Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:No nareszcie koniec pracy.
Baronowa nie strachaj.marzusiax lubi tę wiadomość
-
Ja slyszalam ze trzeba odczekac jesli chce sie naturalnie rodzic nastepne.. A tak to to normalnie jak po zwyklym porodzie. Moja kuzynka trójke dzieci rok po roku z cc ma
-
Luteina dowcipna zaczęła mnie podrażniać, na szczęście nie piecze i nie swędzuje po niej jama , ale to też może być kwestia czasu ... na razie można zauważyć że jakieś naczynka sobie pękają
dobrze ,że już mniej niż więcej dni zostało mi do końca jej brania;)
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:ja tak odpuścuiłam ostatni dzień z lutką... już wiedziałam, że Ridż kupił bilet, odstawiłam dzien wczesniej
ale kiepsko mam do dziś ...także jak dobrze pójdzie to czeka mnie podwójne testowanie w Marcu :p teraz to nie zapowiedź Ridża bo to nie plamienie tylko jedna nitka wygrzebana przeze mnie, przy aplikowaniu luteinki. Podejrzewam ,ze jest ze ścianek pochwy, które podrażnienia mi luteina albo ja sama podczas jej aplikowania
-
aleala wrote:Plamienie implantacyjne ;p
Edit: może rozpuszczę ją w oleju kokosowym i będę się w tej miksturkę smażyć na wielkiej patelni? Raz jeden bok, raz drugi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:29
-
Czy ktoras wiedzma wie co u Vesper? Dawno jej nie widzialam...
Morwa moze faktycznie gdzies sie "zadrapujesz" przy aplikacji. Ale czy oni nie powinni tego zrobic jakiegos bardziej przyjaznego?
A nie ze jakies zadrapania, ibisze i inne nie przyjemności po tej lutce dowcipnej.
-
olencja wrote:szczesliwy kto nie musial stosowac przeciwbolowych ta droga;)
a jest to dobra dorga,prosto do krwi;)
A tak w ogóle to mówię dzisiaj mamie o tym ,ze czuję lek dowcipy w ustach, a ta do mnie : "to żeś Amerykę teraz odkryła, przecież ja każdy zastrzyk tak czuję. Wszystko co nie idzie bezpośrednio buzią i tak prędzej ,czy później trafia do kubków smakowych". No tak więc nie jestem sama ,mam to upośledzenie po mamie :p -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Dziewczyny ja Wam mowie. Sprobujcie testu z cebula.
Edit:dobra douczyłam sięjak przestanę czuć luteinę w ustach to będzie oznaczać ciążę, bo moja macicą będzie zamknięta i zapach (albo tak jak u mnie smak) nie będzie przenikać przez całe moje ciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 23:11
Marta.83 lubi tę wiadomość