Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuuu
takie proste dania a na połowę nie wpadłam :*
Poszłam spać na godzinę, a my miałyśmy tu swoją prywatną gófnoburzę. Znów mnie to ominęło
A może to była Dżejzi pod przykrywką, a zejdzie kradzione, dlatego nie wiedziała co tam jest :p
Edit: Mar szukaj na forum Agus3004. Jestem z nią w stałym kontakcie, więc cały czas tu jest. Udało się przy trzeciej inseminacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 16:20
Maczek lubi tę wiadomość
-
A wuj z nimi. Forum będzie zasmiecone do granic możliwości. Już powstał jeden wątek dla dwóch użytkowniczek.
Mam beke tylko z koleżanki co nadal wkreca się w ciążę ale testu nie zrobi bo boi się rozczarowania... XXI wiek a zabobon jak w średniowieczu. -
Och, tak! połączmy się wszystkie. I bądźmy jedną, wielką, ludzką stonogą.
Serio, co one wszystkie mają z tym łączeniem się? Klub swingersów chcą zakładać?
EDIT: No żesz... nie wytrzymałam i poszłam nieść tam zdrowy rozsądek. Ciekawe, czy mnie zjedząA swoją drogą, napisałam "progresteron" z tym dodatkowym "r" w środku i z minutę się zastanawiałam, czemu mi autokorekta to podkreśla, skoro jest dobrze.
Jeszcze trochę i mi się wymsknie na wizycie "panie doktorze, bagno było piękne, Lady Alexis już pewnie za mną".Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 18:28
ciri22, lauda., Katarzyna87, kattalinna, Vesper, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może zamiast moderować usunięcie tego wątunia, to zaproponować zmianę nazwy na "wszystkie nakręcaczki - łączmy się"
Takie koło wsparcia dla bojących się wysikania testu lub pójścia na betę.
Co za burdel będzie na tym forum wkrótce...
Jak możecie to zgłaszajcie, że dubel istniejących wątków.
P.S. Maczku ja mówię swojemu gineksowi o bagnie. Mamy z tego beczkęMaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pierwszych objawach i pomoc w interpretacji wykresu jest to samo...
Ja kiedys wlasnie na interpretacji bardzo sie udzielalam i z kolezankami forumowymi traktowalysmy ten wonteczek jako miejsce do pogaduszek w koncu sie ktos wkurzyl i jakies 50stron naszych wypocin wycialale w sumie dobrze bo nie od tego on byl choc zawsze wszystkim pomagalysmy w interpretacji ;p
-
nick nieaktualny
-
Na marsjaninie bylam, dobrze ze za free. Bez szalu. Jak widziałaś inerstellar,,to marsjanin wydaje sie wtórny. Jak bardzo lubisz mata to można, ale nie porwał mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:16
-
nick nieaktualny