Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma, u nas z kubraczkiem i jego ściąganiem było tak samo.
Po zdjęciu go - kicia zaczynała brykać jak szalona. Kubraczek założony - kot przechodził do pozycji przyczajonej, szukając wszelkich sposobów na pozbycie się wiązanego intruza.
Mieliśmy dwa kubraczki na zmianę. Rana goiła się dobrze.Morwa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyW teorie o pasożytach można wierzyć lub nie. Jak we wszystko
Mnie przekonuje, to co dr Wartołowska na ten temat twierdziła.
Ponoć tyle dzieciaków z astmy wyleczyła.
Teraz podobno dr Ozimek to kontynuuje.
Żałuję, że tak późno te informacje znalazłam.
Z moich pierwszych zielonych osiągnięć - dobrałam sobie suple tak, że jakoś - odpukać - na razie ogarniam migrenyImbir chyba faktycznie ma moc
Edit: punkt dla Żabci zdobytyTylko 6 pkt dzieli nas od wyższej pozycji!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 03:14
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta! Dzień piękny więc ogłaszam akcję mycia okien, podłóg i czego tam jeszcze...
Myślę od kilku dni o naszym forum i o Was, a zwłaszcza o tych wiedźmach, które nadal oczekują na objawienie się potomka.
Chciałabym napisać Wam coś, co doda otuchy i choć trochę sprawi, że milej Wam się zrobi - ale jak to zwykle bywa w takich okolicznościach, nic mądrego nie przychodzi mi do głowy. No chyba tylko to, że myślę o Was i kibicuję.
Wiedźmy matki - wiedźmy brzuchatki, plebiscyt Żaby... chyba za bardzo zdominowały nasze rozmowy.
Proszę zatem o relację jak Wasze stosunki z Brooke, Ridżem. Jakie bagno hodujecie. Kto wysikuje - kogo za rączkę trzymać wirtualnie?
Całusy od Ciotki Laudy i Żaby (od Żaby ostatnio wszelki całusy i kontakty ryjne mocno zaślinione)
Baronowa_83, pepsunieczka, Vesper, myshka84, marzusiax, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj akcja wielkie sprzątanie
okna, pościel i takie tam. Idę jeszcze Żabkę podbić.
Miłego dnia"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Impresja wrote:W teorie o pasożytach można wierzyć lub nie. Jak we wszystko
Mnie przekonuje, to co dr Wartołowska na ten temat twierdziła.
Ponoć tyle dzieciaków z astmy wyleczyła.
Teraz podobno dr Ozimek to kontynuuje.
Żałuję, że tak późno te informacje znalazłam.
Z moich pierwszych zielonych osiągnięć - dobrałam sobie suple tak, że jakoś - odpukać - na razie ogarniam migrenyImbir chyba faktycznie ma moc
Edit: punkt dla Żabci zdobytyTylko 6 pkt dzieli nas od wyższej pozycji!
jakoś nie wierze z te robaki. Bo jakby te dzieciaki miały w sobie tyle ile niby wyłazi przy tej kąpieli, to by te robale je wpierdzieliły od środka. Jak larwy zjadające ciało. Tak samo jak nie wierze w ogólnoświatowe zatrucie candidią, która opanowuje całe ciało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:03
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Popularność Źaby juz dawno wyszła poza ten wątek na forum, ale wiem ze tutaj ma największe wsparcie. Pisze wiec w sprawie głosów. Otóż wczoraj odkryłam niedoskonałość systemu a mianowicie należy podczas wybierania jednego z dwóch zdjęć oczywiście kliknąć żabę i dać magiczny przycisk wroc/ cofnij. Dziki temu możemy oddać baaardzo dużo głosów na żabę, a nie trzeba nad tym siedzieć godzinami
Jeśli już o tym wiecie to proszę zignorować może wypociny
Pozdrowienia dla wszystkich wiedzm, szczegolnie dla aleali, dzięki której Was znalazłamAla napisz na październiku czasem z żyjesz i masz się dobrze!
AmentVesper, aleala lubią tę wiadomość
-
Z racji wolnego sobota pod znakiem relaksu i lenistwa,sprzątanie mycie okien,pranie firan itp. przekładam na poniedziałek.
Ridż czuje w cyckach.. nabrzmiałe,w cugu do jedzenia i po stanie emocji.
Zagłosowane.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
olencja wrote:jem i pije
ehh wykoncze sie albo rzuce z mostu przez ten bol
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wiedźmy
Mam dziś dupny humor. Pan progesteron chyba daje mi popalić. Złość na przemian z apatią i rezygnacją.
Żeby nie było tylko tak smętnie to napiszę, że wózek siostrzeńca się znalazłwczoraj wieczorem zadzwoniła siostra bo miałam nieświadomy wkład
po tej kradzieży wspomniałam że na fejsie dość często są akcje poszukiwań. Siostra napisała do znajomych z okolicy (nie ma konta), jej koleżanka wrzuciła na fb i odezwał się właściciel komisu
nasza teoria co do przebiegu wydarzeń potwierdziła się. Dobrze że prócz złodziei istnieją uczciwi właściciele komisów
Baronowa_83, Vesper, pepsunieczka, Maczek, Blondik, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:A to pewne ,że to wrzody ? Może to zapalenie żołądka ? Ja tak jakiś czas temu miałam. Miałam zapalenie żołądka i dwunastnicy przez h.pylori, no i refluks... olej z oregano załatwił sprawę w tydzień -dwa tygodnie kuracji
dlatego pomyślalam że to już nie zapalenie a wrzody:(
czytłam o tym olejku ale jeszcze nie próbwołam, póki co piję zioła klmuszki na wrzody i balsam szostakowskiego, oprocz tego siemie, manti i polprazol:/
Marwa a jak CI zdiagnozowali zapalenie?
ojejku wrote:ja miałam zapalenie żołądka przez gluten nawet, zanim zdiagnozowałam celiakię, prawie nic już nie jadłam, bo wszystko wywoływało ostry ból...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 13:57