Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
toć pisałam że jutro wszystko odbieram:P
Vasperrr, a nie moze byc syn?
Całe życie marzyłam, ze pierwszy będzie syn i będzie bronil swojej młodszej siostry jak mnei starszy bratale powiem Wam szczerze ze od początku mam czuja ze bedzie dziewucha
myslicie ze na pierwszych prenatalnych tj we wtorek sie pokaże ?
-
aleala wrote:toć pisałam że jutro wszystko odbieram:P
Vasperrr, a nie moze byc syn?
Całe życie marzyłam, ze pierwszy będzie syn i będzie bronil swojej młodszej siostry jak mnei starszy bratale powiem Wam szczerze ze od początku mam czuja ze bedzie dziewucha
myslicie ze na pierwszych prenatalnych tj we wtorek sie pokaże ?
Pewnie, że może, a cóż robić, jak mi kula na córcię wskazuje
W razie czego córa przy synku pomoże... wytarga za uszy podwórkowych drani w obronie brachastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Pepsa, pij póki możesz
zarządzam zbiorowe zaciązanie!pepsunieczka, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
-
Ala wiesz ,że jesteś ewenementem jeżeli chodzi o wiedźmy ? Jesteś jedyna do której nie mogę dopasować płci dziecka. Więc to pewnie będzie kobitka w spodniach bawiąc się w przysłowiowej z samymi chłopakami
chłopczyca jak nic. Chociaż nie powiem, jakiś synek by się przydał , bo jak na razie kobitki przodują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:56
Vesper lubi tę wiadomość
-
Morwa, może być tak jak myślisz jeśli dziecko wda się w matke
Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta LUBIĘ LUBIĘ LUBIĘ
:D:D
Pepsa, spoko maj jest dobry na drugi miesiącojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ala wiesz ,że jesteś ewenementem jeżeli chodzi o wiedźmy ? Jesteś jedyna do której nie mogę dopasować płci dziecka. Więc to pewnie będzie kobitka w spodniach bawiąc się w przysłowiowej z samymi chłopakami
chłopczyca jak nic. Chociaż nie powiem, jakiś synek by się przydał , bo jak na razie kobitki przodują
nie było jeszcze forumowych bliźniaków
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyno teraz to ja już nawet imię dla córki dziś wymyśliłam, nawet w grudniu mogłaby się urodzić, chociaz zakładałam wiosnę, dużo planów było i ch.j z tego jest
martwie się tylko, ze hello kitty i świnki peppy nie wytrzymam, ja jestem baba z budowy, zapierdzielam w kasku przez pół dnia w tym mrozie, chleję z facetami śliwiwicę jak trzeba, a jak trzeba w urzędzie załatwić coś albo z sanepidem, o się wypindrzam i udaję kobietę
jak mi się trafi damulka, co wozi wózek z lalkami i chce malować paznokcie w wieku 2 lat to oszaleję, ale pokocham jak swojekattalinna, pepsunieczka, Impresja, Vesper, Morwa, aleala, ZakreconaŻona, myshka84, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:no teraz to ja już nawet imię dla córki dziś wymyśliłam, nawet w grudniu mogłaby się urodzić, chociaz zakładałam wiosnę, dużo planów było i ch.j z tego jest
martwie się tylko, ze hello kitty i świnki peppy nie wytrzymam, ja jestem baba z budowy, zapierdzielam w kasku przez pół dnia w tym mrozie, chleję z facetami śliwiwicę jak trzeba, a jak trzeba w urzędzie załatwić coś albo z sanepidem, o się wypindrzam i udaję kobietę
jak mi się trafi damulka, co wozi wózek z lalkami i chce malować paznokcie w wieku 2 lat to oszaleję, ale pokocham jak swoje
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od zawsze marzyłam o synu,i mam,teraz oczywiście też chciałabym syna bo nie wyobrażam sobie by córka szpilki pożyczała,malowidła itp.
Ps.Ale jak wiekszość tutaj myslę realnie i biorę co dają,od zaraz.
Uwielbiam dzieci.
Morwa, ojejku, kattalinna, ZakreconaŻona, myshka84, odrobinacheci lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnya mojej siostry syna najulubieńszym kolorem był czarny, nawet wezwali ją w złobku na dywanik, bo dziecko tylko czarną kredką malowało, nie dotarło do pań psycholożek, ze to ulubiony kolor jej syna
była walka z dwulatkiem o bombki na choinkę, bo siostra chciała kolorowe a on darł się, ze chce czarne i tyle.
Potem raz jedyny spytali syna o to, jaki kolor chciałby żeby mu pokój pomalowac, więcej nigdy pytanie o wybór koloru nie padło
kattalinna lubi tę wiadomość