Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Zjadłam chyba milion kawałków pizzy domowej z kamienia...czekam aż ją urodzę :p mam nadzieję, że piekło tylko w jedną stronę :p
Dobre rzeczy pieką na wejściu i na wyjściu.
Chcesz rodzić pizzę siłami natury i do tego bezboleśnie... sorry - nie da się!
Zgrzeszyłam dzisiaj: wypiłam coca-colę i zjadłam dwa banany karmelizowane. Rozpusta. Czuję, że w nocy będę cierpiała od przelewającego się w przełyku kwachu -
Siemano z wieczora
ja wczoraj się alkoholizowalam ze znajomymi a dzis byłam w cyrku
pierwszy raz! Dupy nie urywa ale spoko. Zmarzłam tylko niemiłosiernie i jadę do domu grzać sie pod kocykiem!
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyWitam się i ja:)
Też mam dzisiaj rozpuste bo zjadłam już twixa w białej czekoladzie, a teraz wcinam kwaśne żelki bo tak mi się ich dzisiaj chciało, że pojechałam po nie do sklepu gdzie przy okazji kupiłam puchar lodów i ananasa.
No ciekawe jak tam Blondik i jej skurcze
Yousee w cyrku ja to już laaaata nie byłam.
Lauda banan karmelizowany mmm, Żabie smakował? -
Żabie to ostatnio wszystko smakuje. Oczywiście z wyjątkiem mięsa. Mięso nadal jest bleee
Edit: Odrobina, masz zajebiście ciążowy wykres! Czuję to. A do tego masz szansę naszczać pozytywnie na patyk 13-go. A wiesz... 13 są wiedźmowe, szczęśliwe i tak dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 19:47
odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Żaba bedzie wegetarianką
Mam jakiegos dola. Tak mysle jakby teraz bylo gdyby Schodzislaw postanowil pozostac w macicy... Potrzebuje kopa w dupe !!
-
aleala wrote:Żaba bedzie wegetarianką
Mam jakiegos dola. Tak mysle jakby teraz bylo gdyby Schodzislaw postanowil pozostac w macicy... Potrzebuje kopa w dupe !! -
Ja też bym chciała żeby mnie od mięsa odrzuciło
tak to niestety lekkie uzależnienie
już w domku, ciepełkorozgrzeję się pewnie na meczu, bo emocje będą! ja kibic jestem!
Ala, nie będę kopać, ale to najgorsze co sobie możesz robić, czytałam coś mądrego kiedyś: żeby nie żyć przeszłością, bo już nie wróci, ani przyszłością, bo nie wiadomo czy będzie. Żyj tu i teraz, ciesz się winkiem i dobrą książką w ten zimny piździernikowy wieczór"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnylauda. wrote:Żabie to ostatnio wszystko smakuje. Oczywiście z wyjątkiem mięsa. Mięso nadal jest bleee
Edit: Odrobina, masz zajebiście ciążowy wykres! Czuję to. A do tego masz szansę naszczać pozytywnie na patyk 13-go. A wiesz... 13 są wiedźmowe, szczęśliwe i tak dalej.
No oczywiście ja urodzona 13 w piątek.Vesper lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Dziewczyny mam pytanie, może któraś z Was mi doradzi. Dostałam po badaniach witaminę D3 i do tego witaminę K2. Możecie polecić jakąś sensowną i niedrogą witaminę K2 bo do kolejnych badań i wizyty nie wystarczy mi tabletek.
Ja biore witaminę K2 w postaci MK7 ze Swansona, jest droższa niż normalna, więc Ci raczej nie pomogę -
Lauda pizza była mega, więc chyba od razu posmaruje sobie wokół odbytu kremikiem, może nie bedzie takiego bólu :p
Mięso jem, ale jakoś bez większego zapału. Małż pizzę z wszystkimi rodzajami miecha jakie w domu było, moja z brokułem i pomidorem na śmietanowym sosie z serem (nie wiem skąd mi się to wzięło, ale dobre)
Odrobina!!! Są białe Twixy? Jutro maraton po sklepach!!! Człowiek obkupuje się tylko w Biedrze i niedouczony :p
Edit: poprawiłam błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:22
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Ja teraz mam Kalcikinon K2-MK7 + wapń + witamina D3 i wyszło mi 50 zł za 60 tabletek. Zerknę na Swansona jak będę zamawiać Resveratrol.
Edit: Zwei a jaką dawkę Swansona kupujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:28
-
Eva82 wrote:Ja teraz mam Kalcikinon K2-MK7 + wapń + witamina D3 i wyszło mi 50 zł za 60 tabletek. Zerknę na Swansona jak będę zamawiać Resveratrol.
Edit: Zwei a jaką dawkę Swansona kupujesz?
Teraz mam 100, ale zaczynam brać 10.000 j D3, skoro 5000 mi nie pomaga, więc będę brała 200 K2. Zbankrutuję...
-
Nie tylko Ty Zwei, ja z mężem ostatnio wydałam ok 700 zł na suple i leki
Edit: witaminę D3 suplementowałam dawką 2000 j i teraz mam 32 ng/ml (30-80) ale bez witaminy K2. Dostałam skierowanie na badanie w lutym to zobaczymy czy mi coś wzrośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:36
-
Eva82 wrote:Nie tylko Ty Zwei, ja z mężem ostatnio wydałam ok 700 zł na suple i leki
Edit: witaminę D3 suplementowałam dawką 2000 j i teraz mam 32 ng/ml (30-80) ale bez witaminy K2. Dostałam skierowanie na badanie w lutym to zobaczymy czy mi coś wzrośnie.
Mi się już nie chce liczyć, na szczęście te buteleczki zużywają mi się w różnych terminach, więc dokupuję część co jakiś czas i nie odczuwam tego tak mocno psychicznie. Ale kurtki na zimę nie mam