Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Na jesienną pluchę ugotowałam mężowi gumiklyjzy z sosem grzybowym. Ja wcinam zielonego grejfruta - chlapie po oczach, ale jestem dzielna
Ala coś mi umknęło, czy nie dałaś znać co z tymi kreskami? Przypomnij starej ciotce
Yousee trzymam kciuki za gojenie dziury. Dziury goją się szybkoNajważniejsze, że nie boli.
-
Lauda, Ala mówiła że kreski sika jutro. o ile pamiętam
edit: w sumie może i bym się skusiła na wspólne szczanie z Alą.. hmm.. pomyślę jeszcze
edit2:
a! dziouchy. teraz se spomniałam
pamiętacie że mówiłam o koleżance, która sześć lat "leczyła" się u jednej ginekolożki i ta jej powiedziała że jak się nie uda do końca roku to znaczy że jest bezpłodna (nic to, że poroniła, więc była w ciąży)? i poszła do innego gina a on jej powiedział, żeby zrobiła badania bo wg tych wyników które miała wcześniej dostawała leki bez sensu?
była u tego nowego gina raz.
raz.
on jej kazał odstawić wszystkie leki żeby zrobić badania, i dał jej nadzieję że są szanse.
jest już w piątym tygodniu
i nie piszę tego żeby kogoś dołować, tylko ręce mi opadają jak pomyślę o tej babie, która przez 6 lat ją czymś truła i wmówiła jej że nic z tego. tyle czasu, tyle rozczarowań.. ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:38
Flp 4,6-7 -
Myshka ale 6 lat leki ktore nie dzialaja? Przeciez to na zdrowy rozum trzeba. Jak nie dziala to jedno trzeba sprobowac drugie. Dobrze ze sie kolezanka opamietala i do innego gina poszla. Zycze jej aby ta ciaze donosila bez komplikacji.
Ciociu laudo ale wytlumacz mlodej dmgasce co zes mezowi zrobila na obiad? -
Z cyklu: "pożal się w internecie a problem się rozwiąże."
Marudziłam, że JaKup nie lubi Hani?
Jednak ją lubi. Poszedł wielki JaKup wprost na pielęgniarkę środowiskową. A chwilę wcześniej pytałam ją co robićSzkoda, ze tego nie widziałyście
Edek: Cóż za szatański wpis >:]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:57
Maczek, lauda., Eva82, myshka84, emaj, Blondik, odrobinacheci, kattalinna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma jak widac JaKup przestraszyl sie metod pani pielegniarki.
Swoja droga takich przygod o dzieciecych cisnieniowych JaKupach mam kilka. Najlepsza jest jak moja malenka kuzyneczka podczas wietrzenia psiochy lezac na przeciw komody (szuflady byly w wiekszosci troche pootwierane) strzelila fontanne. JaKup byl wszedzie. -
WiedźmaMaKota wrote:Z cyklu: "pożal się w internecie a problem się rozwiąże."
Marudziłam, że JaKup nie lubi Hani?
Jednak ją lubi. Poszedł wielki JaKup wprost na pielęgniarkę środowiskową. A chwilę wcześniej pytałam ją co robićSzkoda, ze tego nie widziałyście
Edek: Cóż za szatański wpis >:]
Ahahawredota mała :p
-
Cytrynka_ wrote:Myshka ale 6 lat leki ktore nie dzialaja? Przeciez to na zdrowy rozum trzeba.
Flp 4,6-7 -
Mam 2 tyg zwolnienia. Ale nie wiem czy starania mi kiedyś wyjdą. Nad moim rezonansem se łby łamali
lipa straszna. I mimo że się staram z dieta itp. to co chwile jakies kwiatki wychodzą. No nic. Teraz odpoczywam
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Tak sikam jutro
myszka siknij ze mną do towarzystwa
ale ten wczorajszy test to wadliwy musial byc bo szyjka juz mi sie otwiera jak przed Ridżem zwykle
takze jutro tylko dla formalnosci
Edit. Lauda a Ty ciągle w dwupaku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:10
-
Ala, poszukam jakichś allegrowych testooszukiwaczy, jeszcze powinno mi coś zostać. siknę dla towarzystwa, potrzymamy się za rączkę
o której szczasz z rana?bo ja koło 7.
edit:
niesamowite, że moja podświadomość jest w stanie nawet stłumić bóle przedridżowe. zaczyna się mega-wkręt.. poproszę wielkiego kopniaka w dupskoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:13
Flp 4,6-7