Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuu! Ja też się jaram jak meczet w Londynie (ostatnio zasłyszane).
Obstawiam 70.
Ciężarne Wy to macie moc! Marudzicie że przydałoby się nowe dziecię rozwijające się w wiedźmowej macicy i BUM! Jest
aleala, Maczek lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
O ja, jak taka kreska na pretescie to obstawiam 123 i dorzucam wirusy
Maczek lubi tę wiadomość
-
Ja miała cien cienia w pierwszej ciąży a jak zrobiłam za dwa dni to mialam betę 300Baronowa_83 wrote:O ja, jak taka kreska na pretescie to obstawiam 123 i dorzucam wirusy

-
Widze ozywiona dyskusja nakretkowa.
Maczku kochana jakby jeden test pokazal bladziocha to mozna by myslec ze falszuje bydlak... Ale jak dwa testy mowia Ci "jestes w ciazy" to sorry ale nie masz onnego wyjscia
Zabralam soe za te babeczki... Dodalam teoche octu ciut wiecej oleju i 3 lyzeczki serka homo (mniej mleka) no i mialam koncowke dzemu malinowo lawendowego to wrzucilam do ciasta
I jak przyszlo co do czego to okazalo sie ze mam tylko papilotki tulipany ktorych nieznosze.... No ale coz... Bralam co bylo. Musze koniecznie odwiedzic funciaka.
-
nick nieaktualny
-
Ale na pretescie?ciri22 wrote:Noo a ja przy grubej kresce mialam bete 34 Wiec nie ma reguly

-
Ja na zwykłym teście z wieczornego moczu milam kreskę a na jakimś super czułym z porannego moczu dnia kolejnego cień cienia

Zu nakrętki dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1be22de1465b.jpg
Maczek lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
nick nieaktualny

Nakrętki, dajcie nakrętki.