Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie nie udzielam ostatnio, bo czuje sie fatalnie... Zamiast lezec do gory brzuchem i pachnieć to wiszę nad kiblem. No cóż chciałam to mam :p
Stelaż mi daje do ubikacji poduszki pod kolana zeby mi bylo wygodniej
-
aleala wrote:Ja sie nie udzielam ostatnio, bo czuje sie fatalnie... Zamiast lezec do gory brzuchem i pachnieć to wiszę nad kiblem. No cóż chciałam to mam :p
Stelaż mi daje do ubikacji poduszki pod kolana zeby mi bylo wygodniej
Byle do 4. miesiąca
Myśl o tym, że to dlatego, że Fasol ładnie rośnie. Wtedy od razu tulenie się do porcelany nabiera więcej sensu
Pij dużo, żeby się nie odwodnić.

-
Oj Ala współczuje ale dziewczyny dobrze prawią: fasol rośnie

A stelaża masz kochanego
oby blejk szybko cię opuścił.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Spoko jakoś zniosę. Najgorsze są dylematy w stylu: głodna jestem i chce mi się rzygać xd
ciri22 lubi tę wiadomość
-
To jest właśnie prawdziwa miłość! A nie jakieś kwiaty, czekoladki i koraliki od Pandoryaleala wrote:Stelaż mi daje do ubikacji poduszki pod kolana zeby mi bylo wygodniej

Dobra laski, rozpykajmy dzisiaj tą 1700 stronę, bo muszę iść Kleksa robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:34
Katarzyna87, aleala, Morwa, Maczek, Impresja, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Spoko jakoś zniosę. Najgorsze są dylematy w stylu: głodna jestem i chce mi się rzygać xd
Wtedy należy coś zjeść. Zawsze lepiej się rzyga, jak żołądek nie jest pusty
Edit: A nie miała się rodzić na 1699 właśnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:41
zwei_kresken, Cytrynka_, pepsunieczka, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

-
Rób tego Kleksa bo moje Blejki marzą aby Ci towarzyszyć w pierwszych miesiącach ciążuni

zwei_kresken, Maczek, kattalinna, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoook nie zle to ja bym wczoraj dwa dni spedzila na przedporodowej z takim tempem ;p mi w wolnym wlewie prosto ze strzykawki dawali. Jeden wlew 2h a to takie duze strzykawki jak do lewatywy ;p a mialam dwie podawane a potem jeszcze sol fizjologiczna w kroplowce.Baronowa_83 wrote:Dalej mi kapie ta sama kroplowka. Oszczędnie

-
Dobrze prawi- polać jej!Maczek wrote:Wtedy należy coś zjeść. Zawsze lepiej się rzyga, jak żołądek nie jest pusty

Polecam rzyganie wodą imbirową, to na swój sposób odświeżające
Stosowałam przez tydzień przy Prysznicławie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:40
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
Drogie brawo! Czy szybki jakup to objaw ciąży?
Chyba prog mi leży. Powinnam mieć raczej zatwardzenie
Baronowa ciesz się, że to nie potas. Ten to boli i strasznie wolno ''wchodzi''Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:44

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Herbata imbirowa tez sie nada?
Jakos mi imbir z samą wodą nie pochodzi...
Baronowa, masz jakieś sensowne wkłucie i możesz ręką ruszać, czy praliż? -
Uznali ze panikuje. To mam za swoje. Dobrze, ze sie do kibla mieszcze z tym stojakiem i nie muszę sikać przy otwartych drzwiachciri22 wrote:Noook nie zle to ja bym wczoraj dwa dni spedzila na przedporodowej z takim tempem ;p mi w wolnym wlewie prosto ze strzykawki dawali. Jeden wlew 2h a to takie duze strzykawki jak do lewatywy ;p a mialam dwie podawane a potem jeszcze sol fizjologiczna w kroplowce.
.
Ale powanie mnie przerazila ta nasza majoweczka co jej wody odeszly. Termin miała na koniec kwietnia, ale to i tak za wczesnue -
Troche bezsensowne, ale telefon mogę trzymaćaleala wrote:Herbata imbirowa tez sie nada?
Jakos mi imbir z samą wodą nie pochodzi...
Baronowa, masz jakieś sensowne wkłucie i możesz ręką ruszać, czy praliż?
-
Wiecie może gdzie dostane łóżko ,które udźwignie łącznie 150-160 kg wagi? Tak aby nie pierdykło przy harcach ze stelażem
zależy mi też na tym aby nie miało luki pod sobą , bo teraz takie mamy,nasze koty robią sobie tam kryjówkę a ja umieram ze strachu ,że jak się łóżko zarwie to je zgnieciemy.