Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
toć pisałam że jutro wszystko odbieram:P
Vasperrr, a nie moze byc syn?
Całe życie marzyłam, ze pierwszy będzie syn i będzie bronil swojej młodszej siostry jak mnei starszy brat
ale powiem Wam szczerze ze od początku mam czuja ze bedzie dziewucha
myslicie ze na pierwszych prenatalnych tj we wtorek sie pokaże ?
-
aleala wrote:toć pisałam że jutro wszystko odbieram:P
Vasperrr, a nie moze byc syn?
Całe życie marzyłam, ze pierwszy będzie syn i będzie bronil swojej młodszej siostry jak mnei starszy brat
ale powiem Wam szczerze ze od początku mam czuja ze bedzie dziewucha
myslicie ze na pierwszych prenatalnych tj we wtorek sie pokaże ?
Pewnie, że może, a cóż robić, jak mi kula na córcię wskazuje
W razie czego córa przy synku pomoże... wytarga za uszy podwórkowych drani w obronie bracha
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Pepsa, pij póki możesz

zarządzam zbiorowe zaciązanie!
pepsunieczka, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
-
Ala wiesz ,że jesteś ewenementem jeżeli chodzi o wiedźmy ? Jesteś jedyna do której nie mogę dopasować płci dziecka. Więc to pewnie będzie kobitka w spodniach bawiąc się w przysłowiowej z samymi chłopakami
chłopczyca jak nic. Chociaż nie powiem, jakiś synek by się przydał , bo jak na razie kobitki przodują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:56
Vesper lubi tę wiadomość
-
Morwa, może być tak jak myślisz jeśli dziecko wda się w matke
Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta LUBIĘ LUBIĘ LUBIĘ
:D:D
Pepsa, spoko maj jest dobry na drugi miesiąc
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A może to znak że tam siedzą 2 dzidziaki tylko jeden na razie się zchował?Morwa wrote:Ala wiesz ,że jesteś ewenementem jeżeli chodzi o wiedźmy ? Jesteś jedyna do której nie mogę dopasować płci dziecka. Więc to pewnie będzie kobitka w spodniach bawiąc się w przysłowiowej z samymi chłopakami
chłopczyca jak nic. Chociaż nie powiem, jakiś synek by się przydał , bo jak na razie kobitki przodują 
nie było jeszcze forumowych bliźniaków
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyno teraz to ja już nawet imię dla córki dziś wymyśliłam, nawet w grudniu mogłaby się urodzić, chociaz zakładałam wiosnę, dużo planów było i ch.j z tego jest
martwie się tylko, ze hello kitty i świnki peppy nie wytrzymam, ja jestem baba z budowy, zapierdzielam w kasku przez pół dnia w tym mrozie, chleję z facetami śliwiwicę jak trzeba, a jak trzeba w urzędzie załatwić coś albo z sanepidem, o się wypindrzam i udaję kobietę

jak mi się trafi damulka, co wozi wózek z lalkami i chce malować paznokcie w wieku 2 lat to oszaleję, ale pokocham jak swoje
kattalinna, pepsunieczka, Impresja, Vesper, Morwa, aleala, ZakreconaŻona, myshka84, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
ja nie poperdzielam po budowach ale mam tak samoojejku wrote:no teraz to ja już nawet imię dla córki dziś wymyśliłam, nawet w grudniu mogłaby się urodzić, chociaz zakładałam wiosnę, dużo planów było i ch.j z tego jest
martwie się tylko, ze hello kitty i świnki peppy nie wytrzymam, ja jestem baba z budowy, zapierdzielam w kasku przez pół dnia w tym mrozie, chleję z facetami śliwiwicę jak trzeba, a jak trzeba w urzędzie załatwić coś albo z sanepidem, o się wypindrzam i udaję kobietę

jak mi się trafi damulka, co wozi wózek z lalkami i chce malować paznokcie w wieku 2 lat to oszaleję, ale pokocham jak swoje
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od zawsze marzyłam o synu,i mam,teraz oczywiście też chciałabym syna bo nie wyobrażam sobie by córka szpilki pożyczała,malowidła itp.
Ps.Ale jak wiekszość tutaj myslę realnie i biorę co dają,od zaraz.
Uwielbiam dzieci.
Morwa, ojejku, kattalinna, ZakreconaŻona, myshka84, odrobinacheci lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...

-
nick nieaktualnya mojej siostry syna najulubieńszym kolorem był czarny, nawet wezwali ją w złobku na dywanik, bo dziecko tylko czarną kredką malowało, nie dotarło do pań psycholożek, ze to ulubiony kolor jej syna

była walka z dwulatkiem o bombki na choinkę, bo siostra chciała kolorowe a on darł się, ze chce czarne i tyle.
Potem raz jedyny spytali syna o to, jaki kolor chciałby żeby mu pokój pomalowac, więcej nigdy pytanie o wybór koloru nie padło
kattalinna lubi tę wiadomość