Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Przelej wrzątkiem to miejsce
No, wrzątkiem plamy po krwi na pewno bym nie potraktowała, wręcz przeciwnie. Konieczna jest zimna woda, ciepłą tylko utrwalimy plamę.
Zimna woda z dodatkiem mydła lub proszku, ewentualnie jak plama całkiem nie zejdzie u mnie sprawdzał się Vanish. Ale w miarę świeża plama schodzi od samej ZIMNEJ wody.marzusiax lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emaj ty masz męża mechanika? Czy to inna z wiedźma? Mam pytanie odnośnie vw t4 sworzeń dolny jest w nim bliżej koła i bliżej ziemi ? Czy to górny jest ? Bo stuka niemiłosiernie przy każdej nierówności i nie wiem ,który zamówić. A to na pewno sworzeń wahacza , bo już kiedyś tak pukało tylko nie pamiętam, który wtedy był wymieniany. No a stukanie to tak jakby ktoś walił młotkiem o blachę w lewym kole
wiem ,że jeden wymieniamy z tych wahacz non stop ,a drugi wymieniliśmy raz bo nie dało się zbieżności ustawić. A mój mąż się mniej na tym zna niż ja, więc jego wiedza jest na poziomie mniej niż zero. Dlatego wolę zapytać niż potem zwracać części:p
Edit : chodzi mi dokładnie o widok z kanału a nie na zdjętym kole
Edit 2 : już nieaktualne doszłam,o który sworzeń mi chodzi - o górnyi to tylko tak mi się zdawało ,że on jest niżej , teraz twierdzę ,że są mniej więcej tak samo. Już zamówiłam , a jutro pobawię się w mechanika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:55
-
Emma80 wrote:No, wrzątkiem plamy po krwi na pewno bym nie potraktowała, wręcz przeciwnie. Konieczna jest zimna woda, ciepłą tylko utrwalimy plamę.
Zimna woda z dodatkiem mydła lub proszku, ewentualnie jak plama całkiem nie zejdzie u mnie sprawdzał się Vanish. Ale w miarę świeża plama schodzi od samej ZIMNEJ wody. -
Haha idę do trolli chyba zagadać. Mój poranny negatywny test wybarwił miejsce na drugą kreskę po 10 godzinach
Trolle przyjmą mnie z tym cieniem
EDIT: nie myślcie o mnie źle że zostawiam obszczane patole. Nie wyrzuciłam jeszcze bo w tajemnicy przed małżem robiłam i musiałam schować rano a nie wyrzucić od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:22
Morwa, odrobinacheci, Blondik, kattalinna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Masz jeszcze ten test ? Na zdjęciu będzie widać ? Jak tak to potroluj zdjęciem tutaj
Edit : a tak swoją drogą to nie wiem jakie wy testy macie ,że po kilku godzinach coś na nich widać , u mnie to i po kilku dniach nic nie widać. Podejrzewam, że i po roku też nic nie byłoby na nich widać-nie będę sprawdzać prawdziwości mojej tezy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:00
-
emaj wrote:Morwa Niemęża i Nie(dokońca)mechanika
Sama masz zamiar wymieniać? Ja wolę nie tykać takich rzeczy bo na szczęście nie muszę, a poza tym bałabym się, że mi później koło czy co innego odpadnie na autostradzie
-
Yousee oblewanie patola bez foty się nie liczy!
Morwa bluza uratowana? Ja też biore acard od ovu i jutro mam iść na proga. Mam nadzieję, że mnie tak nie zaleje
Edit. Nie wiem która to podrzuciła pomysł, ale mnie tak wciągnęły kolorowanki dla dorosłych, że w każdej wolnej chwili siedzę. Tylko ja na łatwiznę idę (albo i nie) koloruje na tablecieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:42
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marz milo ze wciagnely
ale te na tablecie sie nie licza... Kup zwykle. Sa lepsze.
Jestem zla i wsciekla. Dopiero wyszlam z pracy. A powinnam skonczyc o 6. Ehhh... Znowu pol godziny w plecy...
Yousee dawaj tu tego patola.
Morwa moje tez sie nie odbarwiaja. Jak nic to nic. Moze to jakies siuski takie specjalne? -
Morwa wrote:Marzusiax, bluza się moczy bo robie tak jak Ala pisała
chcę zobaczyć ,czy pasta działa
tylko pamiętaj że pasta do zębów powinna być biała, bo np. trzy-kolorowa ma w sobie barwniki
ja tym sposobem uratowałam białą pidżamę i prześcieradło po nocnym ataku ridża
edit; Dawaj Yousee fote:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 20:06
Morwa lubi tę wiadomość
-
Spoko dojadę do domu to wrzuce Wam
potrollujemy trochę. Co bedziemy gorsze od prawdziwych trolli. A szczałam na pinka rossmanowego
kattalinna, aleala, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba