Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko pamiętajcie ze ocet zabija plemniki. Laski sobie robily kiedy plukanki z octu zeby nie zajsc
-
Basik122 wrote:Wiedźmy odprawcie jakieś czary nad mym dzieckie bo normalnie jak mu stuknął miesiąc tak wstąpił w niego szatan. Zastanawiam sie nad egzorcyzmem bo wyczerpały mi się inne pomysły
Może pomoże...
http://twistedsifter.com/videos/pediatrician-shows-you-how-to-calm-a-crying-baby/#.Vl5CIYH-uGc.facebook -
Cytrynka_ wrote:Baronowa czyli co? Przed i po trzeba sie przeplukac i antykoncepcja zachowana?
Pewnie jakbyś chciała zeby zadzialalo anty to wtedy tak super nie podziala;) -
Blondik wrote:Morwa, fajnie, że beta spada szybko, jaki dalszy plan działania?
czytam w wolnych chwilach badania naukowe i artykuły, z których wyciągam wnioski, myślę ,że pozytywne wnioski. Kilka rzeczy chce zacząć suplementować jak obczaję dokładnie, czy mi się to opłaca i nie zaszkodzi na drugie . Rezygnuję z wspomagaczy i hormonów, clo idzie w odstawkę bo zaćmiło mi mózg ,sama nie wiem, dlaczego zamiast znaleźć konkretne przyczyny to szłam na skróty i leczyłam objawy, a to jak walka z wiatrakami. Także tego doprowadzę swój organizm do ładu i składu a mąż niech sobie odpoczywa psychicznie ja czasu nie będę marnować,dla mnie nadszedł czas zmiany na lepsze;) mój optymizm powraca
Baronowa_83, aleala, emaj, kattalinna, ciri22, WiedźmaMaKota, Maczek, lauda., odrobinacheci, Vesper, Emma80, JoHanna, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Mam dla was kawał na poprawę humoru
Przychodzi zajączek do burdelu.
- Jest lisica?
- Nie ma.
- A wilczyca?
- Nie ma.
- A może smoczyca jest?
- Też nie ma.
- To kto ku*wa jest?
- Pytonica.
- Ok, może być.
Wchodzi do pytonicy, ta gdy go tylko zobaczyła, od razu jednym kłapnięciem go połknęła. Ale leży i tak sobie myśli:
- Śniadanie już jadłam, obiad już jadłam, kolacja za 3 godziny... to pewnie to był klient!
Od razu go zwróciła. A zajączek, zdejmując z siebie śluz mówi:
- Ku*wa, pytonica, z tą laską to trochę przesadziłaś!emaj, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, ciri22, aleala, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci, Vesper, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Mój progesteron stwierdził że owulacja była (17,85ng/mol), a na monitoringu wyglądało jak cykl bezowulacyjny. Owulacja widmo...
A macie jakieś sposoby na skurcze przed-Ridźowe. No-spa nie działa, buscopan też, a staram się unikać p.bólowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:06
Morwa, odrobinacheci, Vesper, JoHanna lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzu świetny progesteron! Może będzie taki cykl bezowulacyjny jak u Baronowej? Ja to na takie skurcze to nospe max, magnez i leżenie na płasko przez cały dzień ,najlepiej na słonecznej plaży ,ale z braku laku może być łóżko
Vesper lubi tę wiadomość
-
Muszę spróbować tego termoforu. Po zwykłym paracetamolu przechodzi od ręki, ale jak p.bólowe to ostateczność. Ot taka fanaberia... Suplementów cała garść ale NLPZ w ostateczności
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
W tamtym cyklu miałam 15,00 więc się nie jaram za bardzo. Ale brzuch w tym cyklu boli przesadnie. To mój 2 cyklz castangusem i w tamtym miesiącu miodzio, tylko jeden dzień jak Ridżu przylazł, a teraz już tynk gryzę. Myślałam o tej maści progesteronowej co Zwei się smaruje, ale ona nie przesuwa wizyty Ridża?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...