Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Barney Stinson - najlepszy
poczekam z moim pytongowym wykresikiem jeszcze 3 dni żeby go ładnie dokończyć i wtedy zapodam pytanie ^^
ps. jak na razie miniaturka prezentuje się zacnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:53
lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mar, tylko ładnie drugie jajo dorysuj, żeby nie było jakiejś asymetrii.
Piękna krecha Basik! Wasze Lauda i Kacha też ładne, ale odwaliłyście dopiero połowę roboty, więc pytongować, nie obijać się!
Kapturnica- zajebiaszczo że jesteś, gdyż obserwujemy eksodus zaciążonych z naszego wątku, przyda się nam jakaś brzuchata na stanie- aktywuję Ci wiedźmowy abonament bez limitow na ilość postów.
Znowu nie dojechałam do Lidla, zahaczyłam o biedrę, gdzie stałam przez 10 minut zawieszona przy półce z winami, już nawet miałam porto w łapie, po czym odłożyłam je i wyszłam z litrem oliwy z wytłoczyn do smażenia. Nawet nie extra virgin.. No ale w moim wieku to virgin już nie wypada...Basik122, lauda., kapturnica lubią tę wiadomość
-
Basik, gratulacje beta to tylko potwierdzi;)
ja wracam od gina;) owulka była...endometrium grube...a na wykresie nie widac tego zbytnio i gdybam, gdzie tu sobie kreche postawicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:14
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Przepraszam, miał mnie dziś odwiedzić ale chyba przestraszył się serii z karabinu
Od Ciebie to niech się już trzyma z daleka. CKMem go, jakby bliżej podchodził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:44
Basik122, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Basik, gratulacje beta to tylko potwierdzi;)
ja wracam od gina;) owulka była...endometrium grube...a na wykresie nie widac tego zbytnio i gdybam, gdzie tu sobie kreche postawic
Po co ci krecha? Będziesz mieć rzekomo cykl bezowulacyjny z zielonym zakończeniemBlondik lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:owulka była...endometrium grube...a na wykresie nie widac tego zbytnio i gdybam, gdzie tu sobie kreche postawic
Ja bym walnęła krechę na 14 dc - ostatni dzień z bagnem rozciągliwym, a jednocześnie mały spadek, po którym powoli rośnie do góry.
EDIT: Oooo, poza tym masz na dzień wcześniej odhaczony pęcherzyk 20 mm. To tym bardziej pasuje - podrósł jeszcze ciut i bachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:54
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Wasze Lauda i Kacha też ładne, ale odwaliłyście dopiero połowę roboty, więc pytongować, nie obijać się!
Tak, tak wiem, że to dopiero połowa roboty - i to wcale nie ciężkiej Obijać się nie będę, no chyba że o małża. Przygotowałam mu ulubione danie, winko już lekko schłodzone - otumanię go lekko trunkiem, a później wypytonguję się ile wlezie...
ILE WLEZIE w tej sytuacji dosłownie buehehehee
odrobinacheci, Basik122, Eva82, Maczek, Katarzyna87, kapturnica, Emma80 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Tak, tak wiem, że to dopiero połowa roboty - i to wcale nie ciężkiej Obijać się nie będę, no chyba że o małża. Przygotowałam mu ulubione danie, winko już lekko schłodzone - otumanię go lekko trunkiem, a później wypytonguję się ile wlezie...
ILE WLEZIE w tej sytuacji dosłownie buehehehee
Robisz to tylko dla plemniorów!
Basik122 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Robisz to tylko dla plemniorów!
Ciiiiichooo!!! Wiadomo: tylko dla plemniorów i tylko wtedy kiedy się opłaca.
Aaaa i zapomniałam dodać: czubek owu dał mi dzisiaj zielone światełko, więc wiadomo: jeszcze jest sens.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:19
Basik122, kapturnica lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Ciiiiichooo!!! Wiadomo: tylko dla plemniorów i tylko wtedy kiedy się opłaca.
Ahahahahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:19
lauda., kapturnica lubią tę wiadomość