Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Spryciara, chce się w walęWtynki wyrobić z Alexis!
A kumam, to ci wiedźma
A ja pewno wtedy będę imprezować z Ridżem
On potrafi WSZYSTKO zepsuć. Wybieramy się na nartki, na stówę Ridż się do nas przyłączy. Ale to może i dobrze, bo może się zgubi...
Żeby mieć pewność, że nie będzie go potem przez co najmniej 9 m-cy, to uszkodzę mu wiązania w nartach. Jak długo się leży pod wyciągiem?
kapturnica, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:A kumam, to ci wiedźma
On potrafi WSZYSTKO zepsuć. Wybieramy się na nartki, na stówę Ridż się do nas przyłączy. Ale to może i dobrze, bo może się zgubi...
Żeby mieć pewność, że nie będzie go potem przez co najmniej 9 m-cy, to uszkodzę mu wiązania w nartach. Jak długo się leży pod wyciągiem?
Wepchnij dziada pod nadjeżdżający ratrak!!! -
nick nieaktualnylauda. wrote:Wepchnij dziada pod nadjeżdżający ratrak!!!
Dobra myśl. Ale jeżeli dziada przeżyje bez uszczerbku na zdrowiu, a ja będę musiała zapłacić za uszkodzony ratrak????? Nie stać mnie, lepsza jakaś przepaść, nagły atak meteorytu...
kapturnica, Basik122 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Wepchnij dziada pod nadjeżdżający ratrak!!!
Kurde, Lauda, nie zjarał się w piecu, a ratrak go wykończy? Przecież go posklejają...
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Fuck-tycznie. No to nie wiem... Może najpierw ratrak. Później szybko Amelia pozbiera kilka części: no np. noga, ręka, głowa... i te części powyrzuca w różnych miejscach. Wtedy nie będą mieli jak go posklejać.
zwei_kresken, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelcia wrote:A kumam, to ci wiedźma
Na pewno do wiosny poleży, aż se zima skończy i śnieg stopnieje, więc zdążysz wykorzystać jego nieobecnośćzwei_kresken, Amelcia lubią tę wiadomość
-
Laski, a wklejałyście tu filmik z palenia Ridża? Właśnie obejrzałam po raz pierwszy w życiu fragment MnS ;( Mój mózg krwawi!
https://m.youtube.com/watch?v=U3TJyoSGKGQWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:34
odrobinacheci, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Laski, a wklejałyście tu filmik z palenia Ridża? Właśnie obejrzałam po raz pierwszy w życiu fragment MnS ;( Mój mózg krwawi!
https://m.youtube.com/watch?v=U3TJyoSGKGQ
Ohoo po takich przeżyciach to ja idę otwierać wino.
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Laski, a wklejałyście tu filmik z palenia Ridża? Właśnie obejrzałam po raz pierwszy w życiu fragment MnS ;( Mój mózg krwawi!
Dramatyzm tej sceny powalił mnie na kolana.
Nie wiem, czy będę w stanie dziś zasnąć.
Emma80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Fuck-tycznie. No to nie wiem... Może najpierw ratrak. Później szybko Amelia pozbiera kilka części: no np. noga, ręka, głowa... i te części powyrzuca w różnych miejscach. Wtedy nie będą mieli jak go posklejać.
A jak okaże się, że on ma zdolności regeneracyjne jak dżdżownica?
Nie poradzimy sobie z ilomaś Ridżami naraz
-
Eva82 wrote:Zwei ale się ubawiłam Nawet kocioł wiedźmy wystąpił w tym odcinku
To mój debiut w oglądaniu MnS
Ja się skuszę jeszcze na pewno na jakiś przełomowy fragment po dużej ilości alkoholu Jestem masochistką!odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:53
Emma80 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Laski, a wklejałyście tu filmik z palenia Ridża? Właśnie obejrzałam po raz pierwszy w życiu fragment MnS ;( Mój mózg krwawi!
O kuuuur...czaczki. Co to jest?! Jaka rzeźnia... A ta gra aktorska! Co oni w ogóle robią? Napierdzielają się w dwóch wrogich stadach w jakiejś kuźni?
Ej, jak on z takiego pieca wylazł bez szwanku, to ciężko będzie dziada utłuc.
Ale ciężko w ogóle znieść te 4 minuty. A toż to przecież była żywa akcja! A całe odcinki są chyba długie, nie? Jak ludzie dawali radę to oglądać?
-
zuzzi wrote:
Ale ciężko w ogóle znieść te 4 minuty. A toż to przecież była żywa akcja! A całe odcinki są chyba długie, nie? Jak ludzie dawali radę to oglądać?
Dzięki Prezesu [Telewizji Polskiej] już nie muszą.