Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:ania hahah mam to samo jednak mierzenie już mnie uzależniło i nie mogłabym przestać przestanę jak ujrzę II kreski ahhahahah jak tam u ciebie w ogóle jak z mężem ?
.
chodzi zamna jak opetany
co rusz szepta mi do ucha kochanie i tkie tam i pozera mnie wzrokiem.chyba testosteron mu podskoczyl
-
nick nieaktualnyMilejdi nie wiem czy nie pisałam że kupiłam heh ale następnym razem kup sobie falvit w aptece chyba bardziej się opłaca bo te pare groszy zostaje tak biorę kwas dodatkowo i potas bo w Falvit nie ma .Ty przez neta zamawiasz ?
Ania no no no to super pozazdrościć korzystaj kochana hahah jak ma taką ochotę może i testosteron hehehehAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to sobie kupie od nastepnego cyklu ten żel convective plus czy cos w tym stylu a ogolnie mam cheć zrobic sobie jakas badania krwi jakies hormony czy cos jutro mam 21 dzien cyklu i wlasnie helen cos mi pisala ze to w poszczegolnych dniach mozna tylko czy cos do konca wlasnie nie wiem
-
nick nieaktualnyWiększość badań robi się na początku cyklu i powtarza tak 7 dpo czyli koło 21-25 dc . Zależy od długości cyklu . Myślę żebyś poczekała zrobiła na początku cyklu w kolejnym jak się teraz nie uda a potem powtórzyć . A jak chcesz to zrób progesteron , testosteron i prolaktynę . Tarczyca nie ma znaczenia kiedy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Agnesia trochę masz rację z tym ślubem bo fakt jak rodzice nie mają ślubu to trochę komplikacji jest u nas póki co nie wiem jak będzie ale to się przedyskutuje jeszcze czy jest sens robić cywilny a potem kościelny czy nie ... co do obrączek to chociaż tyle że rodzice wam pomogą my kiedyś znaleźliśmy za 700zł bardzo ładne obrączki ale myślę że do tysiąca kupi się ładne złote .
.
Ja biore Vitamin plus mama farmaceuta mi polecił Ma wszystko co potrzebne i kosztuje ok 25zł a na promocji w doz 15zł też powinnam iść na morfologie ale urlop jest a czasu brak, jutro postaram się dodzwonić do mojej lekarz i się umówićwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIKK ja miałam w tym samym dniu wynik ale na któreś czekałam około tyg ale to nie na żadne z tych ...
Agnesia też moja obrączka będzie z diamentem podobają mi się takie heheh
a co do witamin ja chyba przy Falvit pozostanę a jak zajdę to spytam ginkę co poleca a morfologię to nie trzeba się umawiać idziesz do laboratorium i robisz ja np. robiłam u sb w przychodni oni odsyłali do laboratorium a potem wyniki im przywozili i nie musiałam jeździć do miasta tylko pod nosem miałam heh ale ze względu że w tej przychodni pracuje ciocia mojego A. to teraz już nie robię tam bo zaczęły się pytania a po co to a dlaczego ... a ona nie wie -
no u nas tez tak chyba jest za nawet tego samego dnia popludniu sa do odebrania takie wlasnie te podstawowe dlatego pytalam bo nie wiem jak tojest z hormonami no ale pewnie tez tak wiec jutro sobie zrobie to tsh prolaktyna i progesteron i testosteron
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny