Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rozkleiłam się...
no nie!
ja - twardzielka nad twardzielkami rozkleiłam się jak dziecko.
mój brat zadzwonił, że są z żoną (znowu)w ciąży.
bardzo, bardzo cieszę się ich szczęściem i wspieram
ale teraz tak siadłam
pomyślałam
i płakać mi się chce......
co na to poradzić? -
I jeszcze to bagno rozsmarowane na szkiełku pod mikroskopem stworzyło cały lasek paprotek
Lekarz w gabinecie przez chwilę gadał przez telefon. W tym czasie szepnęłam mężowi, że teraz dziki pytong w lesie paproci będzie atakował jajco!
W ogóle nie wiem, czemu zaczął się dławić ze śmiechu...mana, Emma80, odrobinacheci, Katarzyna87, Blondik, Eva82, Amelcia lubią tę wiadomość
-
mar wrote:rozkleiłam się...
no nie!
ja - twardzielka nad twardzielkami rozkleiłam się jak dziecko.
mój brat zadzwonił, że są z żoną (znowu)w ciąży.
bardzo, bardzo cieszę się ich szczęściem i wspieram
ale teraz tak siadłam
pomyślałam
i płakać mi się chce......
co na to poradzić?
Wydaje mi się, że to co zwykle- z tym palcem...
Viola Villas śpiewała onegdaj "przyjdzie na to czas, na to czas, na to czas" -
zwei_kresken wrote:O matko, mam pięcioraczki!
Lachony, ja pierdolnę z tą Modą Na Okres. Pomyślałam, że zajrzę sobie do środka, żeby wpisać znowu kremowe bagno w moj raporcik, a tam bagno prawie przezroczyste i rozciągliwe na metraż mieszkania... Kolejne podejście do Alexis Colby organizm robi, chociaż spinka brzucha lekka, jak na Ridża. Ale i tak jest duży postęp, bo mam wreszcie piękne bagno i to już 3 raz w cyklu! Która się taką częstotliwością pochwalić może? No która?
"Nadzieja umiera ostatnia", a Ridż umiera nawet kilka razy
No, ja ostatnio najlepsze bagno mam zaraz po odejściu Ridża, a potem na krótko znowu.
Muszę się temu przyjrzeć, bo to już drugi raz, a wcześniej chyba normalnie zwykle było w trakcie Alexis.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Boli mnie lewy bok cały...ciekawe czy to jajco czy moje jelita, bo od wczoraj nie odwiedziłam tojleta ;p
O fuuu, nie masz luzu!
Już wiem, zostanę owulacyjną hipsterką!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 05:14
lauda. lubi tę wiadomość
-
Ahoj.
Wstrzelę się z postem w temat, chodzi mi o bagno i alexis. Do tej pory piłam siemię lniane mielone, ponieważ jest zdrowe, sycące i zdrowe. I podobno dobrze robi na bagno, choć z tym nigdy problemów nie miałam. Od kilku dni pije len w ziarenkach (2 łyżeczki zalewam pół szkl. gorącej wody, czekam aż ostygnie i siuuup). No i wczoraj zaczęło się: (objaw Katarzyny) mam niagarę z pipki!!!
I teraz widzę dwie opcje: albo to ten len, alboooo... dobiera się do mnie Krzysztof Jebisz......
http://www.iv.pl/images/93879201750736307662.jpg
P.S. U mnie dzisiaj lekki spadek. Alexis Colby Carrington jedzie swą limuzyną.
Katarzyna87, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny