Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynko, chyba znalazłaś sposób na utrzymanie legendarnych 18 wyższych temperatur. Nie zmarnuj tego, karton wina i po sprawie
kattalinna, Cytrynka_, zwei_kresken, ZakreconaŻona, myshka84, Blondik, Vesper, odrobinacheci, Impresja lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj niewielki spadek , bo wina wczoraj nie było
a tak w ogóle to dzisiaj też się nie wyspałam, bo jak zwykle pobudka o 4
Chyba się starzeję i mój pęcherz nie potrafi wytrzymać do rana tak jak wcześniej
starość nie radość... Do tego nawala mnie dzisiaj prawy jajnik , także dobrze rozpoczęty dzień
jak nie przestanie boleć do wieczora to będę musiała coś na znieczulenie chlapnąć
-
Cytrynka_ wrote:Morwa pokrzywa moczopedna Ci pecherz zapelnia za szybko. Jak sie chce czlowiek wyspac to na noc pokrzywy nie wolno
ale to nie zmienia faktu ,że się pęcherz starzeje. Piwo tez moczopędne , a potrafiłam po 8 wypitych przespać noc bez wstawania na siku
-
ojejku wrote:Cytrynko, chyba znalazłaś sposób na utrzymanie legendarnych 18 wyższych temperatur. Nie zmarnuj tego, karton wina i po sprawie
Morwa, ZakreconaŻona, myshka84, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiem, że moczopędna jak większość ziół
ale to nie zmienia faktu ,że się pęcherz starzeje. Piwo tez moczopędne , a potrafiłam po 8 wypitych przespać noc bez wstawania na siku
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo duza duza
ale skonczy 4 tygodnie dopiero wieczorkiem ;p
Ogolnie pochwale sie ze corke mam prawie bezproblemowa chociaz nie nalezy do tych dzieci ktore spia caly czas. Po skonczeniu 2 tygodnia to ona w dzien malo spi. Ale noce mam super 2-3 karmieniawiadomo jak to dziecko raz lepszy raz gorszy dzien ale ogolnie moge mowic ze super dziecko mi sie trafilo
Wczoraj przyszla chusta wiec bedziemy uczyc sie motac, potem chce pojsc na warsztaty zeby sklrygowac to co sama sie nauczylam.
Edit: specjalnie dla ciotek:D
url=http://naforum.zapodaj.net/0ca31d8bfbec.jpg.html]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ca31d8bfbec.jpg[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:13
Morwa, kattalinna, ZakreconaŻona, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ktosiowa, Maczek, myshka84, marzusiax, Blondik, olencja, aleala, Vesper, odrobinacheci, Basik122, Impresja, Emma80, lauda., emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekujemy
wroza jej modeling, ma duze stopy i dlonie jak na ten wiek i wszyscy mowia ze bedzie wysoka. Do tego jest mega silna. Lekarze sa zdziwieni ze tak szybko sie rozwija. Motoryka u niej bardzo szybko sie rozwija.
Morwa, ZakreconaŻona, WiedźmaMaKota, kattalinna, Vesper lubią tę wiadomość