Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli ovf nie robi Cię w ciulaMorwa wrote:Mam wyniki proga od badania z poniedziałku do badania w środę progesteron wzrósł o 3,58 ng/ml ,czyli wzrost jest lepszy jak nie biorę dupka niż gdy go brałam
mój mały sukces ! Aaaaa
No to teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki.
Blondik - od razu zwłoki. Po prostu wyglądałaś jak wymęczona porodem kobieta. Wywołane zdjęcia są dużo fajniejsze niż te oglądane na kompie. Chociaż fajnym gadżetem jest ramka elektroniczna
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
O Zwei, a coś mi się zamaniło, że ja tu najstarsza

Tak, to oficjalne imiona, stary co jakiś czas dla sprawdzenia jak to brzmi wrzeszczy "placek do domu", albo "placek, śmieci!" chichram się jak durna.
Od wczoraj cały czas czuję oddech Ridża na plecach. I to dosłownie, bo przy moim tyłozgięciu ból Ridżowy mam w lędźwiach. Boli dość mocno, do gęsiej skórki. Gdyby to był objaw nikt nie chciałby być w ciąży. Kiedyś z Mar ustaliłyśmy, że endomenda to Sally Spectra z MnS. Czuję się mnie więcej tak
http://vignette2.wikia.nocookie.net/theboldandthebeautiful/images/0/0d/Sally_dumps_plant_on_Stephanie.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/640?cb=20150515190434
Edit, nie umiem kurde wstawiać obrazków
, nawet durne buźki mi nie wychodzą ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:47
-
Snieżka mnie tez boli Ridżowo, a wyszczałam 2 kreski ;P ;p
Morwa, a jaki dokładnie jest teraz Twój prog?
Fatalnie spałam
-
Aleala jak tam krecha? Ciemnieje?
Mi się śniło, że robiłam test i negatywny, a moja asystentka wyjęła z kieszeni fartucha pozytywny i wrzasnęła "a mi się udało!" boski sen doprawdy.
U mnie ból Ridżowy 4 dpo oznacza tylko mendzisko. W poniedziałek Ca125, zobaczymy co będzie, jeśli powyżej 30 antykoncepty, jeśli powyżej 60 laparro again
-
nick nieaktualnyEj wlasnie gdzie te wasze krechy?!
Śniezka pamietaj poczatek ciazy zwykle sie niczym nie rozni od szykowania dywanu Ridżowi
trzymam kciuki za pozytywny wynik badan.
Jej co do dziwnych snow zaczynaja mi sie sny przedciazowe... Nie smi mi sie ani porod ani bol ani nic takiego. Ale dzie np zgubilam torbe do szpitala i bylam wkurzona bo nie mialam kilku rzeczy po dwie sztuki i ze znow musialam zamowiac... -
Mi sie sniło dziś że oglądałam na Facebooku'u zdjęcia dziecka mojego ex i skręcało mnie z zazdrośći
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam dziś dzień wolnego, więc możę pójdę do rosmana albo nawet do apteki
i sikne jutro
-
Morwa wrote:Z nudów posprawdzałam za co detektor daje punkty :
+biegunka +2
+ból głowy +2
+ból miesiączkowy +2
+ból pleców +2
+częstomocz +2
+gazy +2
+mdłości +2
+nerwowość +2
+trądzik +2
+wrażliwe piersi +2
+wzdęcia +2
+wzrost apetyty +2
+zaburzenie snu +2
+zaparcia +2
+zawroty głowy +4
+zgaga +2
+zmeczenie +2
Oraz za każden śluz oraz plamienie +2 punkty
Maksymalnie (chyba) dziennie można zdobyć 6 punktów , no chyba ,że są zawroty głowy to 8
Jutro mi się kończy abonament ,więc wchodzi manualne liczenie punktów
haha
P.s dlaczego zawroty głowy są liczone za 4 punkty jako jedyne ?
jak byłam młoda i głupia i płaciłam za kolorki
to zaobserwowałam, że to nie tak zawsze działa jak opisałaś 
nie zawsze punkty są naliczane, bywało, że jednego dnia np. ból głowy +2, ale następnego już nie. Najwięcej jednego dnia chyba 10 udało mi się złapać
-
moje kombo to było 12 raz
ale faktycznie czasem za objaw dostajesz punkty czasem nie