Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emaj - ja mam wrażenie, że jestem ciaśniejsza niż wcześniej.
Diabeł bo na jego ojca tak mówili (dlaczego nie wiem) a i on dla niektórych wyglądaj jak diabeł - glany, długie włosy, zarost i czarne ubrania - zło wcieloneemaj, Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wczoraj miałam ciekawą wizytę u gin. Siedzę sobie na samolocie, nogi na godzinę 3 i 9.
A ona do mnie, że teraz poćwiczymy mięśnie. Kazała mi spinać kegla i wkładała palec w pochwę. Kazała mi mówić czy czuję opór czy nie ;p
Było trochę dziwnie, ale dla niej to było tak naturalne, że po chwili razem ćwiczyłyśmy. Myślałam, po porodzie nic mnie już nie zdziwi.
emaj, Vesper, aleala, przyszła mama 2, Cytrynka_, Maczek, lauda., Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Vesper zgrałyśmy się
Ja już na starcie miałam wysoko. Zapłaczę się jak będę musiała zerwać z mieszanką krakowską
ostatnio zeżarłam 3 bezglutenowe wafle z rossmana, były obrzydliwie, ale cudownie słodkie
nakarmiłam grzybka i teraz mam za swoje :p cukier to zuo!
Kacha, padłam, jeszcze z kobitką to nieźle, ale już to widzę jak facet jest gieniemstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Mam proga. 27,80 ng/ml.
Nie wiem, czy trochę nie za mało, zważywszy na to, że się dosuplementowuję.
Mam nadzieję, że taki wystarczy. 2 tygodnie temu był ok. 23 ng/ml.
EDIT, bo 2 tygodnie, a nie tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:28
-
Vesper ma rację. Dupek nie powinien zaburzyć badania. A poza tym, pamiętaj Zuu, że progresteron jest wyrzucany pulsacyjnie, więc z badaniami to taka trochę ruletka.
Najważniejsze, że nie spada!
Dziecko moje zostało dzisiaj obywatelem - otrzymało akt urodzenia i numer pesel. Małżonek mój załatwiał w urzędzie, po czym zadzwonił i zdaje mi relacje. Pytam go jakie w końcu wybrał drugie imię: Anna czy Maria, a on do mnie: a będziesz miała niespodziankę... Upsss... ciekaweVesper, Blondik, Maczek, aleala, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
witam, jestem po wizycie u gina, wszysto ok, endometrium brak, na okres się nie zanosi
Madzia tez zaliczyła wizytę, oczka mają prawidłowy odcień, waży już 5120, ma skierowanie na rehabilitację, bo ma asymetryczne napiecie mięsniowe, no i ma przepuklinę pepkową... do tego zajrzalam teraz do książeczki i głowa ma niby 37cm a klatka 42, a wyniki powinny byc mniej wiecej te same...ah, kolejny powód do zmartwien... szkoda, ze tego wczesniej nie zauwazylam bo bym podpytała
wszystko mnie ostatnio dołuje
trzymam kciuki za was dziewczynki, fajnie WAs podczytywać:*Vesper lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Vesper ma rację. Dupek nie powinien zaburzyć badania. A poza tym, pamiętaj Zuu, że progresteron jest wyrzucany pulsacyjnie, więc z badaniami to taka trochę ruletka.
Najważniejsze, że nie spada!
Dziecko moje zostało dzisiaj obywatelem - otrzymało akt urodzenia i numer pesel. Małżonek mój załatwiał w urzędzie, po czym zadzwonił i zdaje mi relacje. Pytam go jakie w końcu wybrał drugie imię: Anna czy Maria, a on do mnie: a będziesz miała niespodziankę... Upsss... ciekawe
A tam na papiórku Kunegunda
Ja tam wiem, że pulsacyjnie i może być wyższy o innej porze dnia. ALE skoro tak, to życzę sobie, żeby minimalny złapany w badaniu też był ładny i duży, co by w okresie przed wyrzutem również nie spadał za nisko
Basik, miód na moje serce! Wkładam luz tam, gdzie powinien siedzieć.
Ja wiem, wiem, panikuję. Mea culpa. Ale wiecie, nigdy nie byłam w ciąży, ciąża jest młoda, wiem, że bywa różnie, a trochę zdrowotnych spraw zwiększających ryzyko dla Fasola jest, także ten... No i chyba jestem trochę nadwrażliwa ostatnio. Może hormony robią mi kuku
EDIT: Blondik, dobrze, że oczka ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:59
Vesper, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Zuu Basik, dobrze prawi, będzie dobrze! to rośnijcie zdrowo
wypiję dziś Wasze zdrowie jakimś trunkiem konweniującym z moim arsenałem leków
lauda obstawiam obywatelkę o innym drugim imieniu
edit:
Blondik cieszę się, że oczka zdrowez pomiarami też będzie dobrze, zobaczysz !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:01
ktosiowa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"