Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No to się tu podziało! Że aż nie we wiem co napisać
Pierwsza rzecz to jestem w szoku, że '91 to ma już 25 lat. Serio??? Z dziewiątką na przodzie? Wysoce niestosowne
Muszę wymienić nokię na htc. Ciekawe czy stelaż też musi mieć? A może tu chodzi o system operacyjny? Bo htc miewają różny
Z racji licznych kciuków za małża poczuwam się w obowiązku poinformować, że oblałtym razem to ja bardziej to przeżyłam. Wszystko przez babę! wymusił pierwszeństwo na dupnym skrzyżowaniu bo ta stanęła i stała, a miała jechać. To była sama końcówka. Zostało mu tylko zawrócić na rondzie. Egzaminator poza kamerami i głośnikami powiedział, że "k.urwa zaliczyłbym gdyby to nie było od przodu bo się nagrało". I pochwalił męża, że świetnie jeździ. Także taki plus w sytuacji.
Ogólnie jak mi napisał, że oblał to złapałam dołka i mały kryzys, że nieudacznicy z nas i niby wszystko dobrze a nic nie wychodzi. Dziecka nie ma, prawka nie ma, pracy nowej nie ma... Ale weszłam tu, poczytałam o kebabach i mi lepiej -
Katt a bo niektorzy to niby chca pomoc a przeszkadzaja.
Chociaz jq na swoin egzaminie jak dzis pamietam. Ze z wordu wyjezdzalo sie na wjazd do miasta bardzo ruchliwy droga krajowa blablabla. Tir za tirem. Kilometr przed rondem. Itp. I egzaminator sam powiedzial. Ze on wie ze nie ma czegos takiego jak "wpuszczanie" i ze to najzwyczajniejsze wymuszenie zgodnie z prawem. Ale w tym miejscu korek jest zawsze a jak bedziemy czekac na lewa wolna zeby wyjechac to nikt nigdy by z wordu nie wyjechal. -
Się podziało widzę...
Kat przykro mi że mąż nie zdał. Do 3 razy sztuka
Wiedziałam, że z tymi punktami coś nie halo. Ale administrator strony jest cwaniaczek. Każdy ''sparing'' zdjęć to nowe otwarcie strony i podbija sobie popularność w google. Super. Straci jedną chustę ale będzie 1 w rankingu i zyska o wiele więcej.
Odrobina czemu masz czas tylko do grudnia?
Mój pytong chciałby pobrykać ale ma zakaz do wysikania 2 kresek na owulaczu.
Słyszałyście o aplikacji kodi na androida. W końcu za friko nadrabiam ukochane serialiki i nie tylko:-) na razie nadrabiam chirurgówpolecam jak macie czas
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Kurde, nic nie kumam już z tych punktów, ale to jakaś kicha!
Marzu - włosy piękne
Maczku, ubawiłam się po pachy - Yu mejd maj dej
Ej, noooo, zawsze mnie trole omijają
Kat, będzie dobrze!
Swoją drogą w Kraku jest MORD, a nie WORD - baaardzo adekwatnie
Piszę posta, bom ciekawa, czy się już suwaczek zmienił. Rozwinęłam dywan przed Ridżosławem. Muszę go pięknie pożegnać na 9 miesięcy.
Cionrzowy cyklu witaj!
Startujemy, Myshko
edit:
nie zmienił się, też czeka na RidżaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 01:01
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper, to ja się przyłączam i zaczynam zajmowanie się sobą samą pełną parą!
Wracają suple, zaczyna się dieta mocno warzywna i bg, a żeby to wszystko pieknie podziałało, to najpierw lokatorów na gapę zamierzam wygonić
Przyszedł mi już blender, żebym mogła koktajle i kremy warzywne pichcić.
Wyjadłam dwa słoje ogórów kiszonych, żeby mieć z nich wodę i jutro przygotuję miksturę na robale. Akurat się odpowiednio odstoi, zanim wpadnie Ridż i od nowego cyklu - BOOM! Jestem coraz piękniejsza i zdrowsza!
Edit1: Krem z dyni gotowy
Edit2: Zagłosowałam na Małgo i dodało 0,6Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 04:02
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzu według teorii, że przy PCOS trzeba zajść do 25 r.ż
Mi wybije w grudniu.
Obudziłam się w nocy z zatkanymi zatokami,teraz mi całe nawalaja i pełno ropy, skąd to się wzięło nie wiem.
No dziewczyny zaczynajcie te nowe cykle i za miesiąc wysikujecie po dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 06:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde, mam ciśnienie z dupy. Wczoraj zmierzylam i bylo 154 /85 a dzisiaj rano 147/88.
Jak sie rozkrecilam to 131/88. Dobrze ze to drugie jeszcze sie w normy lapie. Ale sie zestresowałam. Zrobię sobie dietę bez solna dziwią i zobaczę jutro jak cos to sie jutro na chamca wbije do lekarza -
nick nieaktualnyRidza brak.
Debil pewnie ze stresem sobie gra i nie przychodzi.
Nawet na patyk naszczalam ale nic.
I kurwa wody cieplej nie ma bo pracują a ja olej z włosów mam myć
Ja sie rozbije tym samolotemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:09