Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Na otrzymanie luzu w macicy mamy ćwiczenie mięśni Kegla
Jak widzisz u nas jest wszystko pod kontrolą
Aha jeszcze jedzenie makreli - skuteczne na wszystko! - takie wiedźmowe pacaneum
nie mow mi o rybach.Ostatnie 2tyg zywilam sie sledziem i makrela z puszki w pomidorach..Do wczoraj...Wczoraj sobie porzygałam rybka i sie skonczylo.Never again -
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Wystarczająco- łapię się
Amelcia, żeby luz w dupie dawał Alexis, to bym w to w ciemno poszła
Wiecie co mnie najbardziej w tej chwili wkurza? Nieee, nie że nie mam nawet mikro szansy na ciążę bez Alexis, ale że nie mogę za cholerę schudnąć i odtłuścić się, mimo biegania, siłowni i diety. No ni pytonga. W dodatku znowu wraca mi brzuch, który gubiłam ostatnie miesiące. Jeśli chodzi o tarczycę, to mam super wyniki. Może więcej mety powinnam żreć? Chcę być zgrabna, nie chcę tej opony, nie chcę tego plastelinowatego ciała. Robię już przysiady z naprawdę dużymi obiążeniami, biegam bez problemu 25 km podczas niedzielnego wybiegania, a mięśni jakby nie było.
Bosz, jaki mam niski progesteron!
No dobra a probowalas wywolac @ lekami???Jakas wieksza dawka progesteronu..Bo to ,ze mas zniski progesteron to logiczne skoro nie ma owulacji... -
Amelcia wrote:Dramatyzm tej sceny powalił mnie na kolana.
Nie wiem, czy będę w stanie dziś zasnąć.
Czy to naprawdę nie rzuca się wyraźnie w oczy sztuczność tej całej sceny bicia się i w ogóle? Zamiast rach ciach i koniec, to jakby się smyrali w zwolnionym tempie i z opóźnionymi reakcjami.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
kapturnica wrote:Klasyczne objawy Pcowiczki,Oponka na brzuniu, ktorejza chuja sie nie idzie pozbyc..Skad ja to znam
No dobra a probowalas wywolac @ lekami???Jakas wieksza dawka progesteronu..Bo to ,ze mas zniski progesteron to logiczne skoro nie ma owulacji...
No mój prawie studniowy cykl zakończył sie dzięki dupkowi. Chociaż po ostatniej dupkowej tabletce i tak musiałam czekać aż dwa tygodnie na Ridża. Idę w piątek do gina powiedzieć mu, żeby się ogarnął.
A plastelinowość ciałka to podobno dzięki Hashi.
Ja nawet na anoreksję nie mam szans, bo jak tylko ograniczam żarcie, to tyję jeszcze szybciej
Wracając do głównej dyskusji dnia dzisiejszego, uważam, że w porównaniu z Modą Na Sukces, Dynastia to arcydzieło!Emma80 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja tam wolałam w kamiennym kręgu Pamietacie to?
Pamiętam, że jak miałam spotkania przygotowujące do 1wszej Komunii, to w połowie spotkania większość rodziców wymykała się tylnym wyjściem do domu, zostawiąjąc dzieciaki same. Nie pamiętam tylko na co się zmywali- W Kamiennym Kręgu czy Pannę Dziedziczkę...kapturnica, lauda., Emma80 lubią tę wiadomość
-
Wiedźmy,
A bagno rozciągające się na 2 centy, to kremowe, czy lepkie wg OF?
Za mało tych rodzajów do wyboru.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:Czy to naprawdę nie rzuca się wyraźnie w oczy sztuczność tej całej sceny bicia się i w ogóle? Zamiast rach ciach i koniec, to jakby się smyrali w zwolnionym tempie i z opóźnionymi reakcjami.
To pewnie po to, żeby babcie oglądające serial nadążały się przyjrzeć, która którą jak za włosy targa ("a to suka!").Emma80 lubi tę wiadomość
-
Emma80 wrote:Wiedźmy,
A bagno rozciągające się na 2 centy, to kremowe, czy lepkie wg OF?
Za mało tych rodzajów do wyboru.
A w konsystencji jakie? Jak się Twoje bagno rozciąga jak ładny glut, to ja bym ciągle odhaczyła rozciągliwe, tym bardziej jeśli na przykład byłoby przezroczyste - wtedy to bagno pierwsza klasa . Jak się lepi do paluchów - to lepkie. A jak rozsmarowuje jak papka - to kremowe.
-
DA SIĘ! ! spójrz na moj wykres a prawdę Ci powie - potem go udostępnie i jeszcze punkty za niego dostane:D nie wiem kiedy nadejdzie Alexis (czyt.owulacja) może juz była a może będzie? nie wiem jaką mam temperaturę a tymbardziej bagno, nie grzebie sobie też TAM paluchami i czuję się zajebiście jak nigdy dotąd; ) wiem, że zamierzam dziś kochać się z moim mężem bo STRASZNIE mam na to ochotę!:d już zapomniałam jak to jest po prostu mieć ochotę ahhh:) pozdrawiam kochane wiedźmy, niech moc Pytonga będzie z Wami!
Eva82, Maczek, lauda., Emma80, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Nie macie dość załamek postami? Właśnie niechcący wpadłam na posta z sugestią, że picie octu jabłkowego ma pomóc w poczęciu chłopca
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ocet-jablkowy,2002,21.html?sd=1
Nie żeby plemniki i ich chromosomy miały tu jakieś znaczenie...mar, Basik122 lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:A w konsystencji jakie? Jak się Twoje bagno rozciąga jak ładny glut, to ja bym ciągle odhaczyła rozciągliwe, tym bardziej jeśli na przykład byłoby przezroczyste - wtedy to bagno pierwsza klasa . Jak się lepi do paluchów - to lepkie. A jak rozsmarowuje jak papka - to kremowe.
Hmm... Było kremowe i zaczęło być takie troszkę rozciągliwe, ale nie glutowate (jak klej do przylepiania kart) jakie podobno ma być jeśli to lepkie.
Rozciągliwe nie... To niby 6 dpo więc raczej nie bardzo. Zresztą jak jest bagno rozciągliwe, to nawet palce są za krótkie (żeby rozciągnąć na maksa).
Opisy w "bazie wiedzy" są za mało precyzyjne.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zuzzi wrote:Nie macie dość załamek postami? Właśnie niechcący wpadłam na posta z sugestią, że picie octu jabłkowego ma pomóc w poczęciu chłopca
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ocet-jablkowy,2002,21.html?sd=1
Nie żeby plemniki i ich chromosomy miały tu jakieś znaczenie...
Może ocet jabłkowy zabija plemniki niosące materiał na dziewczynki?
To znaczy się, że największe szanse mam na chłopca?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zuzzi wrote:To ja bym zanotowała bagno kremowe
Dzięki dobra wiedźmo.
Też się skłaniałam do Twojej wersji.
W sumie bagno teraz nie takie ważne, ale w okolicach Alexis głupek Ovu może źle jej wizytę oznaczyć, jak mu złe bagno zanotuję.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Normalnie jakbym nie pretendowała do tytułu >>wiedźmy z luzem w dupie<<, to pewnie gdzieś na jakimś wątku przeżywałabym i roztrząsała, czy naprzemienne bóle jajników w 6dpo to istotny objaw.
Tak mnie dzisiaj napierniczają jajniczory przez cały dzień, że masakra.
Olśniło mnie, że nie mamy jeszcze żadnego szyfru na jajniki.Blondik lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...