Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wiedźmuszki
ja w biegu wczoraj, wizyta u babci, imieniny szwagierki i niekontrolowany wyciek z mojej dziury
przeraziłam się nie na żarty dlatego dzisiaj odpoczywam na serio. I taki mam plan na cały tydzień. Muszę porządnie przetrzepać swoje menu i unikać wpadek. Muszę wyleczyć te jelita! Nie ma opcji.
Miłego wieczoru.
Żabko! Wyskocz już do nas
Morwa, a lekarz jakoś nie może Cię wesprzeć? Perspektywa 9 mc w takim stanie trochę słaba. Ściskam Cię!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
ciri22, Yousee, lauda., JoHanna, odrobinacheci, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak ze staraczkowych spraw to od 7dc mam ładne bagienko
czasem wiecej czasem mniej ale ciągnie sie
Totalna dezorganizacja w moim organizmie"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
U nas #3, #4 i #12
Padłam.
-
Świetne
W ciąży nie jestem, ale jak sobie pomyśle o pierwszym kejsie...
Yousee dbaj o siebie!"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Hej wiedźmuszki
ja w biegu wczoraj, wizyta u babci, imieniny szwagierki i niekontrolowany wyciek z mojej dziury
przeraziłam się nie na żarty dlatego dzisiaj odpoczywam na serio. I taki mam plan na cały tydzień. Muszę porządnie przetrzepać swoje menu i unikać wpadek. Muszę wyleczyć te jelita! Nie ma opcji.
Miłego wieczoru.
Żabko! Wyskocz już do nas
Morwa, a lekarz jakoś nie może Cię wesprzeć? Perspektywa 9 mc w takim stanie trochę słaba. Ściskam Cię!
Podlecz jelitka bo tu nie ma żartów z takimi skutkami. Dobrze mówisz aby przejrzeć jeszcze raz swoje menu, napewno coś się tam znajdzie co można śmiało odrzucićtrzymam kciuki za jak najszybszy powrót do formy a Ty działaj.
-
przyjadę do WAs na te pyszności
czyta WAs pomiędzy jednym cyccaniem, adrugim i mi humor poprawiacie.
Madziula rośnie, że hej, a ja nie mam czasu na nic praktycznie.
NA dodatek chyba mi się rozeszły szwy, nie wiem czy to możliwe, albo sie jakoś zraniłam na tym szwie...eh. Gin musi to obejrzeć ;/
Kiedy zaczynacie piec pierniczki na święta? Podrzućcie jakies przepisy
PS> MAła robi kupę i tak stęka, że psa obudziła i poszedł sprawdzić co jej dolegaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 18:48