Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Dawaj w upierdolonych. Najwyżej będzie Twoja kolejka na szorowanie podłogi brudnej od ironii, dowcipasów i podłego rudego charakteru.
Znaczy z własna szmata mam wejsć..Prdziele sciagam .Nie ma jelenia , nie bede za wszystkich szorować podłogi..
Dobry chuj nie ejst nigdy zły..lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
-
Podobnie jak dobre, tanie wino, które jest dobre i tanie. Polecamy ostatnio prosecco z lidla za jedyne 11,99 - Lambrusco di Modena. Rozpijamy się w nim
Edit: no ale nie dla psa kiełbasa!!! Ty już tylko mlekoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:07
-
lauda. wrote:Podobnie jak dobre, tanie wino, które jest dobre i tanie. Polecamy ostatnio prosecco z lidla za jedyne 11,99 - Lambrusco di Modena. Rozpijamy się w nim
Edit: no ale nie dla psa kiełbasa!!! Ty już tylko mlekoMaczek, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe cześc kapturnica:)
coś dla mnie chuj na obcasie:) gdzie takiego dorwać?? żon od piatku jedzie z niemiec dojechac nie może ....jak będe tak czekać to chcica mi przejdzie:)....zatem może popytonguje z klapkiem, kapciem hehe:)
chyba zaraz spaam z pracy, zajade do lidla i zacznę wczesniej popijać...dziś chyba założe klipsy, będzie odświętnie:)lauda., Ania_84, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:hehe cześc kapturnica:)
coś dla mnie chuj na obcasie:) gdzie takiego dorwać?? żon od piatku jedzie z niemiec dojechac nie może ....jak będe tak czekać to chcica mi przejdzie:)....zatem może popytonguje z klapkiem, kapciem hehe:)
chyba zaraz spaam z pracy, zajade do lidla i zacznę wczesniej popijać...dziś chyba założe klipsy, będzie odświętnie:) -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Najlepszy przykład, że robienie wykresu jest do bani ;p
https://ovufriend.pl/wykres,eee97107d2c8116e9ae149bea490768c.html -
mar wrote:mnie poniosła fantazja i tworzę na moim wykresie ładnego dorodnego kutaska nie moge się doczekac efektu - niestety owu blokuje mi wypełnianie pól z kolejnych dni ;p
Mar, Twój kutas jest boski
EDIT: jakkolwiek by to nie zabrzmiało ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:23
lauda., Basik122, mar lubią tę wiadomość
-
No jednym słowem chuj! z tego owu oczywiście, że blokuje pozostałe pola.
mar wrote:mnie poniosła fantazja i tworzę na moim wykresie ładnego dorodnego kutaska nie moge się doczekac efektu - niestety owu blokuje mi wypełnianie pól z kolejnych dni ;p
-
kapturnica wrote:No kształt i gabaryty do dyskusji..
Ale z braku laku i dobry chuj na obcasie
Tutaj funkcjonuje i obowiązuje określenie: pytongkapturnica lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Mi moja fantazja podpowiada, że na Twoim wykresie stoi latarnia morska.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...