ania liczy się gest ja bym się cieszyła jakby mi w taki sposób dał tak oryginalnie
zawsze sie pozniej zbijal ze jego praca bedzie nam towarszyla w naszym mazlenstwieLandryneczka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka dzięki też miałam ślub w piątek a ile się nasłuchaliśmy o tym wcześniej ? Że goście nie przyjdą, bo praca itp...nawet teściowa powiedziała, że ona pewnie zostanie w pracy, bo nie będzie miał jej kto zastąpić a w efekcie Ci co mieli być byli i później zachwalali co do zaręczyn to i moi rodzice i teściowie nas nukali o oficjalne zaręczyny, obrażeni że jak mogliśmy się zaręczyć bez nich a mąż oświadczył mi się w Egipcie, dla rodziców nie chcieliśmy robić drugich zaręczyn, bo to nie show
-
Fatim uważam tak samo jak Ty , ze oswiadczyny to nie show ... mój mi się oświadczył w sylwestra rok temu a moja mama miała troche pretensje , ze nie przy rodzicach ale miałam wiele argumentów na to i temat zakończony ! hahah Landryna no to były wiele lat temu , jeszcze nie było wtedy w płynie tych mydeł itp hahaha i to z jakiegoś powodu kurcze tak umyłam hahaha
-
Co do ślubów w piątek to nie mam nic przeciwko oczywiście ale sama wole w sobote bo tu się zgodze , ze nie kazdy by mogl przyjsc bo praca jednakw sobote tez jest ... aleeeeeee z drugiej mańki hehe to w piatek wesele , sobota poprawiny i niedziela odpoczynek hehehe
-
moj sie nie oswiadczal przy rodzicach.. oficjalne to raczej spotkanie naszych rodzicow.. moj tylko przyszedl z kwiatkiem dla moje mamy i winkiem dla taty oni sobie siedzieli gadali a my w drugim pokoju sobie kwililismy do siebie hehehe
-
werni wrote:Nie wiem jak u nas będzie niby obiecał ze mój tata się pierwszy dowie ale się okaże
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeee piątek też fajny dzień na ślub , tak jak Zakręcona mówi piątek ślub w sobotę poprawiny a niedziela jest żeby wypocząć są plusy i minusy ale ja jednak przy sobocie pozostaje
Werni a pospiesz ty go a nie heheh co on się zebrać nie może czy co niech nie gada tylko do czynów przechodzi
Ania o matulo hahaha no to chłopaczek pewnie stresa miał jak nic śmiesznie tak
a mi Mój A. oświadczył się w walentynki , były świece , róże i słodki deserek i miła nocAnia_84, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
u nas milej nocy nie bylo bo bylam zagrypiona jak cholera i ledwo dalam sie pocalowac padana na kolana nie bylo heheh roz tesz nic
pudelko po srobkach a w srodku pierscionek.. w sumie nie kupiony tylko sygnecik ktory M dostal od babci i powiedziala mu zeby go przekazal kobiecie ktora pokocha wygrwerowal na nim nasze inicjaly i oto jestLandryneczka, werni, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie powiem milo mi sie zrobilo
szczegolnie ze pozniej jak babcia go zobaczyla u mnie to powiedziala noo to faktycznie musilas mu zawrocic w glowie bo czekal na ciebei -
Werni będę trzymać kciuki ja zarezerwowałam na walentynki 50 twarzy G. i powiedziałam, mężowi że reszta należy do niego i chcę by mi zrobił niespodziankę z restauracją kreatywny to on nie jest w dodatku wszystko załatwia na ostatnią chwilę więc obawa jest,ale tak bardzo chciałabym mu podarować małe buciki w walentynki
Ania_84, werni lubią tę wiadomość
-
wiecie my generalnie walentynek nie obchodzimy nie raz maz kupi mi rozyczke albo jakis inny kwiatek a w tym roku to tez niebedzie super rocznica.. rok temu na walentynki dostalismy potwierdzenie Azoospermii..
i jakos zle nam sie to kojarzy
co do filmu ..ja mojemu powiedizalm ze mamy na niego isc