Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
sniezka81 wrote:http://zapodaj.net/749d01f94f3f9.jpg.html
Pojawila sie od razu, zrobilam zwykly facelle z drugiego sika i nic. 13 dpo skurcze ridzowe, samego ridza brak. Nie wiem, brac dalej lutke, pic dzisiaj alko? Nie pic? Cholery dostane.
Edit po rozebraniu wygladal tak
http://zapodaj.net/81b6ecb33e026.jpg.html -
Gdzie zrobić mam, ale nie mam jak. Odkryta w poniedziałek alergia na roztocza zaskutkowała kupnem nowej pościeli, podkładów na materac i psikaczy do zasłon i dywanu. Specjalnie nasza pani sprzątająca przyszła dziś dodatkowo pomóc nam odgruzować całą sypialnie, wywalić niepotrzebne rzeczy, umyć i odkrzurzyć meble itp. Jesteśmy w amoku wywalania rzeczy z szafy i wyrzucania tego w czym nie chodzę, nie mogę tak sobie nagle ich zostawić i jechać na betę. Dodatkowo urządzam dziś wieczorem urodziny dla przyjaciółki u siebie na chacie, więc robię wystawną kolacyję i spreparuję sok z granatów i wleję do butelki na wino dla siebie. I tak się zdziwią, że nie piję wódki, nie picie wcale byłoby wielce podejrzane, bo ja z tych co mogą i lubią wypić.
Zwykły paskowy facelle pokazuje wielkie nic, tylko luksusowy patyk z pierwszego szczanka zrobił mi taki psikus. Spokój zachowuję, bo uwierzenie, że ot tak sobie zaszłam w ciążę jest poza możliwością mojego umysłu na chwilę obecną.
Spokojnie nasikam jutro rano i zobaczymy co się wydarzy, wtedy albo powiem staremu i pojedziemy gdzieś na tę betę, albo pozwę facelle za uszczerbek na psychice. -
Sniezka i Ty tu nas ciezarne, karmiace i przy nadziei na takie czekanie i stres narazasz?
Z piciem wykrec sie ze zaczelas brac antyki i boisz sie jak organizm na nie zareaguje i nie chcesz dodatkowo mieszac z ciezkim alko. Winko Ci wystarczy.
To staremu nie pokazalas cienia? -
Wiesz ja już takie leki przy nich popijałam wódką, że nawet nie będę próbować kręcić, powiem, że mam smaka na wino i będę trąbić ten sok. Ale tak zdroworozsądkowo, to na paskowych facelle powinien choć cień cienia wyjść, więc staram się nie wciskać w myślach łóżeczka do naszej nowo ogarniętej sypialni. Staram się bardzo. Dzięki dziewczyny za dobre myśli:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śnieżka bardzo mocno zaciskam kciuki i czekam na rozwój wydarzeń czyli fasoli w brzuchu
Przychodzę się pochwalić. Jestem po usgMój fasol jest w macicy, ma 17 mm i serduszko bije
Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku i mam się niczym nie martwić. Kamień z serca
Potwierdził że wg usg to 8 tydzień i 1 dzień.
ciri22, pepsunieczka, odrobinacheci, emaj, Impresja, Blondik, kattalinna, Morwa, Basik122, Maczek, sniezka81, zwei_kresken, Katarzyna87, WiedźmaMaKota, Emma80, ktosiowa lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
ŚNIEZKAAAAAAAAA
:D:D WIEDZIAŁAM ŻE KTOŚ ZACIĄŻY RAZEM ZE MNĄ!!!!!
:D:D:D
Wzruszyłam się tym zdjęciem!!!
JOHANNABlondik, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Ciri, ja mogę przygarnąć to bagno. U mnie zawsze z nim problem.
Śnieżka! Pięknie. Trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyŚnieżka, ja widzę bladziochy na obu zdjęcich. Chrzań wszystko inne. Leć na betę!
Trzymam kciuki z całych sił!
A alko? Ząb/głowa bolał(a) Cię niemiłosiernie dzisiaj, więc wzięłaś maksymalną dawkę prochów. Po takim koktajlu z przeciwbólowych, jakbyś się napiła, to masakraNikt Cię nie będzie poił po to, żeby wzywać pogotowie do nieprzytomnej
JoHanna, gratulacjeAle to musi być szczęście taki widok
JoHanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmaj nie probuje to nic na wywolanie nie daje jedynie podobno poslizg jest lepszy i latwiej urodzic
nie wiem czy dziala ale czemu sobie nie pomoc
Yousee to wysylam UPSem to jutro najpozniej w poniedzialek powinno byc chyba ze na pozniejsza pore Ci potrzebne to poczta polska -
aleala wrote:siemaaa
Zwei przypomniało mi się że badałaś proga, przegapiłam wynik czy sie nie pochwaliłaś?
Pisałam potem, że progesteron dyskusyjnie owulacyjny
Generalnie ani śladu Ridża, ani Kleksa, siedzę więc na bombie zegarowej, a ta tyka i tyka, a ja zaraz biorę dupę w troki na bieganie. Wczoraj tańce i seksy, dziś seksy i bieganie, chciałabym dziada wreszcie wytrząść, bo kroi mi się masa wyjazdów i zależy mi na wstrzeleniu się między nie z bagnem rozciągliwymPan Kot już mnie tak nie kocha, ale temperatura się trzyma, więc nie wiem co z tym progiem. O wyjściu z progu to chyba najwięcej wie Małysz, zapytam przy najbliższej okazji, jak będzie przejeżdżał obok mnie w rajdzie Dakar
Zakupiłam topinambur- macie jakieś sprawdzone pomysły na jego wykorzystanie? Na pierwszy rzut chciałam zrobić z niego "fryty" w piekarniku.
-
ciri22 wrote:Emaj nie probuje to nic na wywolanie nie daje jedynie podobno poslizg jest lepszy i latwiej urodzic
nie wiem czy dziala ale czemu sobie nie pomoc
Yousee to wysylam UPSem to jutro najpozniej w poniedzialek powinno byc chyba ze na pozniejsza pore Ci potrzebne to poczta polska