Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam w domu jeden wypasiony test digital. Innych brak.
Nic nie piłam pół dnia. Poczekam i może uda mi się nalać tyle, żeby test strumieniowy zamoczyć.
Taka jasna krew zwykle nie oznacza nic dobrego, prawda?
Pozostaje opcja, że to po prostu dziwny, przedterminowy i bezbólowy okres. -
kattalinna wrote:Baronowa, przecież wiemy, że chciałaś sprawdzić menu szpitalne, bo może wprowadzili takie jak u Ciri
zobaczyłaś, że nie to nic tam po Tobie
Do pracy to jeszcze planujesz wracać? Bo chyba już czas na wolne... Mam nadzieję, że film fajny wybraliście bo na bank na niego pójdziesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Impresja nic nie mow bo jeszcze bol Ci Cie odnajdzie ;p
Sytuacja do złudzenia przypomina tę z zeszłego roku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 05:38
-
Juz mnie podlączyly.
Ja mam nadzieje to sa tylko takie durne straszaki. Bo kurde jak bede tu miesiąc to oszaleje.
I czekam na jakis ruch szanownego obywatela bo mu sie na spanie zebrslo. Dobrze ze tentno badaja co kilka h. Niech mu sie nie spieszy bo kurde dalej jest bez imienia. Liczyłam na te 2,5 miesiąca ze nas oswieci.
Impresja trzymam kciuki żeby bylo ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 05:43
-
nick nieaktualnyBaronowa, oby to były tylko forumowe zbiorowe straszaki w związku z sytuacją na majówkach plus wariacje ciała w czasie pełni. Przynajmniej będziesz zabezpieczona lekami i pod opieką. Choćby nawet miesiąc. My Ci tutaj wirtualnie czas umilimy
A syna w terminie urodziłaś? -
nick nieaktualnyImpresja mam nadzieje ze ten bezbolesny Ridz to tez taki straszak na Twoja wyobraznie.
Baronowa ja Ci mowie ze Twoj syn chce postraszyc Liwie ze bedzie pierwszy a przeciez jest mlodszy zeby ona w koncu wyskoczyla.
Ciekawa jestem co u tam u mnie. Dzis cisnienie 112/65. Tetno spadlo 100-120 do 80-90.
Naprawde sie zastanawiam czy nie sprobowac tego wszystkiego przyspieszuyc...ale to musze trafic na jakiegos normalnego lekarza. -
Impresja wrote:Baronowa, oby to były tylko forumowe zbiorowe straszaki w związku z sytuacją na majówkach plus wariacje ciała w czasie pełni. Przynajmniej będziesz zabezpieczona lekami i pod opieką. Choćby nawet miesiąc. My Ci tutaj wirtualnie czas umilimy
A syna w terminie urodziłaś?
Ciri daj mi twoje jedzenia ja ci oddam skurcze;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Spanie moge oddac ;p efekt po lekach
JaKupa nie dam bo w szpitalu mam z nim problem...
Co wybrac na obiad? Najtrudniejsze pytanie dnia.
Baronowa ja bardzo chetnie Ci oddam wszystko za porod! Naprawde.. Glodna jestem
Nie wiem co gorsze chrapanie czy skrzypiące wyrka
Ale pocieszające ze niw tylko ja chrapie -
nick nieaktualny
-
Baronowa, to pewnie straszaki. Mały upomina się o imię heh.
ciri,a co twój gin mówi na decyzje lekarzy w szpitalu?
My zaraz znowu do lekarza idziemy. Do biegunki dołączył katar i kaszel, na szczęście nie marudzi jest radosna, ale ciężko jej było zasnąć. Pomógł chyba ten reklamowany aromactiv baby. Moja bidulka -
Jadę autobusem. Koło mnie grupa dziewczynek na oko koniec podstawówki. Rozmawiają o... porodach! Która ile była rodzona, która cc. A jedna miała 87 cm.
Matko z curkom, i jak ja mam unikać tematów ciążowych?
Edit: Spojrzałam i młode mają po max 10. I ciągle te porodyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 08:27
-
nick nieaktualny