Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzę o worku treningowym. Jestem coraz bliższa wygospodarowania miejsca na to cudo. Może jakbym sie fizycznie wyżyla to miałabym mniejsze jazdy. Dzisiaj mam ochotę komu§ jebnąć.
A ze organizujemy w bawilandi urodziny to słabo to widzę.Morwa, pepsunieczka, Cytrynka_, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiem, że moczopędna jak większość ziół ale to nie zmienia faktu ,że się pęcherz starzeje. Piwo tez moczopędne , a potrafiłam po 8 wypitych przespać noc bez wstawania na siku
Impra żyjesz jakoś? Dalej robisz za grzejnik?
Liwia superowa. Mojej szwagierce też dziecko miesiąc było grzeczniutkie, i jak skończył 5 tyg zaczął nadrabiać
U mnie Ridż już czyści drogę? W 5dpo? Sikam pochwą... nic nie swędzi nie piecze... jak sobie ponarzekam to może przejdzieciri22 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Zwei, nadrabiałam sobbie spokojnie wpisy na naszym wąteczku, aż natknełam się na udostępnione przez Ciebie zdjęcie BECHEROVKI do której pałam niezwykłym uczuciem,a której chwilowo nie spożywam... od tamtego wpisu cały czas sie ślinię, nie wiem co przeczytałam w następnych wpisach. Rozmarzyłam się...
I w ogóle mam postulat do wszystkich Wiedźm:
Zaciążąć, a nie robić smaki na trunki! :*:*
EDIT:
aa no i byłam dziś krwi upuścić na te wszystkie badania cionszowe, i wyobraźcie sobie zrobiłam pierwszą chabete:D
jutro wyniki odbieram:D jakies obstawianko? jakie sa normy dla 12tc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 14:41
Vesper, Morwa, myshka84, pepsunieczka, odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość
-
heloł Wiedźmy,
Wracam od gieni na nfz. Mam 8dc. Gienia mówi, że Lady mnie w ciula robi, a prawy jamnik jakiś lewy
Znaczy w tym cyklu zacionrzam a'la Baronowa: na bezowulacyjnym i z winem do kompanii
Ciri piękną masz córęojejku, myshka84, Morwa, pepsunieczka, olencja, ciri22, marzusiax lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:heloł Wiedźmy,
Wracam od gieni na nfz. Mam 8dc. Gienia mówi, że Lady mnie w ciula robi, a prawy jamnik jakiś lewy
Znaczy w tym cyklu zacionrzam a'la Baronowa: na bezowulacyjnym i z winem do kompanii
Ciri piękną masz córę -
Baronowa_83 wrote:Marzę o worku treningowym. Jestem coraz bliższa wygospodarowania miejsca na to cudo. Może jakbym sie fizycznie wyżyla to miałabym mniejsze jazdy. Dzisiaj mam ochotę komu§ jebnąć.
A ze organizujemy w bawilandi urodziny to słabo to widzę. -
Vesper wrote:heloł Wiedźmy,
Ciri piękną masz córęVesper lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Gienia jest bez oczkóff, Gienia Jakupa widzi i się mało zna nie wie ,że wiedźmy potrafią wyczarować niezłe cudeńka także tego, trzymaj się swojego planu ,bo dobry jest
Ale powiem Wam na uszko, że zarzuciłam jeszcze niepokalankiemMorwa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
olencja wrote:chodzisz do paprogieni czy symultanicznie do dwoch roznych?
Wg paprogienia jest lepiej niż wg gieni na nfz. Ale tam płacę dużo, a tu nic
Chciałabym też prowadzić cionrzę na dwa fronty. Tylko coś mi się zdaje, że nfzowskie usg jest ogólnie JaKupowe, bo jak można było nie zobaczyć mojej Lady, dla której czerwony dywan wyszykowałam ?
Także ten, świnka skarbonka poszła w obrotystaramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:Zgadzam się w zupełności
Ale powiem Wam na uszko, że zarzuciłam jeszcze niepokalankiem
a w jakim mieście praktykujesz papro?
mnie tez to czeka- lubie być obsłużona jak u Hałsa:D
ciri22 wrote:Przygotowyje się na to psychicznie bo wiem ze tak moze bycWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 15:47
-
nick nieaktualny