Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mnie ostatnio osłabia czytanie na forach- jestem na jakiś dwóch grupach na fb związanych z moim miastem i co chwilę jakiś wpis typu, czy wiadomo gdzie złożyć wniosek o 500 plus, albo gdzie kupie kolorowe kartki do ksero. Noż kurde, nie wymaga to jakieś filozofii
-
olencja wrote:boziu jesli ona jest z 91 roku to jest w wieku mojej siostry...dzizas dzieciatko jeszcze:D ze tez takie mlodziaki seksy uprawiajo:D
Ja jestem 92:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:boziu jesli ona jest z 91 roku to jest w wieku mojej siostry...dzizas dzieciatko jeszcze:D ze tez takie mlodziaki seksy uprawiajo:D
Też mam 25 lat. Co się czepiasz?Kiedyś moja pierwsza lekarka, co mi PCOS diagnozowała mówiła, że dobrze by było, żebym się do 25. roku życia z dzieckiem wyrobiła, bo potem to słabo będzie. Co prawda ona była taka od straszenia wszystkim na wyrost, więc olać jej teksty. Aczkolwiek o dziwo się wyrobiłam
Bardziej ciekawe, że wg opisu kobitka ma 6-letnie dziecko, więc szybko jej się udało pierwsze skombinować.
EDIT: bawiłyśmy się tu kiedyś taką apką. Przykładało się palec i niby skanowała odcisk, a potem wróżyła, czy się jest w ciążyTaka szczegółowa była, ze jeszcze podawała płeć i ilość fasol
Edit2: Kurdeeeee.... NIE MOGĘ JUŻ... PATRZEĆ... NA ZDJĘCIA DZIECI! Durne Lennylambs. Jeśli to ma służyć promocji ich firmy, to im się nie udaje. Nie cierpię ich za formę tego konkursuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:01
WiedźmaMaKota, olencja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Edit2: Kurdeeeee.... NIE MOGĘ JUŻ... PATRZEĆ... NA ZDJĘCIA DZIECI! Durne Lennylambs. Jeśli to ma służyć promocji ich firmy, to im się nie udaje. Nie cierpię ich za formę tego konkursu
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:boziu jesli ona jest z 91 roku to jest w wieku mojej siostry...dzizas dzieciatko jeszcze:D ze tez takie mlodziaki seksy uprawiajo:D
Też jestem 91
edit Zuu poprawiłaś mi dziś bardzo humorWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:06
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozesz glupia matka ze mnie! Poniewaz od porodu jem wszystko Ciri dzis kupujac pierogi zlapala za swoje ulubione i dopiero po zjedzeniu kilku skapnela sie ze nie powinna ich jesc bo sa z kapusta o grzybami! Wrrrr pozostanje modlenie sie zeby Mlodej nie zaszkodzilo tak jak nie reaguje na smazone... W razie czego obiecuje ze wam jutro nie bede marudzic ze dziecko mi placze i marudzi...
Siostra dostala nowe leki po kilku kroplowkach i znow ja do domu wysylaja... ;/ wolalabym zeby ja zatrzymali w szpitali az jej troche to nie zejdzie... -
ale ten cały ranking jest jakiś chory.
przejrzałam wszystkie 16 stron tego rankingu i jakoś na 462 zdjęcia nie widziałam nigdzie Żaby. a pojawiła mi się w głosowaniu raz. to co - są jeszcze jakieś ukryte zdjęcia? jeśli Żaba jest poza rankingiem, to jak te punkty mają się liczyć?
ech.. naprawdę chcę pomóc, ale chyba się poddam..
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:A skąd my to, kurna, mamy wiedzieć?
Żadna tu nie posiada wirtualnego USG w oczach, ani 6. zmysłu pozwalającego wywąchać stężenie betaHCG przez numer IP.
Możemy Ci wywróżyć z wykresu zielonego smoka albo różowy czołg, ale co Ci to da?
Czekaj do terminu Ridża i siknij na testa. Albo z krwi. Ile razy to jeszcze trzeba napisać, zeby dotarło?
Edit: Impra, Ty na różne testy sikasz, czy ta sama marka ciągle Ci bladziochy pokazuje?
Sprawdź, czy to nie test wykrywający HTC. Wszystko może się zdarzyć! Może wygrałaś telefon.Maczek, myshka84 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica