Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Kto mi powróży?
Piecze mnie prawy cycek, jestem oburzona że nie ma takiego objawu na liście!!!!
P.S. Więcej bladych kresek chcę!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 20:23
-
Baronowa_83 wrote:Ostatnio sporo paskudnych plam spieralam wrzątkiem, jakos mi sie pamiętali ze krew tez można. Dobrze ze to piszesz ze jednak źle mi sie pamiętalo
Ja też długo byłam nieświadoma w tej materii, ale odkąd się dowiedziałam i stosuję płukanie zimną wodą zamiast nawet tylko ciepłej, plamy z krwi schodzą nadzwyczaj szybko i łatwo.
Szkoda, że takich rzeczy, w sumie prostych a przydatnych nie uczą nas w szkole.
Innym banalnym, a jednak o dziwo nie przez wszystkich znanym domowym sposobem jest usuwanie kamienia za pomocą zwykłego taniego octu. Drogie i specjalistyczne preparaty mogą się skryć.
I śmieszą mnie wszelkie środki z "soda effect". Zwykły proszek, dosypać sody i mamy efekt.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Zwei, a że tak zapytam Tobie sie wizyta Alexis pokryła z tym wyjazdem służbowym, czy może sie szczęśliwie mineły?
-
zwei_kresken wrote:łomatko, nie wiem co to, ale miało straszne czknięcie 17 stycznia
Piecze mnie prawy cycek, jestem oburzona że nie ma takiego objawu na liście!!!!
P.S. Więcej bladych kresek chcę!!!!!zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Zwei, a że tak zapytam Tobie sie wizyta Alexis pokryła z tym wyjazdem służbowym, czy może sie szczęśliwie mineły?
Nie, wyjazd mi odwołali
Ale jak Alexis wpadła, to ledwie dwa dni temu, jutro się okaże, a tak naprawdę okaże się ewentualnie w kolejny poniedziałek. Wiecie co jest niesamowite? Mam takie nieregularne cykle, jednak nie ważne ile trwają, czy są po poronieniu czy ciążowe, nie ważne w którym dniu cyklu wpada Alexis, ale ona jest w 99% przypadków w poniedziałek/wtorekŚmieszne, nie?
odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
poniedziałkowa Alexis jest idealna po weekendowym pytoningu
:D
wczoraj byłam w kienie na nowym filmie Tarntino i poznałam nowe okreslenie na pytonga: KUTANGAMaczek lubi tę wiadomość
-
Nie zapomnialam!!! Katta dostala jako pierwsza poprostu :p jak skoncze ogarniac paznokcie to bede smarkac dalej ;***
Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Nie zapomnialam!!! Katta dostala jako pierwsza poprostu :p jak skoncze ogarniac paznokcie to bede smarkac dalej ;***
WiedźmaMaKota, Morwa, kattalinna, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
jednak Wam nic nie wrzucę. w telefonie widać spoko ale jak prześlę na kompa i na fotosik to jakieś małe jest.
Także będę na mój trol cień patrzeć sama w towarzystwie lampki wina"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:jednak Wam nic nie wrzucę. w telefonie widać spoko ale jak prześlę na kompa i na fotosik to jakieś małe jest.
Także będę na mój trol cień patrzeć sama w towarzystwie lampki wina
Naforum.zapodaj.net
I wybierasz rozmiar 200x200Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powtórzę jutro lub w piątek. to na pewno błąd testu więc spokojnie.
Macie ciekawskieza małe zdjęcie, nic nie widać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77449534d9c3.jpg
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny