Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
emilanka wrote:Ala ale w nagrodę rozbilas stronę 1111
-
Coś w tym jest, że laski są gorsze. Nie raz zdarzało mi się korzystać z męskich kibli i jest z nich znacznie czyściej ;/
Może to lekki objam masochizmu, ale uwielbiam spojrzenie babeczek stojących z kilometrowej kolejce do damskiego, gdy ja wchodzę do męskiego (zawsze po wcześniejszym sprawdzeniu czy jakiś pan nie lata z fiutkiem na wierzchu). Choć nie...cofam. Lepszy wzrok mają, jak z kibla wychodzę szczęśliwa i wysiusiana, a one nawet nie ruszyły dupki do przodu
Jeśli już zgłaszamy rzeczy irytujące w publicznych kiblach, to wkurza mnie jak w toalecie i przed nią jest umywalka. Idzie się jakaś pipcia wysikać i mając wiedzę, że na toaletę czeka 15 bab, a na zewnątrz jest umywalka musi te ręce umyć w środku i potem jeszcze słyszę jak je suszy suszarką!
-
Przypomniała mi się sytuacja jak weszłam kiedyś do publicznej ubikacji , w której strasznie śmierdziało, jak szybko weszłam tak szybko wyszłam sprawdzić czy ja dobrze trafiłam i czy to napewno damski kibelek. Wracam z zatkany nosem otwieram kabinę a tam cała deska usmarowana kupą i to rzadką. Myślałam ,że się porzygam , uciekam z taką adrenaliną, że aż odechciało mi się siku i dotarłam jakoś do domu. To był koszmar. A co do koszmarów to dzisiaj mi się śniło, że mój mąż zabił mojego nieżyjącego już dziadka. Zabił go paląc z nim koke hahah a ja głupia w śnie zamiast zastanawiać się co mój mąż ma wspólnego z twardymi narkotykami i wbić sobie w czereb ,że to sen i nie jest prawdą to zastanawiałam się jak udowodnić, przed rodziną i przed policją ,że mój dziadek był od tego świństwa uzależniony i ze nie mieliśmy z tym nic wspólnego. O ja zła i niedobra ! Skąd takie głupoty w głowie się rodzą?
-
Morwa za dziwne sny są punkty w detektorze :p to pacząc na Twoj stan to juz wiesz skad te sny ;p
Morwa lubi tę wiadomość
-
Ja też tego nie potrafię pojąć jak można tak kibel uwalić
Baby są gorsze niż faceci a najlepsze jest to że u siebie w domu tak nie robimy. Wiemy co to znaczy sprzątać kibel ale jednak w publicznej toalecie robimy gorszy syf niż świnia w chlewie
Wiadomo nie wszystkie laski tak syfią ale zdażyło mi się parę razy zaobserwować że najgorsze są te starsze babeczki.
-
U nas tragedia jest w kuchni. Wezmą wspólne talerze, zjedzą i zostawią syf w zlewie - brak kultury ot co. Ktoś się kiedyś wkurzył i kartkę zostawił żeby po sobie sprzątać"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie tez. Ale podobno na zachodzie zdjecia ze swoja swieza kupa sa modna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:57
-
To jak jesteśmy już w takim temacie
znacie jakiś sposób na Pana Jakupa poza kawą? Bo czuję, że napiera, ale widok białej czystej deski go onieśmiela. Może faktycznie miałam ovu i mi progesteron skoczył, no w sensie że zaparcie się stąd wzięło?
Pomocy!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyBaby są okropne ja raz się spotkałam z całą kabina wysmarowaną krwią okresowa a na ścianie przyklejone była podpaska.
Edit zaklepuje stronę dla Zuu, Zwei, Laudy, Wiedźmy, Ralpiny, Mar, Marzusi, Baronowej, Przyszłejmamy 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:10
marzusiax, WiedźmaMaKota, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:
Vesper tak nagle działającego nie mam, ale picie rana na czczo szklanki ciepłej wody (może być z cytryną) pomaga (jednak trzeba tak pić systematycznie, nie gwarantuje, że podziała od razu)
Dotychczas pięknie i regularnie się ze mną witał (a mamy za sobą wiele przygód, szczególnie podróżniczych). No nic, żłopię kawę, może się zlituje dziad jeden
staramy się od września 2015
-
z kiblowych opowieści przedszkolnych: raz super grzeczna dziewczynka namalowała mi kupą obrazek w łazience (domek, słoneczko itp), bo jej się nudziło... heh. musiałam poinformować rodziców oczywiście
na drugi dzień dziewczynka przyniosła mi czekoladę, pytam "z jakiej okazji", a ona na to: to za ta kupę
:P czekolada za czekoladę, hehe
Vesper: kiszona kapusta a potem szklanka mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:34
Vesper, Morwa, emaj, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:
Vesper: kiszona kapusta a potem szklanka mleka
spróbuję z kozim w ramach ograniczania laktozy
czekolada za czekoladę, mała jest fajna!
mieszkamy w kamienicy, gdzie jest dużo studentów, którzy zmieniają się rotacyjnie. Zawsze się zastanawiam, czy powiedzą starszej ode siebie Pani (czyt. mnie) jako pierwsi cześć albo dzień dobry, jak ich mijam. Robię eksperymentyno i kicha, młodziki nie znają savoir vivre'u. Czasem coś bąkną zmieszani, jeśli przywitam się pierwsza
Także, Blondik, mała ma u mnie plusy dodatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:30
Blondik lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
emaj wrote:Najgorzej wyjść później z takiego kibla i zmierzyć się ze spojrzeniami bab z kolejki, które myślą, że to TY! Ja mam takich obrzydliwych szwagrów/gówniarzy. Potrafili zostawiać w kiblu (taki stary z półką) zostawiać kłodę, nie wiem kuźwa, dla potomnych? Jeszcze wtedy fejs i samojebki nie były takie popularne, ale ciekawe czy wrzucaliby na tablice z podpisem "zgadnijcie co dziś jadłem?"
Blondik lubi tę wiadomość