Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:A z progiem nie masz problemów ? Luteinę bierzesz ? Ja przy tej głupiej dopochwowej odnajduje nitki krwi w śluzie takie ciemnawe, więc coś mi ta luteina nie służy
z
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Impra żyjesz jakoś? Dalej robisz za grzejnik?
Jestem wrakiem. Już wiem, czemu mnie tak głowa napieprzała od samego początku - oprócz zapalenia oskrzeli, mam zapalenie zatok. Całą dobę wiszę ze skarpetami wypełnionymi rozgrzaną solą na twarzy. Żadna dawka przeciwbóli nie pomaga, a pseudoefedryny nie mogę. Całą noc rzęziłam jak stary traktor. Prawie nie jem i nie piję (mdli mnie po płynach). Krzyż mi napieprza nadal (będzie 7 doba) i krew mnie po prostu zalewa (Ridż wpadł wcześniej, mimo braku jakiegokolwiek spadku tempki). Ale to wszystko niknie wobec faktu, że (p...) i NIE JADĘ DO TEŚCIOWEJ NA ŚWIĘTA
myshka84 lubi tę wiadomość
-
hej, haj, heloł
Ja też marzę o worku treningowym...
Melduję dalszy brak wizyty Ridża, a pragnę już, bo to jakaś mniej więcej norma byłaby.
Czytam Was wiernie, alem kontuzjowana i klikam właśnie jednym palcem.
Nadgarstki mi się spsuły, do tego stopnia, że po Jakupie wolę wleźć po prysznic niż siłować się ze srajtaśmą. Najnormalniej w świecie jeb*&ie dramatem w przedświątecznej gorączce.
Łażę na laser i krio. Ciekawe kiedy efekty...
Kto wysikuje w najbliższym czasie dwie krechy? -
lauda ja, ja! wybierz mnie, mnie! jak "za trzy tygodnie" to w najbliższym czasie, to zgłaszam się na ochotnika!
Zdrowia twoim nadgarstkom! Wypiję podwójnie za oba!
Olencjado papro chodzę w największym królewskim mieście na południu Polski
olencja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
w zależnośli od preferencji zwycięscy albo Ridż, albo dziedzic
Vesper, Morwa, lauda., myshka84 lubią tę wiadomość
-
Wiedźma ja dziedzica wyślą a kiedy ty paczke odbierzesz to wiesz, może i jesień nadejść
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny