Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosiowa wrote:Kurcze, a miałam dzisiaj szczać!
Głupia ja!
Jutro szczamy z Morwą, a nóż widelec się którejś z nas uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:17
-
Basik122 wrote:Moja kuzynka z cyklu po porodzie bez Ridżosława ma córkę. Smiała się wtedy że ona już nie pamięta co to jest Ridż bo ma 3 dzieci z nie dużą różnicą wieku
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Dobry, jestem juz w domu;)
Morwa, Impresja, kattalinna, aleala, ktosiowa, WiedźmaMaKota, Maczek, odrobinacheci, Emma80, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Między Liwią a Kacperkiem równe 4 miesiące różnicy
Zgadza się, myśmy wczoraj świętowali ukończenie 4-go miesiąca, a Ciri świętowała narodziny córci
WiedźmaMaKota wrote:Amelcia jak tam Kacperek?
Rośnie, rozrabia, nabywa nowych umiejętności. Raz jest grzeczny a raz nie do wytrzymania. Jednak jest taki kochany....
A oto nasz skarbek:
Edek: małe poprawki
Edek 2: usuniecie zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 10:13
Impresja, Baronowa_83, ciri22, Emma80, Morwa, Blondik, kattalinna, WiedźmaMaKota, JoHanna, odrobinacheci, aleala, emaj, Basik122, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość
-
Ciri! Gratulacje!
Super, że wszystko się już wreszcie dobrze skończyło, i to z jakim efektem.
Pokaż nam jeszcze kiedyś jakieś fotki tego słodkiego ""pyszczka" z dziurką w bródce.
P.S. Miałam na myśli uroczy dołeczek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 18:37
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
ciri22 wrote:Z dzieckiem nie trzeba czekac ale zeby moc rodzic naturalnie to musi byc jakas konkretna roznica wieku.
Cytrynka od razu nie. ;p poczekam na pierwszego ridza a moja ciotka to czekala 10 miesiecy od porodu a moja mama przy kazdym z nas 5-6 miesiecy. Wiec licze ze moze wlasnie uda mi sie ta roznice 2 lat zachowac. Chyba ze "wpadne" bez Ridza jak jedna z marcowek ;pBaronowa_83, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A jak rozlezie sie blizna to mozna stracić i dziecko i szanse na kolejne ciąże:/.
marzusiax, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny