Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ostatnio fazę na cheetosy serowe o jak mnie za nimi nosi! Dzis niestety w auchan ich nie było i muszę pocieszyć sie nędzna podróbka
Obstawiam że lady chyba u mnie była w tym cyklu, cycki już tak dawno mnie nie bolały. Strasznie tego nie lubię w drugiej fazie
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa wrote:Wiecie może gdzie dostane łóżko ,które udźwignie łącznie 150-160 kg wagi? Tak aby nie pierdykło przy harcach ze stelażem
zależy mi też na tym aby nie miało luki pod sobą , bo teraz takie mamy,nasze koty robią sobie tam kryjówkę a ja umieram ze strachu ,że jak się łóżko zarwie to je zgnieciemy.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Takie co ma szuflady pod do przechowywania. Koty nie wejdą, a i dodatkowe podparcie bedzie
Morwa lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Baronowa a ta dziewczyna urodziła? Wiadomo coś?
Morwa zrob sobie łóżko na paletach. Strasznie modne teraz takie. Na pewno się nie załamie.
Peps znam ten ból -
Ej, zaklepuję za wszystkie!
Baronowa_83, aleala, ciri22, Maczek, JoHanna, kattalinna, Katarzyna87, Cytrynka_, Blondik, Impresja, Basik122, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa wczesnie masz racje... Noo coz najwidoczniej moze w Twoim przypadku tak powoli to spoko bedzie.
Wiem ze znow ciazuniowo sie tu zrobilo ale mam pytanie czy ktoras sie orientuje jak to jest z tym zelem z proatoglandyny? Bo ja juz zglupialam czy jego sie podane tylko przy dlugiej szyjce?
Jesli to co pani doktor pierwsza mowila jest prawda za pokrywa mi sie to z tym co uslyszalam tydzien temu) to mam miekka szyjke (tydzien temu byla srednio twarda), i 1,5 palca rozwarcia i mloda napiera dosc mocno na szyjke.
Zastanawiam sie czy nie pogadac z lekarzem jednak o indukcji jesli to cisnienie sie unormowalo...
Tylko wlasnie jestem ciekawa od czego beda zaczynac. Czy przy takiej szyjce to od razu oxy czy jednak najpierw zel lub cewnik a potem oxy? -
Morwa wyobrazilam sobie takie wielkie dildo obok termometru pod poduszą xd
Morwa, WiedźmaMaKota, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ooo takie z szufladami to było by coś :p przy okazji miałabym miejsce na mój asortyment leków, termometry i inne takie gadżety ,które teraz wciskam pod poduszkę
-
Morwa wrote:Wiecie może gdzie dostane łóżko ,które udźwignie łącznie 150-160 kg wagi? Tak aby nie pierdykło przy harcach ze stelażem
zależy mi też na tym aby nie miało luki pod sobą , bo teraz takie mamy,nasze koty robią sobie tam kryjówkę a ja umieram ze strachu ,że jak się łóżko zarwie to je zgnieciemy.
Chyba Alexis u mnie siedzi- jajcor boli ciągle, bagno wyborne i lekko mnie mdli. Ciekawe co jutro pokaże termometr. -
To nie są chyba zbyt szczególne wymagania. U nas suma wagowa podobna lub wyższa, mamywyro z sieciówki za niecałego tysiaka (że stelażem i zwykłym materacem), z pojemnikiem na pościel pod nim, więc kot nie wlezie pod łóżko. Trzyma się dobrze. Tylko materac wymieniliśmy z bonellowego na ortopedyczny piankowy.
-
nick nieaktualny
-
Łóżko z szufladami jest ok. Trzymam w nich moją kolekcje torebek
A kot czasem tam wlazi bo nam jedna szuflada źle wyszła i jest otwarta. Następne łóżko z ikei wezmę. Mają super materace. Sprawdziliśmy jak spaliśmy u znajomych"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Maczek wrote:To nie są chyba zbyt szczególne wymagania. U nas suma wagowa podobna lub wyższa, mamywyro z sieciówki za niecałego tysiaka (że stelażem i zwykłym materacem), z pojemnikiem na pościel pod nim, więc kot nie wlezie pod łóżko. Trzyma się dobrze. Tylko materac wymieniliśmy z bonellowego na ortopedyczny piankowy.
-
nick nieaktualny