Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymar wrote:Oooo dziękować
ps. a mój mężu zapuścił brodę i teraz mam w domu takiego drwala, że ho ho...
tak sobie myślę, że w naturze nic nie ginie tylko zmienia właściciela
Hahahaha Ciekawe co będzie następne na drodze ewolucji i zmieni właściciela. Może kiedyś to faceci będą czekali na Ridża?
Jak na razie pewne jest jak zmienia się myślenie panów:
lauda., Katarzyna87, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Wchodzę, patrzę: dzisiaj szatan się mną interesuje i mię obwąchuje....
http://www.iv.pl/images/08561341831366427021.jpg
łaaaaaał
Aż brakło mi słów - pełen szacun
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:36
mar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Mar mój też zapuścił, a ja ciągle w niej mu paluchami miętole, taki fetysz
edit:
Lauda -wow! Myślę, że to jest jakiś znak księżyc wysyła Ci info, że ma owulacje! Aż nie będę klikać, że lubię Twój post żeby nie popsuć tej pieknej statystykiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:47
zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiedźmy ratujcie!! jestem załamana a wiedźmie nie wypada!
żon nie wrócił i nie wróci, coś nagle wypadło, będzie za tydzień, najechałam na coś i mam flaka w aucie, a raczej w oponie...na osłodę zajrzałam do skrzynki a tam pismo z banku i skarbówki, że za niezapłacony mandat zablokowali mi konto...co za dauny!!za jakieś zapomniane 250 zł zablokowac konto? miałam upuścić jutro w rozpaczy jakąś sumkę na zakupy a tu taki wał...
aaaaałłłłłłłłłłłłaaaaa!!!
proszę mi poszerzyć luz w dupie, bo się strasznie wszystko skurczyło!!.. -
Przyszła mama ciskaj palucha w dupę!!! ew. świeczka! ew. makrela!
Ja właśnie opróżniłam całe wino! Nie powiem żem abstynentka, ale całe wino!? Łałałiła ale mnie kopło ;p
Moje przemyślenia sprzed chwili - mam serio w dupie czy w tym mc zajdę czy nie, nie mam parcia na całą szufladę testów owu, na badanie tempki, na monitoring...będę się bzykać kiedy chcę, jak chcę i "czym chcę"? ;p
Dobranoc Czarownice -
Łomatko, jak mnie napierdalają cyce! Już miałam sobie wpisać w objaw pod wykres, ale pieprznęłam fejspalma- przeca wczoraj na siłce byłam i wyjątkowo przyłożyłam się do klaty i barków
Zapowiedziałam już Ślubnemu, że z powodu wczorajszej siłki leżę dzisiaj jak kłoda. Mój też jest drwalem od lat i wie co z kłodą robićlauda., przyszła mama:), Maczek, Eva82, mar lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wydoiłam całą butelkę. Jest zarąbiste!!!
I dzisiaj od rana nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że ktoś już o nim pisał. I proszę, nie pomyliłam się
BTW, 28 minut spędzonych na poszukiwaniu posta Zwei, żeby upewnić się, że to jest to samo wino. ^^
zwei_kresken wrote:Piję bardzo dobre czerwone prosecco z Lidla:
zwei_kresken, mar lubią tę wiadomość
-
Ovu poinformował mnie swoim różowym komunikatem, że wspaniałomyślnie przesunął mi Alexis na dzień wcześniej. Kurdeczki, jak tak dalej pójdzie, to jak trafię wreszcie do Gineksa, to Ridż może już być w trakcie odwiedzin
A prosecco zacne, ostatnio nie było go w moim Lidlu, ale skoczę dzisiaj, na wieczór jak znalazł. Smaka mi narobiłaś Lauda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 08:26
lauda. lubi tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:wiedźmy ratujcie!! jestem załamana a wiedźmie nie wypada!
żon nie wrócił i nie wróci, coś nagle wypadło, będzie za tydzień, najechałam na coś i mam flaka w aucie, a raczej w oponie...na osłodę zajrzałam do skrzynki a tam pismo z banku i skarbówki, że za niezapłacony mandat zablokowali mi konto...co za dauny!!za jakieś zapomniane 250 zł zablokowac konto? miałam upuścić jutro w rozpaczy jakąś sumkę na zakupy a tu taki wał...
aaaaałłłłłłłłłłłłaaaaa!!!
proszę mi poszerzyć luz w dupie, bo się strasznie wszystko skurczyło!!..
Może nie dorównuję twojemu załamaniu ale wesoło też mi nie było -
zwei_kresken wrote:Ovu poinformował mnie swoim różowym komunikatem, że wspaniałomyślnie przesunął mi Alexis na dzień wcześniej. Kurdeczki, jak tak dalej pójdzie, to jak trafię wreszcie do Gineksa, to Ridż może już być w trakcie odwiedzin
Za to mi przesunął na dzień później. Równowaga musi być.
W zeszłym cyklu tak nie szalał, ale może to już termin ostateczny, bo ostatnio też wyznaczył na 16 dc. Jeżeli ma rację, to przynajmniej z regularnością objawów nie ma problemu i będę wiedziała kiedy ewentualnie iść do gina na monitoring sprawdzić czy tam w środku też działa jak należy, czy to tylko pozory.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Bateria mi się spierdzielila. Musiałabym wpisac rów mariański. Więc pierdziele, nie będzie dzisiaj tremolo*. Coraz mniej sumiennie ja mierze.
*EDIT: Tempki, kurde, tempki. Durny słownik na telefonie. co to w ogóle jest tremolo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 17:28
-
Blondik wrote:dziewczyny powrózcie z mojego wykresu, bo sie powoli dołuję...we wtorek pęcherzyk 2cm...wiec chyba do dziś już powinien pęknąć no nie...chyba nie urosnie do 4cm...
no chyba, ze hoduje piękną dorodną torbiel...załamka;(
Masz skradającą się czarną panterę. Alexis się zbliża!
Blondik lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ridzu sie panter nie leka!
edit: A na samym końcu jeśli jeszcze będzie mu mało to nasz wiedźmowy luz w dupie powali go na łopatki i zruga resztę jego godności naszymi wyluzowanymi zwieraczami. Jeśli uda mu się psychicznie pozbierać po tej zniewadze to może jeszcze tu wróci a jak nie to wróżę nam szybką menopauzęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:02
Emma80 lubi tę wiadomość