Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lauda wydaje mi się, że możemy zacząć, po rodzisz na dniach
14 LISTOPADA 2015
Imieniny obchodzą: Agrypin, Agryppa, Antyd, Filomen, Hipacy, Jukund, Kosma, Lewin, Montan, Serapion, Ścibora, Świecław, Teodot, Wszerad
W dniu dzisiejszym w Indiach jest Dzień Dziecka, a w Polsce Dzień Seniora
Dodatkowo dzisiaj urodzili się:
Słynny malarz Monet, Poeta Leopold Staff, Książę Karol, Edyta Górniak.
Ekipa zacna
Które imię wybierasz? Ja jestem za Agryppąlauda. lubi tę wiadomość
-
Żaba fika, ale mając nadzieję na akcję, ugotowałam sobie gar barszczu na soku z kapusty kiszonej oraz do tego oczywiście kluski kartoflane. (Mam na uwadze, że za małą chwileczkę nie będzie mi można takich rarytasków).
Mnie z dzisiejszej listy przekonuje Kosma - dla przyjaciół Kosmka lub Kosia.
Co do migren, to słyszałam o kawie z cytryną - ale nigdy nie próbowałam, prędzej bym blejka spotkała na swej drodze.
Mnie pomaga chłodny okład i sen w ciemnicy z dala od zapachów, hałasów. -
zwei_kresken wrote:Dziś chyba mój ostatni dzień z Nowym Ridżem, 2 dni horroru, reszta prawie niezauważalna. Któraś reflektuje?
Mnie opuścił więc jest wolny
Ja się zaopatrzyłam w arsenał a tu raptem jedno opakowanie 10szt samolotów wystarczyło
Boziu może to dziśPoje kapuchy to oprócz twoich wrzasków będą grzmoty na porodówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 13:38
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Na każdy ból głowy należy wypić wodę.
Najlepiej mineralną z cytryną i miodem (uzupełniamy elektrolity). Należy przyjąć wygodną pozycję (niekoniecznie leżącą), w ciemnym pomieszczeniu, wywietrzonym.
Edit: Aaa i tej wody nie jedną szklankę, a najlepiej pół litraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 13:47
aleala lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Idę próbować kawy. Spać już nie mogę, bo mnie moje kości uwierają
Najwyżej zaliczę blejka do kompletu.
Przejebka, ostatnio jakieś 1,5 roku miałam akcje połączoną z zaburzeniami widzenia. Wczoraj mi się film urwał i nie pamiętałam czy się kąpałam, dopóki nie spojrzałam w lusterko i stwierdziłam, że nie ma tapety na ryju
Ponarzekałam:) w razie czego mogę Wam wrzucić zdjęcie blejka, żebyście mnie zdiagnozowały?) nie migrenę
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:MOj był do kochania: 3 dni plamienia, 2 dni leciutkie i finito
Mnie opuścił więc jest wolny
Ja się zaopatrzyłam w arsenał a tu raptem jedno opakowanie 10szt samolotów wystarczyło
Boziu może to dziśPoje kapuchy to oprócz twoich wrzasków będą grzmoty na porodówce
Moj przebija Twego. 11 poznym wieczorem sie zaczal. Jeden dzien sredni wczoraj lekki a dzis tylko plamienie -
A moj Ridż czai sie za rogiem smyra haluksem i bawi sie w ciuciu babke.... Wlurza mnie dziad...
-
Ciekawe, czy do mnie Ridżu przyjdzie w tym miesiącu punktualnie.
Wycięli mi mojego przepowiadacza, który udawał kłującego "jamnika" i teraz nie wiem, czy mnie dziad nie weźmie znienacka.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...