Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiuś wrote:Cześć dziewczęta... Ja raczej do obserwatorów należę.. Trochę zię zagnieździłam na wątku 83 rocznik. ale tu u Was chyba najwięcej sie dzieje. Uaktywniam sie bo jestem w trakcie biochemicznej w 5cs. Miałam odpuścić ale chyba się uzależniłam a z Wami weselej jest....
ważne, aby słuchac Dziewczyn, pytongować i nie mędzić
będzie przecież dobrze, kto chciałby w zimie z wózkiem chodzić, chyba tylko Ala i Yousse się jeszcze zastanawia
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Gdzie je dostanę? W uk kupie czy na polske sie kierowac. Napalilam sie jak lysy na suchary.
Ja bym lepiej obstawiala morwowe wyniki proga... Co wy na to?
Jestem za ,ale wyniki dopiero jutro , bo nie wierzę ,że jeszcze dzisiaj wrzucą
-
Marta.83 wrote:Asiuś spokojnie spokojnie, ja miałam poprzednia, biochemiczną, wyszłam z niej bez ciąży w bieżacym cyklu
ważne, aby słuchac Dziewczyn, pytongować i nie mędzić
będzie przecież dobrze, kto chciałby w zimie z wózkiem chodzić, chyba tylko Ala i Yousse się jeszcze zastanawia
obczaiłam juz zimowe opony !
Marta.83, aleala lubią tę wiadomość
-
Marta.83 też byłam na bieżaco z twoim ostatnim cyklem serce mi pękało i jestem zła na Ciebie!!!! (żarcik) Miałaś mi dać nadzieję że po biochemicznej łatwiej.. A teraz poważnie radzę Ci spiąc się i zaciążyć w walentynki bo będziesz bita!!!
Marta.83, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa ciesz się, że wynik będziesz miała w tym tyg. Ja jak pójdę jutro to wynik dopiero w poniedziałek. Gin chciała mi dać też skierowanie na bete, a ja się wystraszyłam uciekłam z gabinetu
Jaki hazard tu panujenic tylko byście obstawiały. Skoro nikt bety nie robi no to ja pierwsza stawiam na proga morwy 19 ng/ml
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Faceci mają prościej. Pojechaliśmy dziś do galerii po garniaka dla mojego stelaża i kupił w pierwszym sklepie. Plus załapał się na promocję studniówkową i dostał muchę i koszulę za zeta.
A ja przymierzyłam dziś 15 par butów i żadnych nie kupiłam"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny