Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna z tego co wiem nadal jest Twoje.
No nastepnym razem bede brac mniejszy telefon. Bo cos czuje ze wyjmowac cos stamtad (w domysle dziecko) jest latwiej niz wkladac tam telefon.
Edit: na kolecje chicken curry. Popity ayranem i zajedzony czekolada z karmelem. Zastanawiam sie czy pogoni mnie za godzine czy za pol...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 23:30
-
Bryyy.
Meldujemy się i my.
Obudził mnie rzadki Jakup - nowe doswiadczenie, bo otworzyłam oczy i myslalam, że nie dolecę do łazienki.
Wzięłam prysznic. Wysuszylam i ułożyłam włosy. Zjadłam śniadanie.
Czuje bóle ridzowe - nic poważnego, ale zaciskam piąstki żeby się rozkrecilo.
Zdam relacje później.
Miłego dnia.
Na kaca najlepsza metoda: czym się strules, tym się lecz
P.S. podczytalam listopadówki i Shibuja wczoraj urodziła Julke.ciri22, Amelcia, aleala, Basik122, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję bąbli po drugiej stronie brzucha!
Lauda Ty jeszcze w dwupaku? Nie ociągaj się!
Mam pytanie, bo tak mi się w oczy rzuciło, czemu nie chcecie jeść rarytasków po porodzie? Jest to jakaś forma masochizmu za nadmiar szczęścia w postaci dziecka?Agnesee lubi tę wiadomość
-
Na kaca to ja mam swoją super metode lody smietankowe popijane herbatką gorzką z imbirem. Po 15 minutach kac odchodzi w zapomnienie
-
Na kaca najlepsza ciepła herbata z dużą ilością cukru. Herbata nawadnia, jej temperatura powoduje, że żołądek jej nie oddaje, a cukier to energia
Pierwsze co mówi mój mąż jak się budzi na kacu "zrobisz mi herbatkę?"
15 listopada
Imieniny obchodzą: Alfons, Gurias, Idalia, Leopoldyna, Przybygniew, Sekundus i Roger
Dziś urodziny obchodzi Prezydent Aleksander Kwaśniewski, Feministka i dziennikarka Paulina Młynarska no i Lukáš Krpálek, - czeski judoka
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja...zdechlak:D
Lauda ja tu dzień w dzień wpadam,czytam i czekam na wyklucie żaby:) także trzymam kciuki aby poszło szybko i sprawnie:*
Odrobina Ciebie tez obserwuję moim bacznym ,czerwonym i opuchniętym okiem:D i czekam na pozytywnego patyka
wracajcie szybko z tego mega kaca wiedźmuszki:*
U mnie ciąg dalszy duszności ,złego samopoczucia i w ogóle dupa blada. Mój mąż za to zaczął bawić się w odnajdywanie swoich przodków już jakiś czas temu i jak się wczoraj dowiedziała ma już 7 pokoleń od swojego ojca wzwyż. Czyli znalazł pra-pra-pra-pra-pradziadka. Po co mu to nie wiem. Najgorsze jest jak się widzi jaka kiedyś medycyna była i jak ludzie mieli ciężko. Np mieli po 12 dzieci z czego tylko 4 przeżyło do wieku ,w którym mogli się rozmnażać. A ile było ciąż, o których nie wiedzieli bo kończyły się szybko. Tego nikt nie wie... Dobrze ,że teraz medycyna względna:Dodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Kasia przekonuje mnie na dzisiaj Leopoldyna.
Mój ukochany misiek z dzieciństwa ma na imię Leopold i czeka na moje krnąbrne i uparte potomstwo, któremu wychodzenie nie w głowie.
Morwa co masz z oczkiem? Na czerwone, kaprawe oczko najlepsza herbata - w sensie okład z torebki herbacianej lub rumiankowej
Dziewczyny, melduję oczyszczania flaków ciąg dalszy.
Skurcze i bóle: BRAK.
To nie dzisiaj.
Może zawzięło się dziecię moje i czeka na fazę strzelca??? -
Maczku rano odeslalam mego Ridza do Ciebie. Tylko ze ode mnie to kawaleczek drogi ma. Musisz sie w cierpliwosc uzbroic.
Editg jestem wyczerpana. 3 potrawy z kurczaka i chalwataka kolacja będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 15:36
-
lauda. wrote:Kasia przekonuje mnie na dzisiaj Leopoldyna.
Mój ukochany misiek z dzieciństwa ma na imię Leopold i czeka na moje krnąbrne i uparte potomstwo, któremu wychodzenie nie w głowie.
Morwa co masz z oczkiem? Na czerwone, kaprawe oczko najlepsza herbata - w sensie okład z torebki herbacianej lub rumiankowej
Dziewczyny, melduję oczyszczania flaków ciąg dalszy.
Skurcze i bóle: BRAK.
To nie dzisiaj.
Może zawzięło się dziecię moje i czeka na fazę strzelca???
Spróbuję zaraz z tą herbatą tak jak mówisz