Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
JoHanna wrote:No właśnie, która następna wysikuje dwie krechy
Czekam
Pytanie z innej beczki, badałam dziś proga i wyszedł 28,22 ng/ml czy powinnam się martwić?
ja już mam wyniki swojego proga , ale u mnie to tajemnica , powiem wam o nich jak wysikam 2 kreski albo jak przyjdzie RidżJoHanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlazłam na ostatnią stronę, żeby wiedzieć ile mam do nadrabiania
Ala, szczaj z rana na jakiś porządny test, na razie zaciskam kciuki.
Morwa, musisz mieć proga potężnego babo, skoro tak kokietujesz
Znowu musiałam na chwilę odstawić Ovu, bo myśl o tym, że w zeszłym tygodniu mogłabym mieć już cycki pogryzione przez Prysznicława okazała się trudniejsza do przełknięcia, niż sądziłam.Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:Ale jesteś Morwa jedna.... powiedz jakiego masz proga no
chcę zobaczyć czy rośnie ,czy spada :p
-
nick nieaktualny
-
Zwei się myli
taka mała podpowiedź. Nie ma super ekstra progesteronu , bliźniaków z tego nie będzie:p możliwe ,że jak będzie z tego ciąża to będę potrzebowała suplementacji proga i będę musiała lecieć po receptę na niego ,więc proszę mi się tu na zaś nie jarać i nie wymyślać. Na razie nie jest źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:07
-
Morwa, my tu wszystkie jesteśmy w cionrzuni wiec nie możemy sie denerwować. Weź i nam powiedz ;P;P
-
Morwa nie pierdziel tylko gadaj.
Zwei badz dzielna. Dobrze ze wrocilas.
Emi super ze masz robotw. Oderwiesz sie troe od tego wszystkiego. Pytomga bedziesz dopadac z nienacka na szybki numerek. I raz dwa zaskoczysz. Zobaczysz. Nawet nie zwrocisz uwagi na to ze Ci sie ridz opoznia.
Ala ale ze co ja? Co znowu do mnie? Ja nic nie robilam. Testy jak mowilam kupie jutro jak pogoda bedzie sprzyjać spacerom. Bo wydawac na bilet autobusowy w te i we wte jak mam kupic sam test to mi sie ni cholerki nie oplaca.
-
Droga Zawstydzona k.
Jako że pierw jemy oczami, to gazy jak najbardziej mogą być spowodowane widokiem ciast. Nie mniej zaleca się wykonanie testu ciążowego w celu potwierdzenia ciąży.
Z pozdrowieniami,
Redakcja
Edit: błędyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:43
kattalinna, Marta.83 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Drogie Bravo! Oglądałam ostatnio piękne zdjęcia ciast z fasoli. Czy to może być powodem moich gigantycznych gazów dziś? Czuję, że mogłabym dostarczać paliwo dla odrzutowców...
Zawstydzona k.