Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Że tak zapytam... te łoża co podrzuciła baronowa to nie skrzypia? One są bez sprężyn? Nasza wersalka wysiada i strasznie skrzypi, jak się zabawiamy
Raz na pól roku trzeba dokrecic.
Tyle ze my łącznie to nawet 120 kg nie mamy -
My mamy kute łóżko i jest super
dziurę pod zapełniłam ikeowymi pojemnikami na pościel, ale kot też ma miejsce bo nie upchałam pod całością. Razem dobiegamy do 200 i nie mam lęków bo konstrukcja mega solidna. Jakieś 500 na allegro. A materac wypas piankowy. Nie zmienię na żaden inny
ciri22, Maczek, Morwa lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:My mamy kute łóżko i jest super
dziurę pod zapełniłam ikeowymi pojemnikami na pościel, ale kot też ma miejsce bo nie upchałam pod całością. Razem dobiegamy do 200 i nie mam lęków bo konstrukcja mega solidna. Jakieś 500 na allegro. A materac wypas piankowy. Nie zmienię na żaden inny
-
Yousee widziałaś reklamę serowych czitosów? Teraz będą w wersji super big
Ciri przy indukcji porodu podaje się żel, można dać balonik (nie znam szczegółów). Wychodząc ze szpitala w czwartek miałam wrócić w poniedziałek na indukcję...tyle że w poniedziałek to ja już z młodą wyszłam :p Mnie podawali tylko oksytocynę, bo wody odeszły. Nie miałam żadnych skurczy jak trafiłam do szpitala.
Plan na ten tydzień. Która kiedy sika? Muszę wiedzieć kiedy trzymać kciuki -
Wlaczyl mi sie marud. Tu o 10 gaszą swiatla. O 10 to ja od czasu do czasu padam. Z reguły ide spać o 24 albo pozniej. Jest milion stopni.
Nikt nie chrapie wiec bedzie wiadomo ze to ja
Chce do domu
Edit: Jednak ktos chrapie uff.
Musze czekac aż ta cholerna kroplowka sie skończy -
Katarzyna wrote:Plan na ten tydzień. Która kiedy sika? Muszę wiedzieć kiedy trzymać kciuki
Ja już na nic nie szczam do końca nadchodzącego tygodnia. Obraziłam się na testy owulacyjne. Albo na moje LH. Jeszcze nie zdecydowałam.
Jak tempka pójdzie w górę jutro, to pierwsze szczanie na Facelle w kolejny poniedziałek.lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Yousee widziałaś reklamę serowych czitosów? Teraz będą w wersji super big
Ja pewnie będę szczać niedługo, lubię to
może to lekka perwersja, ale lubię ten czas oczekiwania (chociaż znam finał)"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa wrote:Zazdroszczę łóżka, tez chce na takie trafić
robią różne wzory, my chcieliśmy proste. No i mamy 180x200
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5194995482Morwa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Baronowa ciesz ze masz telefon i mozesz z niego korzystac. Zainstaluj sobie jakas apke albo durnyczasozzeracz albo jakies duolingo czy cus innego rozwijającego
padniesz szybciej niz myslisz
Nie no to taki marud niemarud. Zeby nie bylo ze mi sie podoba;).
Skurcze chyba się wyciszyly. Takze mam nadzieje ze tygodnia tu nie spędzę bo mam bilet do kina na środę. Dostane przykaz żarcia magnezu jak haribo i bedzie luz. Nie bede musiała sie bać wcześniejszego porodu ( aź tak) bo sterydy działają.
Takze wiecie jest ok. Póki mam wizje ze nie będę tu miesiac leżała. O Tadka sie martwię, bo sie przejął jak wychodziłam. Podobno mu przeszlo do wieczora. Takze mam nadzieje ze jednak matkę oleje. -
Baronowa, przecież wiemy, że chciałaś sprawdzić menu szpitalne, bo może wprowadzili takie jak u Ciri
zobaczyłaś, że nie to nic tam po Tobie
Do pracy to jeszcze planujesz wracać? Bo chyba już czas na wolne... Mam nadzieję, że film fajny wybraliście bo na bank na niego pójdziesz -
nick nieaktualnyCo do lania na patyki...
Mój cykl chyba coś posrało. Ridża nie czuć, cyce duże, prawie nie jem, bo brzuch mam mega wzdęty po wszystkim dosłownie. Wróciłam z rodzinnego obiadu i co? Mam temperaturę 99,38°F (37,43°C), mimo że apap brałam na przeziębienie. A w śluzie żywa jaskrawa krew, jak tętnicza. Ridż czy jak? Jak jutro krwawienie się nie rozkręci i nie zegnie mnie w pół z bólu, to pasowało by testować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny